PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان یه سوال داشتم
من یه اکانت امریکا ریجن یک با پلاس دارم ویه اکانت اروپا ریجن ۲
حالا هر کاری میکنم نمیتونم رو اکانت اروپا ریجن۲ انلاین بزنم میگه پلاس باید بگیری
ایا راهی هست که پلاس رو رو دو اکانت شیر کنم

حالا هر کاری میکنم نمیتونم رو اکانت اروپا ریجن۲ انلاین بزنم میگه پلاس باید بگیری
نه واسه اینکه اون ریجن 2 هستش واون یکی ریجن 1 ولی میتونی یدونه ی دیگه ریجن 1 بسازی و پلاستو شیر کنی

اگر این تنظیمات رو داخل اون اکانتی که پلاس داره انجام بدید نباید مشکلی وجود داشته باشه

Setting > Playstation Network > Account Management > Active As Your Primary > Active

یادش بخیر دو سال پیش چه بازیایی برای ps3 و ویتا مجانی میشد ... برای پلی ۳ فقط tlou و gta 5 رو پلاز نیومد.فکر کنم تنها چیزی که ایم رویه سونی رو تغییر بده هک شدن کنسوله

سلام کسی از دوستا ن خبر داره این درایو کلابی که تخفیف خورده با سیزن پس این دی ال سی موتور ها رو هم شاملش میشه یا نه اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده

سلام کسی از دوستا ن خبر داره این درایو کلابی که تخفیف خورده با سیزن پس این دی ال سی موتور ها رو هم شاملش میشه یا نه اگه کسی میدونه ممنون میشم جواب بده
خیر شامل موتور نیست. اونو باید جدا بخرید. لااقل فعلا که اینطوریه.

سلام

من تو کنسول دو تا اکانت ریجن 1 دارم که قبلا با یکی پلاس گرفته بودم و بازی های مجانیش رو تو لیست دانلودم اضافه کردم ولی هنوز دانلود نکردم و الان مهلت پلاس اکانت تموم شده و الان تو اکانت دومم پلاس دارم

میخواستم بدونم اگر بخوام بازیو دانلود کنم و بازی کنم باید دوباره تو همین اکانت پلاس بگیرم یا اینکه میتونم از پلاس اکانت دومم استفاده کنم؟

سلام

من تو کنسول دو تا اکانت ریجن 1 دارم که قبلا با یکی پلاس گرفته بودم و بازی های مجانیش رو تو لیست دانلودم اضافه کردم ولی هنوز دانلود نکردم و الان مهلت پلاس اکانت تموم شده و الان تو اکانت دومم پلاس دارم

میخواستم بدونم اگر بخوام بازیو دانلود کنم و بازی کنم باید دوباره تو همین اکانت پلاس بگیرم یا اینکه میتونم از پلاس اکانت دومم استفاده کنم؟

خیر باید برای اکانت اولتون پلاس بگیرید !

منم یه همچین وضعیتی دارم ولی من بازی های پلاس رو دانلود کردم و نصب کردم و پلاسم تموم شده .می تونم با اکانت دیگه پلاس بگیرم و بازی های اون آزاد بشه؟

نه نمیشه ... چون اکانت جدید که میخواید براش پلاس بگیرید اون بازیها رو تو لیست دانلودش نداره
باید برای همون اکانت قبلی پلاس بگیرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or