PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام یه سوال داشتم الان من میخوام یه بازی رو آنلاین بازی کنم باید PlayStation Network Plus رو بیگیرم یا PlayStation Network Card ؟؟یه سوال دیگه اینکه دستگاه ریجن 1 باشه باید کدومو بگیرم و اینکه باید اکانت بسازم ؟ممنون میشم یه پاسخ کامل بدید
واسه ps4 رو میگم
ﺩﺭ ﻫﺮ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻮ ﻛﺎﺭﺕ ﭘﻼﺱ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺨﺮﻱ.ﺣﺎﻻ ﻳﺎ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﻫﻤﻮﻥ psn plus ﻣﻴﺨﺮﻱ ﻭاﺭﺩ ﻣﻴﻜﻨﻲ ﻳﺎ psn c ﻣﻴﺨﺮﻱ ﺑﻌﺪ اﻛﺎﻧﺘﺖ ﺷﺎﺭﮊ ﻣﻴﺸﻪ.ﺑﺎ اﻭﻥ ﻣﻘﺪاﺭ ﭘﻮﻟﺖ ﭘﻼﺱ ﻣﻴﺨﺮﻱ. ﭘﻼﺱ ﻳﻪ ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻢ 50 ﺩﻻﺭ.ﻛﺎﺭﺕ 50 ﺩﻻﺭﻱ ﻫﻢ 150 ﺗﻮﻣﻦ.ﻛﺎﺭﺕ ﭘﻼﺱ ﻳﻪ ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻢ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﺑﺨﺮﻱ 150 140
ﻭاﺳﻪ ﺭﻳﺠﻦ ﻳﻚ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﺎﺭﺕ ﻫﺎﻱ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﺭﻭ ﺑﺨﺮﻱ.
ﺑﻠﻪ ﻛﻼ ﻳﻪ اﻛﺎﻧﺖ ﺑﺎﻳﺪ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ.

ﺩﺭ ﻫﺮ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﻮ ﻛﺎﺭﺕ ﭘﻼﺱ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺨﺮﻱ.ﺣﺎﻻ ﻳﺎ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﻫﻤﻮﻥ psn plus ﻣﻴﺨﺮﻱ ﻭاﺭﺩ ﻣﻴﻜﻨﻲ ﻳﺎ psn c ﻣﻴﺨﺮﻱ ﺑﻌﺪ اﻛﺎﻧﺘﺖ ﺷﺎﺭﮊ ﻣﻴﺸﻪ.ﺑﺎ اﻭﻥ ﻣﻘﺪاﺭ ﭘﻮﻟﺖ ﭘﻼﺱ ﻣﻴﺨﺮﻱ. ﭘﻼﺱ ﻳﻪ ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻢ 50 ﺩﻻﺭ.ﻛﺎﺭﺕ 50 ﺩﻻﺭﻱ ﻫﻢ 150 ﺗﻮﻣﻦ.ﻛﺎﺭﺕ ﭘﻼﺱ ﻳﻪ ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻢ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﺑﺨﺮﻱ 150 140
ﻭاﺳﻪ ﺭﻳﺠﻦ ﻳﻚ ﺑﺎﻳﺪ ﻛﺎﺭﺕ ﻫﺎﻱ ﺁﻣﺮﻳﻜﺎ ﺭﻭ ﺑﺨﺮﻱ.
ﺑﻠﻪ ﻛﻼ ﻳﻪ اﻛﺎﻧﺖ ﺑﺎﻳﺪ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ.
اکانت ساختن ps4چجوریه؟

من می خوام این 14 روز پلاس مجانی فعال کنم هی مشخصات کارت می خواد تواینترنت گشتم الان چند وقته چیزی گیرم نیومده همش توpsn ارور میده همه راه ها روامتحان کردم جواب نداده خواسم بگم اگه کسی یه مشخصات کارت به درد بخور داره pm کنه ممنون می شم یایه راهی نشون بده

من می خوام این 14 روز پلاس مجانی فعال کنم هی مشخصات کارت می خواد تواینترنت گشتم الان چند وقته چیزی گیرم نیومده همش توpsn ارور میده همه راه ها روامتحان کردم جواب نداده خواسم بگم اگه کسی یه مشخصات کارت به درد بخور داره pm کنه ممنون می شم یایه راهی نشون بده

بیخیالش شو....کار نمی کنه...

My PSN Id: Abadan-Game

سلام دوستان ی سایت معتبر برای خرید PLUS بم پیام خصوصی بکنید مرسی...
در ضمن دستگاه من ریجن 2 هستش میشه راهنمایی کنید کدومشو بخرم واسه آنلاین بازی کردن....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or