PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان فقط یک نگاه بندازید چقدر ملت راضی ان ! لطفا همکاری کنید :victory:
g2l5bdy6r8hixe81swmd.png

خدایی وضعیت بازی های رایگان ps4 و xbox 1 اصلا قابل مقایسه با هم نیستن! الان مثلا همین ماه مایکروسافت کیلر اینستینکت رو داره رایگان میده! با یه بازی دیگه! تازه علاوه بر اینها deus ex و dirt 3 هم واسه 360 رایگانه که اونا رو هم میشه با قابلیت backward رو x1 اجرا کرد! یعنی 4 تا بازی! من به عنوان کسی که فن هیچ کدوم از این دوتا شرکت نیست واقعا سیاست های مایکروسافت رو ترجیح میدم به سونی! سونی فقط واسه حفظ آبرو داره بازی رایگان میده. ترسم اینه که آخرش بیان بگن به دلیل عدم استقبال کاربران از سرویس بازی های رایگان، کلا این سرویس رو بی خیال میشیم! :دی
البته من از خرید کنسول ps4 به هیچ وجه پشیمون نیستم چون اولویت من بازی های رایگان پلاس نیست! اما وقتی اینهمه ملت داره داد میزنه تو این چند ماه که آقا بازی های خوب واسه پلاس بذارید گوش مسئولین سونی کجاست؟!

خدایی وضعیت بازی های رایگان ps4 و xbox 1 اصلا قابل مقایسه با هم نیستن! الان مثلا همین ماه مایکروسافت کیلر اینستینکت رو داره رایگان میده! با یه بازی دیگه! تازه علاوه بر اینها deus ex و dirt 3 هم واسه 360 رایگانه که اونا رو هم میشه با قابلیت backward رو x1 اجرا کرد! یعنی 4 تا بازی! من به عنوان کسی که فن هیچ کدوم از این دوتا شرکت نیست واقعا سیاست های مایکروسافت رو ترجیح میدم به سونی! سونی فقط واسه حفظ آبرو داره بازی رایگان میده. ترسم اینه که آخرش بیان بگن به دلیل عدم استقبال کاربران از سرویس بازی های رایگان، کلا این سرویس رو بی خیال میشیم! :دی
البته من از خرید کنسول ps4 به هیچ وجه پشیمون نیستم چون اولویت من بازی های رایگان پلاس نیست! اما وقتی اینهمه ملت داره داد میزنه تو این چند ماه که آقا بازی های خوب واسه پلاس بذارید گوش مسئولین سونی کجاست؟!

می دونی بحث انگیزه شرکت هست. مایکروسافت الان نیاز داره که امتیاز بده حالا به هر شکل که به فروش بیشترش کمک کنه. اتفاقا کسایی که بتونن هر 2 کنسولو داشته
باشن از این دست و دلبازی نسبی مایکروسافت الان استقبال می کنن. سونی خیلی تو فروش جلوتره و خیالش راحته. انگیزه ای الان نداره که بخواد امتیاز خاصی مثل بازیای تاپ برای پلاس ps4 بده.
اگه هنوز داره برا ps3 بازیای پلاس بهتری نسبت به ps4 می ده برا اینه که انلاین زدن تو ps3 نیازی به پلاس نداره پس باید یه جوری طرف رو متقاعد به خرید پلاس کنه. البته صرفا دیدگاه منه. ممکنه
به واقعیت زیادم نزدیک نباشه.

می دونی بحث انگیزه شرکت هست. مایکروسافت الان نیاز داره که امتیاز بده حالا به هر شکل که به فروش بیشترش کمک کنه. اتفاقا کسایی که بتونن هر 2 کنسولو داشته
باشن از این دست و دلبازی نسبی مایکروسافت الان استقبال می کنن. سونی خیلی تو فروش جلوتره و خیالش راحته. انگیزه ای الان نداره که بخواد امتیاز خاصی مثل بازیای تاپ برای پلاس ps4 بده.
اگه هنوز داره برا ps3 بازیای پلاس بهتری نسبت به ps4 می ده برا اینه که انلاین زدن تو ps3 نیازی به پلاس نداره پس باید یه جوری طرف رو متقاعد به خرید پلاس کنه. البته صرفا دیدگاه منه. ممکنه
به واقعیت زیادم نزدیک نباشه.
متاسفانه درسته. و این رو باید به کسایی گفت که چشم و گوش بسته فن یه شرکت خاص میشن و فکر می کنن هر کاری اون شرکت بکنه درسته!نه سونی و نه مایکروسافت هیچ کدومشون به فکر منو شما نیستن! به فکر جیبشونن. حالا شرکتی مثل سونی وقتی جیبش از عملکرد بسیار خوب ps4 پر شد اینجوری از کیفیت خدماتش کم میکنه!

دوستان فقط یک نگاه بندازید چقدر ملت راضی ان ! لطفا همکاری کنید :victory:
g2l5bdy6r8hixe81swmd.png
اونهاي كه با اين راضي هستن ماه بعد يوشيدا بجاي بازي بهشون فحش بده هم راضي هستن. :دي. تا جايي كه يادمه دوتا بازي درست درمون مجاني براي پلاس نداده.

اونهاي كه با اين راضي هستن ماه بعد يوشيدا بجاي بازي بهشون فحش بده هم راضي هستن. :دي. تا جايي كه يادمه دوتا بازي درست درمون مجاني براي پلاس نداده.

چرا داده اما مربوط به خیلی وقت پیش میشه :دی

Contrast
Resogun
Outlast
Deadnations
Trine 2
Strider
FEZ
Dust an elysian tale
Infamous first light
Transistor
Oddworld
Valiant hearts
MGS V GZ
Rocket League
Lara Croft and the Temple of Osiris

حالا اینا بازی هایی بودن که من واقعا لذت بردم ازشون. خیلی های دیگه هم هستن که خفن بودن و من حال نکردم فقط. منتهی همونطور که گفتم اینا مربوط به چندین ماه قبل میشه :دی

محض اطلاعتون متای grim fandango از متال گر 5 بالاتره با متای 9.4 نسخه pc احتمالا بهترین بازی میشه که تو چند وقت قبل برا plus اومده مشکل کسایین که ندونسته و فقط بخاطر اینکه اسم بازی رو نشنیدن جبهه گیری منفی میکنن ;) اون یکی بازی هم که هنوز بازی نکرده دارین میکوبین . همین مدل بازی هارو بدن من راحت ترم اگر قرار باشه 50 گیگ بازی و ابدیت زورکی دان کنم ترجیح میدم برم فیزیکی بگیرم برام خیلی ارزون تر در میاد :d

خداییش همه ی بازیهای PS Plus بازیهای خوبین ، من از همشون لذت بردم.
اما مسئله ی اصلی اینجاست که کاربرا انتظار دارن در طول یک سال حداقل سه یا چهار بازی AAA هم رایگان بشه که متاسفانه به همون دلیلی که The Hound گفت این اتفاق نمیوفته.

دوستان کسی نمیدونه از کجا باید psn کارت 80 دلاری هنگ کنگ بخرم دوتا می خوام
155 دلار هنگ کنگ لازم دارم اگه کسی میشناسه جایی رو معرفی کنه (که معادل 20 دلار امریکاست)
به غیر از p30xbox و matrixgame که موجود ندارن
ممنون

کلا موقع نوشتن انتقادات نسبت به پلاس، دو واژه ی " بازی ـه خوب" و "بازی ـه AAA " رو اشتباه نگید! :دی اینا یک دنیا فرقشونه :d
چون بر اساس "بازی ـه خوب " حساب کنیم،امسال واقعا کم نداشت پلاس! :d

کاش بازم نظرسنجی میزاشتن برای انتخاب ـه یکی از بازی های ماه! :d حداقل بازیی که میخواستیم رو شانس گرفتنش رو داشتیم، و اگرم رای نمیورد یه تخفیفی میخورد حداقل:-"

دست رو دلم نزاز که خونه ...... بازی رایگان کجا بود
تنها بازی رایگان درست و درمون که وجود داره اویل 2 هستش که قبلا رو ps3 تموم کرده بودمش

دست رو دلم نزاز که خونه ...... بازی رایگان کجا بود
تنها بازی رایگان درست و درمون که وجود داره اویل 2 هستش که قبلا رو ps3 تموم کرده بودمش

اول دو، منظورتون Resident evil 2 Remaster هست؟ این که قطعی نشده شاید ماه مارچ جزو بازی های پلاس باشه.

خوب اشغال هاي اين ماه پلاس هم اومد !

يعني من حاضرم برگردم PS3 بخرم و برم همون MoH رو دوباره بازي كنم ولي اين مدلي پول پلاس توي جوب نريزم !
با اين كه زمان عرضه MoH خيلي ها بهش فحش دادن و شده بود سنگ روي يخ اما كمپين قشنگي داشت و براي 50-60 ساعت مولتي بازي كردن بد نبود

حالا هم كه پلاس شده سرور هاش منفجر ميشه !

ميدونم يه عده ميان ميريزن مي گن Grim خيلي خوبه و از اين حرفا اما اين بازي از همون اول هم بوي پلاس ميداد و ميشه روي اندرويد راحت بازيش كرد !

جالبه اين Rivals چند وقت پيش يه بتا داشت و بتاش هم انحصاري پلاس ها بود حالا خود بازي هم زارت براي پلاس اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or