PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
يعنى بازى اين ماه واسه أستور آمريكا نمياد؟
بايد قيدشو بزنيم ديگه؟
چندین بار تو این تاپیک سوال شده ما هم جواب دادیم؛ بازی های پلاس ریجن ک به مرور و بصورت هفتگی میایند

بازی پلاس این ماه پلی4 هم برای اکانتها ریجن یک تو اپدیت امرزو استور در دسترس قرار میگیره

بازی های پلاس فقط برای بازی بین اکانت ها شیر می شن و شما نمی تونی وقتی پلاس US داری بازی های پلاس UK رو دانلود کنی ، کلا اشتراک پلاس در مورد بازی های فری صادق نیست
بازی های فری رو کار ندارم الان من اگه اکانت uk بسازمو از پلاس اکانت us م استفاده کنم به استور uk دسترسی ندارم؟ و نمیتونم برا بازی ریجن 2م دی ال سی بخرم؟
عجب اشتباه بزرگی کردما اکانت us مو 1 ساله پلاس کردم:((

بازی های فری رو کار ندارم الان من اگه اکانت uk بسازمو از پلاس اکانت us م استفاده کنم به استور uk دسترسی ندارم؟ و نمیتونم برا بازی ریجن 2م دی ال سی بخرم؟
عجب اشتباه بزرگی کردما اکانت us مو 1 ساله پلاس کردم:((
نه دوست عزیز هنوز میتونید تو استور رجین ۲ خرید کنید فقط نمیتوند از امکانات پلاس رجین ۱ استفاده کنید حتی میتونید واسه بازی رجین۲ ازاستورش خرید کنید بعد با همون اکانت رجین۱ خودتون انلاین بزنین و ازdlc رجین ۲ با اکانت رجین ۱ استفاده کنید.در کل بهترین کار همینه داشتن دو اکانت که هر وقت هر بازی خریدید مشکلی نباشه.

من این Stick it to the Man رو تا چپتر 4 بازی کردم.
فوق العاده بازی جالب و سرگرم کننده ای هست و پیشنهاد می‌کنم دانلود کنید.

منم تا اخر رفتمش انصافا قشنگترین بازی رایگانی بود که تا الان گزاشتن و اولین بازی رایگانی که من تا اخر رفتمش

بچه ها من یه ذره در رابطه با این ریجن ها گیج شدم . بدار من سوالم رو اینطور مطرح کنم
کنسول من ریجن 1 هست ولی بازی هایی که می خرم ممکنه ریجن 1 و 2 باشند .حال می خام که از امکانات استور و پلاس و دی ال سی هم استفاده کنم .
اگه بیام دو تا اکانت بسازم که یکیش ریجن یک و یکی دیگه ریجن 2 باشه و بازی هام رو متناسب با ریجن اکانتم اجرا کنم مثلا بازی A که ریجنش یکه رو با اکانت ریجن 1 اجرا کنم و بازی B رو که ریجنش 2 رو با اکانت ریجن 2 اجرا کنم .
خوب بخام دی ال سی بازی A رو دانلود کنم باید اکانت ریجن 1 رو فعال کنم و دی ال سی بازی B رو بخام دان کنم اکانت ریجن 2 رو فعال کنم .
آیا این امکان پذیره دیگه و منافاتی با قانون سونی خو نداره ؟در واقع دو تا کارت پلاس بگیرم و همزمان از دو تا کارت با ریجن های مختلف استفاده کنم .
ممنون از راهنمایی های دوستان

بچه ها من یه ذره در رابطه با این ریجن ها گیج شدم . بدار من سوالم رو اینطور مطرح کنم
کنسول من ریجن 1 هست ولی بازی هایی که می خرم ممکنه ریجن 1 و 2 باشند .حال می خام که از امکانات استور و پلاس و دی ال سی هم استفاده کنم .
اگه بیام دو تا اکانت بسازم که یکیش ریجن یک و یکی دیگه ریجن 2 باشه و بازی هام رو متناسب با ریجن اکانتم اجرا کنم مثلا بازی A که ریجنش یکه رو با اکانت ریجن 1 اجرا کنم و بازی B رو که ریجنش 2 رو با اکانت ریجن 2 اجرا کنم .
خوب بخام دی ال سی بازی A رو دانلود کنم باید اکانت ریجن 1 رو فعال کنم و دی ال سی بازی B رو بخام دان کنم اکانت ریجن 2 رو فعال کنم .
آیا این امکان پذیره دیگه و منافاتی با قانون سونی خو نداره ؟در واقع دو تا کارت پلاس بگیرم و همزمان از دو تا کارت با ریجن های مختلف استفاده کنم .
ممنون از راهنمایی های دوستان

درسته
اما اصلا ب صرفه نیست شما دوتا پلاس داشته باشید با همون یکی هم کار راه میوفته! میتونید بازی هارو همه ریجن 1 یا همه ریجن 2 تهیه کنید که معمولا هم موجود هستند در بازار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or