PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان من اکانت ریجن 1 ساختم و الان مثله چی پشیمونم :((
تو ایران همه جا پره بازی ریجن 2 هست و ریجن 1 کمیابه راهی نداره که کشور اکانتمو عوض کنم؟:-s

سلام دوستان من اکانت ریجن 1 ساختم و الان مثله چی پشیمونم :((
تو ایران همه جا پره بازی ریجن 2 هست و ریجن 1 کمیابه راهی نداره که کشور اکانتمو عوض کنم؟:-s

دوست عزیز لازم نیست ریجن اکانت و بازی برای بازی کردن یکسان باشه

این چه وضعشه آخه
چرا بازی رایگان این ماه واسه استور آمریکا هنوز نیومده)x
حتما شارژ ماهمون که تمام شد میخواد بیاد :d
ما که شانس نداریم...

دوست عزیز لازم نیست ریجن اکانت و بازی برای بازی کردن یکسان باشه
اونو میدونم میخوام وقتی یه بازیو میخرم خیالم راحت باشه که بعدا اگه یه وقت خواستم دی ال سی شم بخرم بتونم بخرم
راستی با استفاده از این امکان share کردن اکانت پلاس میتونم برم یه اکانت uk بسازمو از پلاس اکانت us م استفاده کنم؟

اونو میدونم میخوام وقتی یه بازیو میخرم خیالم راحت باشه که بعدا اگه یه وقت خواستم دی ال سی شم بخرم بتونم بخرم
راستی با استفاده از این امکان share کردن اکانت پلاس میتونم برم یه اکانت uk بسازمو از پلاس اکانت us م استفاده کنم؟

بله میتونی

بهترین بازی پلاس همون هواپیما بودش نه به خاطر بازیش بلکه واسه تروفی های زیادش...مفت نمی ارزه تا اینجا بازیهای پلاسشون...4تا بازی میکرو سگا انداختن مثل بازی ماه قبل که شطرنجی بود گرافیکش..معلوم نیست از کجاشون در میارن این بازیهارو:)) من 25 سال سنمه خجالت میکشم اینجور بازهارو دانلود کنم..یکبار این کارو کردم داداشم میگه میکرو خریدی یادش بخیر س.پر ماریو نداره!!!:-o ===> حسی که اون لحظه داشتم )x باید صبر کنیم تا چندسال بازی خوب بزارن برای پلاس مثل ps3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or