PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
\:d/\:d/\:d/دوستان یه خبر فوق العاده:از این ماه به بعد هرماه دوبازی برای ps4 فری میشه همینطور برای ویتا و ps3 یعنی ماهی 6بازی.بازیهای این ماه هم trine 2 و pixeljunk:shooter هستند(ریجن 1)

آخرین ویرایش:
به به! Trine 2 خیلی خوبه! روی PS3 زدیم و پلات نمودیمش! ولی اینجا مراحل اضافه تری داره! :d و گرافیک هم یحتمل پیشرفت هایی داشته! دیدن اون محیط های گوگولی بسیار لذت بخش خواهد بود! :bighug:

این نک/کیلزون رو توی E3 بدنا! اپیک فیلمون نکنند! :| :d

یادمه 2012 هم توی ژوئن ( یا May دقیقا یادم نیست ) Trine 2 رایگان شد برای PS3 و همون ماه پلات کردم :d امسال هم دوباره میزنیم و دوباره مرور خاطرات میشه :d:bighug:

مردك همچين نك نك ميكنه انگار ٢ گيگه !!!
من الان كدشو دارم نميتونم دانلود كنم :d
دوست دارم Awesomenauts Assemble رو هم يه روزي Free كنن خيلي بازي فانيه :d

اشکال نداره:-" اگر تا آخر تابستون بزارن میتونم دانلودش کنم:-" :d (حالا چند گیگه ؟ :-" )

قبلا اون رو گذاشتن،البته برای PS3 :-" در راستای اینکه الان براشون مهم نیست قبلا گذاشتن یا نه،بعید نیست اینم دوباره بزارن! :d

به به! Trine 2 خیلی خوبه! روی PS3 زدیم و پلات نمودیمش! ولی اینجا مراحل اضافه تری داره! :d و گرافیک هم یحتمل پیشرفت هایی داشته! دیدن اون محیط های گوگولی بسیار لذت بخش خواهد بود! :bighug:

این نک/کیلزون رو توی E3 بدنا! اپیک فیلمون نکنند! :| :d

من از امشب احتمالا" شروع مي كنم به ماراتون دانلود 35 گيگ از KZ:ShF :|:d
من كه ميدونم يه روز اخرش ازاد ميشه پس دانلودش مي كنم :d

اما امير فكر نكنم :(( احتمالا اپيك فيل و فيس پالم ميشيم :((:d

بده ما دانلود مي كنيم :d
AWESOMENAUTS رو همون موقع كه اومد روي PS3 دادنش ! بازي خوبي بود اما چند نفر دوست باشن با هم بازي كنن فقط به درد ميخوره و باصفاست

من از امشب احتمالا" شروع مي كنم به ماراتون دانلود 35 گيگ از KZ:ShF :|:d
من كه ميدونم يه روز اخرش ازاد ميشه پس دانلودش مي كنم :d

اما امير فكر نكنم :(( احتمالا اپيك فيل و فيس پالم ميشيم :((:d

بده ما دانلود مي كنيم :d
AWESOMENAUTS رو همون موقع كه اومد روي PS3 دادنش ! بازي خوبي بود اما چند نفر دوست باشن با هم بازي كنن فقط به درد ميخوره و باصفاست
خبر رسیده اپیک فیل و ... شدیم از همین الان! :| دیگه خبری از بازی های سالانه نخواهد بود! :| پس تو E3 خبری از بازی شاخ نمیشه:|

اینطور که تو پلی استیشن بلاگ گفته شد از این ماه ریجن 1 مثل اروپا اولین هفته ماه همه بازیهای پلاس فری میشن و تا اخر ماه فری میمونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or