PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کامنتایی که گذاشتن جالبه. صدای همه رو در اوردن با این عناوین پلاس :
PS Plus: Free Games for January, 2016 ***8211; PlayStation.Blog
اشاره کردن به اینکه زمان ps3 چون بخش مالتی پلیر نیازی به پلاس نداشت سونی بازیای درجه یک می داد
برا اشتراک پلاس اما الان روی ps4 که انلاین بازی کردن پولی شده دیگه سونی انگیزه ای نداره برا دادن بازیایی در حد قبل حتی الان که دیگه ارشیو بازیای درجه 1 روی ps4 هم زیاد شده و مشکل کمبود
بازی در یک سال اول لانچ رفع شده. حداقل برا ژانویه و شروع سال جدیدم موقت تغییر فاز نداد.

کامنتایی که گذاشتن جالبه. صدای همه رو در اوردن با این عناوین پلاس :
PS Plus: Free Games for January, 2016 ***8211; PlayStation.Blog
اشاره کردن به اینکه زمان ps3 چون بخش مالتی پلیر نیازی به پلاس نداشت سونی بازیای درجه یک می داد
برا اشتراک پلاس اما الان روی ps4 که انلاین بازی کردن پولی شده دیگه سونی انگیزه ای نداره برا دادن بازیایی در حد قبل حتی الان که دیگه ارشیو بازیای درجه 1 روی ps4 هم زیاد شده و مشکل کمبود
بازی در یک سال اول لانچ رفع شده. حداقل برا ژانویه و شروع سال جدیدم موقت تغییر فاز نداد.
این قضیه از روز اول قابل تشخیص بود !! متاسفانه به علت اجبار در تهیه پلاس برای انجام بازی های انلاین در PS4 ، بازی هایی که سونی برای دارندگان پلاس مجانی می کنه یه حالت سمبلیک و شونه خالی کردن برای سونی داره و اکثرشون حتی ارزش دانلود کردن هم ندارن .

[h=3]Full Lineup:[/h]
  • Dragon Age: Origins, PS3
  • Grim Fandango Remastered, PS4, PS Vita
  • Hardware: Rivals, PS4
  • Legends of War Patton, PS Vita
  • Medal of Honor Warfighter, PS3
  • Nihilumbra, PS Vita

این اخریه که همین الانم جز تخفیفیاست و 2 دلاره ..دیگه هر کی بخواد بگیره ..همین دو دلار رو میده دایمی میگیرتش دیگه ..این چه کاریه اخه گرفتن ما رو؟

من توی ps4 میتونم به طور قانونی چند روز (1روزم برای کافیه) پلاس رایگان داشته باشم فقط برای تست سرعت نت که ببینم جواب میده که بخرم یا نه ؟
نمیخوام غیر قانونی باشه.
ممنون میشم توضیح بدین.
مرسی

من توی ps4 میتونم به طور قانونی چند روز (1روزم برای کافیه) پلاس رایگان داشته باشم فقط برای تست سرعت نت که ببینم جواب میده که بخرم یا نه ؟
نمیخوام غیر قانونی باشه.
ممنون میشم توضیح بدین.
مرسی

توی استور آمریکا برید 2 روز آزمایشی رایگان می ده

دادا مثل اینکه تازه عضو پلاس شدی یا اینکه اگر خیلی وقته هستی به این مساله دقت نکردی که بازی ها چهارم هر ماه روی استور قرار میگیرن نه خوده روز اول !
تازه من پری روز یه جا شایعه خوندم این ماه استثناء میخوان پنجم یا شیشم بازی ها رو بزارن که دیگه هم زمان یکجا هم تخفیف ها برداشته شه هم بازی های پلاس اپدیت شه.

چهارم هم نیست:d.چهارشنبه هر هفته استور اپدیت میشه ،چهارشنبه اول هرماه همراه با اپدیت استور بازیهای free اون ماه هم اضافه میشن.کاملا هم منظم این اتفاق میفته متاسفانه اونا نظم دارن:(:d

من یه چند تا سوال دارم ممنون میش اونای کهد پلاس خریداری کردن جوابمو بدن

1 بازی های که واسه پلاس اکانت اروپا گزاشته میشه بابازی هایی که واس پلاس اکانت امریکا گزاشته میشه فرق داره؟یا کلا سراسری هستن
2 بازی های به صورت ماهانه گزاشته میشه تا کی برای بازی کردن اعتبار داره؟1 ماه ؟یا تا اتمام اکانت پلاس؟ یا کلا اعتبارش تموم نمیشه میشه بعد از اتمام پلاسهم بازی کردشون؟
3 من کلا فک نکنم بخام انلاین بازی کنم به نظر شما بازی هاش ارزش شو دارن پلاس یک ساله بخرم؟؟؟؟؟؟ الان یه سالش چنده؟

من یه چند تا سوال دارم ممنون میش اونای کهد پلاس خریداری کردن جوابمو بدن

1 بازی های که واسه پلاس اکانت اروپا گزاشته میشه بابازی هایی که واس پلاس اکانت امریکا گزاشته میشه فرق داره؟یا کلا سراسری هستن
2 بازی های به صورت ماهانه گزاشته میشه تا کی برای بازی کردن اعتبار داره؟1 ماه ؟یا تا اتمام اکانت پلاس؟ یا کلا اعتبارش تموم نمیشه میشه بعد از اتمام پلاسهم بازی کردشون؟
3 من کلا فک نکنم بخام انلاین بازی کنم به نظر شما بازی هاش ارزش شو دارن پلاس یک ساله بخرم؟؟؟؟؟؟ الان یه سالش چنده؟

1.فرق نداره
2.تا اتمام پلاس
3.بیشتر بازیهای مستقل Free میشن. اگه انتظار بازی AAA نداشته باشی ارزششو داره. پلاس یه ساله امریکا 180 هستش واسه اروپا فک کنم یکم گرون تر باشه

سلام , بچه ها ممنون میشم اگه کسی بتونه توی یه مورد پیش پا افتاده کمک کنه و جواب بده!
بچه ها من اکانت اصلیم برای اروپا هستش . اکانت دومی هم دارم که برای آمریکا هستش.
حالا سوال اصلی اینه:
اگر من روی اکانت آمریکا پلاس یکساله بخرم و عضو پلاس بشم , میتوننم اون رو روی اکانت اروپام هم فعالش کنم؟ یعنی درواقع رو هر دو اکانتم پلاس باشه و از تخفیف ها و بازی آنلاین توی ریجن (اکانت) اروپا م هم استفاده کنم؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.

سلام , بچه ها ممنون میشم اگه کسی بتونه توی یه مورد پیش پا افتاده کمک کنه و جواب بده!
بچه ها من اکانت اصلیم برای اروپا هستش . اکانت دومی هم دارم که برای آمریکا هستش.
حالا سوال اصلی اینه:
اگر من روی اکانت آمریکا پلاس یکساله بخرم و عضو پلاس بشم , میتوننم اون رو روی اکانت اروپام هم فعالش کنم؟ یعنی درواقع رو هر دو اکانتم پلاس باشه و از تخفیف ها و بازی آنلاین توی ریجن (اکانت) اروپا م هم استفاده کنم؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.

فقط میتونید توی بازی آنلاین از پلاس اکانت دیگه استفاده کنید و قابل استفاده برای تخفیفات استور متفاوت نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or