PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این تخفیفهای هالید همش مسخره و چرت هستند
الکی دلتون رو به این تخفیفها خوش نکنید
البته شاید برای برخی دوستان بازیهایی باشه که ارزش خرید داشته باشن ولی
در طی این یکسالی که در استور بودم باید بگم بهترین تخفیفها فقط همون تخفیفهای فلش سیل Flash Sale هستند و این تخفیفهای هالیدی به گرد اون هم نمیرسه
خیلی از بازیهای خوب و جالب تو فلش سیل حتی با 60 درصد هم تخفیف خوردن ولی تو هالیدی بازیهای خوب فقط نهایت 20 درصد تخفیف خوردن
البته تخفیفهای بلک فرایدی هم خوب بودن و برای مثال فیفا 16 رو حتی 35 دلار هم قیمت زده بود که میشد یکی بخره و برای دوستش شیر کنه و قیمتش برای هر دو کمتر از 18 دلار میوفتاد
در کل امسال که استور امریکا برای هالید اصلا تخفیف خوبی نداد و بازیهاش همه بچگونه و در حد تیم ملی انگولا بودند;)
البته استور انگلیس هم یه تخفیف زده که یه بازی بخر و یه بازی رایگان هدیه بگیر که اونم اصلا جالب نیست چون قیمت یه بازیش 44 پوند هست که همون بازی رو میشه دسته دومش رو براحتی با قیمت زیر 70 تهیه کرد

flash sale زده استور US خيلي از بازي هاي جديد امسال تخفيف 25% اي خوردن:|:d
بشتابيد چون تا 28 ام بيشتر نيست

حتي تحفيف هاي UK و اروپا هم عاليه ولي حيف كه اگر يه چند پوند ديگه تخفيف ميدادن W3 رو مي خريدم :|

دوستان کد پلاس یک ساله رو یکی از دوستان از آلمان برام بفرسته با توجه به این که اونا یورو هستن ! میشه من اینجا وارد کنم اوکی بشه با توجه به این که من یوزر آمریکا دارم یعنی دلاری هستش ؟
ممنون دوستانی که اطلاعات کامل دارن پاسخ بدن.
مرسی

دوستان کد پلاس یک ساله رو یکی از دوستان از آلمان برام بفرسته با توجه به این که اونا یورو هستن ! میشه من اینجا وارد کنم اوکی بشه با توجه به این که من یوزر آمریکا دارم یعنی دلاری هستش ؟
ممنون دوستانی که اطلاعات کامل دارن پاسخ بدن.
مرسی

دوست عزیز یه اکانت اروپا بسازید کد پلاس رو تو اکانت اروپا وارد کنید وبعد این اکانت رو پرایمری کنید بهراحتی می تونید از این پلاس رو اکانت امریکا استفاده کنید

سلام دوستان
با توجه به تخفیف هایی که سونی داره میده تا روز دوشنبه و با توجه به اینکه اولین بارمه میخوام دیجیتالی بازی بخرم اگه من تا قبل 2 شنبه بازی رو بخرم اما فراهم کردن دیتای بازی طول بکشه که مشکلی پیش نمیاد
چون بازی هایی که میخوام بالای 40 گیگ دیتا دارن شاید اوکی کردنش 1 هفته ای شایدم بیشتر زمان ببره
هر بازی ای که میخرم تا ابد در اختیار من هست دیگه نه ؟!

بعد میخواستم بدونم سونی هر ماه برای کاربران پلاس تو استور تخفیف میده یا الان چون دم عید اوناست اینطوری داره تخفیف میده ؟!

سوال آخرم این بود که این تخفیفها هفته چهارم هم داره یا همین 3 آخریش هست ؟!

مرسی عزیزان

سلام دوستان
با توجه به تخفیف هایی که سونی داره میده تا روز دوشنبه و با توجه به اینکه اولین بارمه میخوام دیجیتالی بازی بخرم اگه من تا قبل 2 شنبه بازی رو بخرم اما فراهم کردن دیتای بازی طول بکشه که مشکلی پیش نمیاد
چون بازی هایی که میخوام بالای 40 گیگ دیتا دارن شاید اوکی کردنش 1 هفته ای شایدم بیشتر زمان ببره
هر بازی ای که میخرم تا ابد در اختیار من هست دیگه نه ؟!

بعد میخواستم بدونم سونی هر ماه برای کاربران پلاس تو استور تخفیف میده یا الان چون دم عید اوناست اینطوری داره تخفیف میده ؟!

سوال آخرم این بود که این تخفیفها هفته چهارم هم داره یا همین 3 آخریش هست ؟!

مرسی عزیزان
بله برای همیشه داخل اکانتتون میمونه
هر چند وقت یه بار تخفیف میخورن بازی ها نه از طرف سونی بلکه از طرف ناشروسازنده بازی؛ حالا چون اخر سال هست این تخفیفا بیشتره
هفته چهارم هم هست

این تخفیفهای هالید همش مسخره و چرت هستند
الکی دلتون رو به این تخفیفها خوش نکنید
البته شاید برای برخی دوستان بازیهایی باشه که ارزش خرید داشته باشن ولی
در طی این یکسالی که در استور بودم باید بگم بهترین تخفیفها فقط همون تخفیفهای فلش سیل Flash Sale هستند و این تخفیفهای هالیدی به گرد اون هم نمیرسه
خیلی از بازیهای خوب و جالب تو فلش سیل حتی با 60 درصد هم تخفیف خوردن ولی تو هالیدی بازیهای خوب فقط نهایت 20 درصد تخفیف خوردن
البته تخفیفهای بلک فرایدی هم خوب بودن و برای مثال فیفا 16 رو حتی 35 دلار هم قیمت زده بود که میشد یکی بخره و برای دوستش شیر کنه و قیمتش برای هر دو کمتر از 18 دلار میوفتاد
در کل امسال که استور امریکا برای هالید اصلا تخفیف خوبی نداد و بازیهاش همه بچگونه و در حد تیم ملی انگولا بودند;)
البته استور انگلیس هم یه تخفیف زده که یه بازی بخر و یه بازی رایگان هدیه بگیر که اونم اصلا جالب نیست چون قیمت یه بازیش 44 پوند هست که همون بازی رو میشه دسته دومش رو براحتی با قیمت زیر 70 تهیه کرد
کلا معترضی ها :| آخه چرا تخفیف ها بده؟! الان ما استاروارز گرفتیم 40 دلار که قیمت خیلی خوبیه با توجه به اینکه 2 ماه ایناست بازی اومده. یا مثلا Taken King رو داره میده 30 دلار. بده این؟ و خیلی عناوین دیگه. قرار نیست که هر چی مثلا شما دلتون میخواد رو با قیمتی که شما مد نظر داری بهتون بدن :دی

با سلام
بچه ها پسورد psn من عوض شده و وقتی change password رو میزنم یه لینک به ایمیلم میزنه و وقتی به اون لینک میرم و تاریخ تولدم رو میزنم که change کنه این ارور رو میده:

An error occurred while changing the password. If the problem persists, please contact Customer Services.

در ضمن وقتی از pc خودم change password رو میزدم که لینک رو به ایمیلم ارسال کنه هم این ارور رو میداد ،منم از کنسول change password رو زدم ولی مرحله ی بعد که مجبورم با pc بزنم این ارور رو میده
با چند تا نت دیگه هم امتحان کردم بازم این ارور رو میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or