دوستان تو بازی هایی ایندی که تو فلش سیل تخفیف خورده کدوم ارزش خرید داره؟ خودم بین لیمبو و escape plan و outlast موندم.
Fat Princess Adventure :dدوستان تو بازی هایی ایندی که تو فلش سیل تخفیف خورده کدوم ارزش خرید داره؟ خودم بین لیمبو و escape plan و outlast موندم.
)
(البته خون و خون ریزی زیاد داره بازی
)یه پیغام دیشب برای من امد تو PS PLUS که یه ریدم کد داد ثبت کردم...جریان دقیقش چی بوده اون؟
هنوز زمان زيادي از تخفيف هاي دسامبر نگذشتهمن متعجبم که تخفیفات پلاس خیلی بالا باشه 25% ولی تخفیفات عمومی تا 75% هم میره :exclaim:![]()
من هرچی تخفیف دار تا الان خریدم سره تخفیفات عمومی بوده
نمونش تخفیفات الان Square Enix بازیاهاش رو 75% تخفیف زده
من متعجبم که تخفیفات پلاس خیلی بالا باشه 25% ولی تخفیفات عمومی تا 75% هم میره :exclaim:![]()
من هرچی تخفیف دار تا الان خریدم سره تخفیفات عمومی بوده
نمونش تخفیفات الان Square Enix بازیاهاش رو 75% تخفیف زده
اکانتی که خریدام رو توش انجام میدم آمریکا هستش، همون بالای صفحه تو استور قسمت Save بری لینک جدا براش گذاشته تا 3 روزه دیگه هم بیشتر تخفیف ادامه ندارهخب مسیله اینه که با پلاز همون تخفیف های عمومی رو ۱۰ تا ۳۰ درصد ارزون تر میتونی بخری ... جدا از تخفیف های اختصاصی خودش ...
شما اکانتتون کدوم کشوره که بازی های اسکوار انیکس تخفیف خورده .. برای امریکا که من ندیدم
- -
[h=3]Full Lineup:[/h]
- Grid Autosport, PS3
- Helldivers: Democracy Strikes Back , PS4, PS3, PS Vita
- Lemmings Touch, PS Vita
- Nom Nom Galaxy, PS4
- Nova-111, PS Vita
- Persona 4 Arena Ultimax, PS3
اکانتی که خریدام رو توش انجام میدم آمریکا هستش، همون بالای صفحه تو استور قسمت Save بری لینک جدا براش گذاشته تا 3 روزه دیگه هم بیشتر تخفیف ادامه نداره
من خودم قصد دارم Thief رو بخرم، قیمتش با تخفیف زده 7.50 دلار
من در کل از امکانات پلاس ابدا رضایت ندارم، کاش حق انتخاب داشتیم که بازی رایگان انتخاب کنیم یا تخفیف خوب ، درسته هر ماه قیمت بازیهایی که رایگان میکنه بیشتر از 5 دلار هست ولی رضایت چندانی در پی نداشته