نه واسه اینکه اون ریجن 2 هستش واون یکی ریجن 1 ولی میتونی یدونه ی دیگه ریجن 1 بسازی و پلاستو شیر کنیسلام دوستان یه سوال داشتم
من یه اکانت امریکا ریجن یک با پلاس دارم ویه اکانت اروپا ریجن ۲
حالا هر کاری میکنم نمیتونم رو اکانت اروپا ریجن۲ انلاین بزنم میگه پلاس باید بگیری
ایا راهی هست که پلاس رو رو دو اکانت شیر کنم
سلام دوستان یه سوال داشتم
من یه اکانت امریکا ریجن یک با پلاس دارم ویه اکانت اروپا ریجن ۲
حالا هر کاری میکنم نمیتونم رو اکانت اروپا ریجن۲ انلاین بزنم میگه پلاس باید بگیری
ایا راهی هست که پلاس رو رو دو اکانت شیر کنم
خیر شامل موتور نیست. اونو باید جدا بخرید. لااقل فعلا که اینطوریه.سلام کسی از دوستا ن خبر داره این درایو کلابی که تخفیف خورده با سیزن پس این دی ال سی موتور ها رو هم شاملش میشه یا نه اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده
hardware rivals كسي تست كرده ارزش دانلود داره؟
سلام
من تو کنسول دو تا اکانت ریجن 1 دارم که قبلا با یکی پلاس گرفته بودم و بازی های مجانیش رو تو لیست دانلودم اضافه کردم ولی هنوز دانلود نکردم و الان مهلت پلاس اکانت تموم شده و الان تو اکانت دومم پلاس دارم
میخواستم بدونم اگر بخوام بازیو دانلود کنم و بازی کنم باید دوباره تو همین اکانت پلاس بگیرم یا اینکه میتونم از پلاس اکانت دومم استفاده کنم؟
منم یه همچین وضعیتی دارم ولی من بازی های پلاس رو دانلود کردم و نصب کردم و پلاسم تموم شده .می تونم با اکانت دیگه پلاس بگیرم و بازی های اون آزاد بشه؟خیر باید برای اکانت اولتون پلاس بگیرید !
منم یه همچین وضعیتی دارم ولی من بازی های پلاس رو دانلود کردم و نصب کردم و پلاسم تموم شده .می تونم با اکانت دیگه پلاس بگیرم و بازی های اون آزاد بشه؟