PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تا وقتی بازیهای آشغال میدن برای پلاس ps4 میخوام نیاد تا 100 ساله سیاه

الان شما Stick it to the man رو بازی کردی که میگی آشغال؟ انتظار داری بیاد inFamous رو بده؟! اوایل نسل مگه کلاً PS4 چنتا عنوان داره که پلاس بیاد بازیه AAA باب میل شما free بده!؟

بهترین بازی پلاس همون هواپیما بودش نه به خاطر بازیش بلکه واسه تروفی های زیادش...مفت نمی ارزه تا اینجا بازیهای پلاسشون...4تا بازی میکرو سگا انداختن مثل بازی ماه قبل که شطرنجی بود گرافیکش..معلوم نیست از کجاشون در میارن این بازیهارو
yahoo_21.gif
من 25 سال سنمه خجالت میکشم اینجور بازهارو دانلود کنم..یکبار این کارو کردم داداشم میگه میکرو خریدی یادش بخیر س.پر ماریو نداره!!!
yahoo_13.gif
===> حسی که اون لحظه داشتم
yahoo_14.gif
باید صبر کنیم تا چندسال بازی خوب بزارن برای پلاس مثل ps3

Resogun , Outlast , Dead Nation مفت نمی ارزن؟ LOL مشکل از پلاس نیست! شما سطح انتظاراتتون دیگه خیلی بالاست ، 50 دلار پول دادید واسه اشتراک یک ساله بعد انتظار دارید هرماه بهترین بازیهای ماه رو مجانی در اختیارتون بذاره!

به نظرم تو تابستون باید Knack یا MGS رو فری کنه :-" تابستون گیمر پسندی رو در پیش داریم با TLOU و TEW و... که امیدوارم فری های پلاس هم پیشرفت کنن تا آخرین تابستون قبل کنکور بهمون بچسبه :دی

الان شما Stick it to the man رو بازی کردی که میگی آشغال؟ انتظار داری بیاد inFamous رو بده؟! اوایل نسل مگه کلاً PS4 چنتا عنوان داره که پلاس بیاد بازیه AAA باب میل شما free بده!؟

Resogun , Outlast , Dead Nation مفت نمی ارزن؟ LOL مشکل از پلاس نیست! شما سطح انتظاراتتون دیگه خیلی بالاست ، 50 دلار پول دادید واسه اشتراک یک ساله بعد انتظار دارید هرماه بهترین بازیهای ماه رو مجانی در اختیارتون بذاره!

انتظاد نداریم بازی AAA بزارن اما میگیم بازی مثل ماه قبل نزارن...

احیانا کسی قصد جواب دادن به ما رو داره؟:d
میخوام ببینم باید برا اکانت uk ام هم پلاس جدا بگیرم یا نه خواهشا این سوالو جواب بده یه نفر
وقتی شیر کردم بعد با هردو اکانت به تمام امکانات پلاس دسترسی دارم؟ظاهرا با شیر کردن اکانت دوم فقط میتونه از مولتی پلیر استفاده کنه و cloud save و ... نمیتونه استفاده کنه درسته؟
شما اگه یه اکانت پلاس روی PS4 ـتون به عنوان primary PS4 اکتیو داشته باشی میتونید از امکانات اون استفاده کنی، مثل مولتی پلیر و دانلود بازیهای پلاس و ... از Cloud Storage احتمالاً نمیشه استفاده کرد چون تست نکردم مطمئن نیستم ولی خودت میتونی تست کنی. اگه پلاس us داری دیگه مشکلی نیست که، یه uk بساز تست کن ببین.

شما اگه یه اکانت پلاس روی PS4 ـتون به عنوان primary PS4 اکتیو داشته باشی میتونید از امکانات اون استفاده کنی، مثل مولتی پلیر و دانلود بازیهای پلاس و ... از Cloud Storage احتمالاً نمیشه استفاده کرد چون تست نکردم مطمئن نیستم ولی خودت میتونی تست کنی. اگه پلاس us داری دیگه مشکلی نیست که، یه uk بساز تست کن ببین.

بازی های پلاس فقط برای بازی بین اکانت ها شیر می شن و شما نمی تونی وقتی پلاس US داری بازی های پلاس UK رو دانلود کنی ، کلا اشتراک پلاس در مورد بازی های فری صادق نیست

والا عزیز دروغ چرا ;)
کلا با هیچ کدوم بازیای بالا حال نکردم چرا اگر بخوای outlast خیلی خوب بود و resogun هم برای 1 بار تمام کردن خوب بود .
ولی اونای دیگه مخصوصا mercenary king مزخرف تمام بودن .
راستش اینو بازی نکردم ببینم چیه چون برام نیومده هنوز :(
نگفتم که عناوین AAA بزاره به قول دوستمون I_R_A_N انتظار داریم بازیهایی مثل بازیهای آشغالی ماه قبلو نده .
والا من که به نظرم فعلا ارزش خرید پلاس رو نداره PSN البته اگر مولتی نمیزنین دیگه خودم 1 ماهه روز اول خریدم و الان 3 ماهه نخریدم . :)

ببخشید بازی های رایگان پلاس رو باید از کدوم قسمت استور واردشون شد؟بعدش این بازی های رایگان رو باید دانلود کرد؟

برو قسمت Gameو All Games لیست همه بازیها میادش و اونکی واسه پلاس هست زرد رنگه وقیمت کلی خط خورده و زده Free...منظوزتون از بازی زایگان بایدDemo باشه...آره دیگه باید دانلود کنید پس چه جوری میخوای بازی کنی!!!!!!!!!

أين بازى كى قراره واسه استور آمريكا بياد؟ كلافه شديم؟
دوستانى كه بازى كردن بگين چه سبكيه بازيش؟
اصلا ارزش انتظار داره بازيش؟

برو قسمت Gameو All Games لیست همه بازیها میادش و اونکی واسه پلاس هست زرد رنگه وقیمت کلی خط خورده و زده Free...منظوزتون از بازی زایگان بایدDemo باشه...آره دیگه باید دانلود کنید پس چه جوری میخوای بازی کنی!!!!!!!!!
این بازی های رایگان پلاس منظورم هست باید دانلود کنی؟

آقا یه نفر بیاد کلا بگه برای اکانت اصلی و پلاسش ریجن 1 خوبه یا 2 ؟ من بیشتر بازی free دوست دارم . دوستان اکثرا کودوم ریجن هستن اینجا ؟

آقا یه نفر بیاد کلا بگه برای اکانت اصلی و پلاسش ریجن 1 خوبه یا 2 ؟ من بیشتر بازی free دوست دارم . دوستان اکثرا کودوم ریجن هستن اینجا ؟
برای PS4 تا الان مثل هم بودن، PS3 هم دارن مثل هم میشن! :d
با این اوضاع،به نظر میاد ریجن1 بهتر باشه! مخصوصا با تخفیف های خفنی که برای ریجن1 زده میشه! :d
اگرم میتونی تا E3 صبر کنی،اونجا بهتر بازی های پلاس مشخص میشن! :d

برای PS4 تا الان مثل هم بودن، PS3 هم دارن مثل هم میشن! :d
با این اوضاع،به نظر میاد ریجن1 بهتر باشه! مخصوصا با تخفیف های خفنی که برای ریجن1 زده میشه! :d
اگرم میتونی تا E3 صبر کنی،اونجا بهتر بازی های پلاس مشخص میشن! :d
ینی تا E3 اکانت PSN نسازم رو PS4 ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or