PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
\:d/\:d/\:d/دوستان یه خبر فوق العاده:از این ماه به بعد هرماه دوبازی برای ps4 فری میشه همینطور برای ویتا و ps3 یعنی ماهی 6بازی.بازیهای این ماه هم trine 2 و pixeljunk:shooter هستند(ریجن 1)

آخرین ویرایش:
به به! Trine 2 خیلی خوبه! روی PS3 زدیم و پلات نمودیمش! ولی اینجا مراحل اضافه تری داره! :d و گرافیک هم یحتمل پیشرفت هایی داشته! دیدن اون محیط های گوگولی بسیار لذت بخش خواهد بود! :bighug:

این نک/کیلزون رو توی E3 بدنا! اپیک فیلمون نکنند! :| :d

یادمه 2012 هم توی ژوئن ( یا May دقیقا یادم نیست ) Trine 2 رایگان شد برای PS3 و همون ماه پلات کردم :d امسال هم دوباره میزنیم و دوباره مرور خاطرات میشه :d:bighug:

مردك همچين نك نك ميكنه انگار ٢ گيگه !!!
من الان كدشو دارم نميتونم دانلود كنم :d
دوست دارم Awesomenauts Assemble رو هم يه روزي Free كنن خيلي بازي فانيه :d

اشکال نداره:-" اگر تا آخر تابستون بزارن میتونم دانلودش کنم:-" :d (حالا چند گیگه ؟ :-" )

قبلا اون رو گذاشتن،البته برای PS3 :-" در راستای اینکه الان براشون مهم نیست قبلا گذاشتن یا نه،بعید نیست اینم دوباره بزارن! :d

به به! Trine 2 خیلی خوبه! روی PS3 زدیم و پلات نمودیمش! ولی اینجا مراحل اضافه تری داره! :d و گرافیک هم یحتمل پیشرفت هایی داشته! دیدن اون محیط های گوگولی بسیار لذت بخش خواهد بود! :bighug:

این نک/کیلزون رو توی E3 بدنا! اپیک فیلمون نکنند! :| :d

من از امشب احتمالا" شروع مي كنم به ماراتون دانلود 35 گيگ از KZ:ShF :|:d
من كه ميدونم يه روز اخرش ازاد ميشه پس دانلودش مي كنم :d

اما امير فكر نكنم :(( احتمالا اپيك فيل و فيس پالم ميشيم :((:d

بده ما دانلود مي كنيم :d
AWESOMENAUTS رو همون موقع كه اومد روي PS3 دادنش ! بازي خوبي بود اما چند نفر دوست باشن با هم بازي كنن فقط به درد ميخوره و باصفاست

من از امشب احتمالا" شروع مي كنم به ماراتون دانلود 35 گيگ از KZ:ShF :|:d
من كه ميدونم يه روز اخرش ازاد ميشه پس دانلودش مي كنم :d

اما امير فكر نكنم :(( احتمالا اپيك فيل و فيس پالم ميشيم :((:d

بده ما دانلود مي كنيم :d
AWESOMENAUTS رو همون موقع كه اومد روي PS3 دادنش ! بازي خوبي بود اما چند نفر دوست باشن با هم بازي كنن فقط به درد ميخوره و باصفاست
خبر رسیده اپیک فیل و ... شدیم از همین الان! :| دیگه خبری از بازی های سالانه نخواهد بود! :| پس تو E3 خبری از بازی شاخ نمیشه:|

اینطور که تو پلی استیشن بلاگ گفته شد از این ماه ریجن 1 مثل اروپا اولین هفته ماه همه بازیهای پلاس فری میشن و تا اخر ماه فری میمونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or