PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم ملاک این کارت گذاشتن ها چیه خودم هم دیدم تولید نوامبر هایی که کارت توش نبوذه ولی برا من بود هرچند به مزخرف ترین شکل ممکن مصرف شد اون 10 دلارم:d

حدس ميزنم سيستمAUTOMATIC RENEWAL PS+ رو دي اكتيو نكرده بودي و سوني برات 1 ماهه خريد ؟:d

سلام من تازه یه ریجن 1 گرفتم با یه بازی فیفا رفتم تو سیزن یه پیغام داد که میتونی 2 روز پلاس داشته باشی الان میشه تو این دو روز یازی کرد با دوستام؟!

92922522823849856724.jpg

امیدوارم واقعا بازیی که میدن،در حد کلمه ی سورپرایز باشه:-"
البته همین AC IV : Freedom Cry هم بدن،من راضیم،چون تو لیست خریدمه:-"

نمیدونم ملاک این کارت گذاشتن ها چیه خودم هم دیدم تولید نوامبر هایی که کارت توش نبوذه ولی برا من بود هرچند به مزخرف ترین شکل ممکن مصرف شد اون 10 دلارم:d

اونایی که ریجن 1 میخرن کارت 10دلاری همراهش داره تو جعبش .

ماله تو ریجن یک هست دیگه ؟

جدا 10 دلاری توش هست؟ چرا من ندیدم؟ یعنی فروشنده برش داشته؟ :|

تو جعبه کنسول یه کارت 3 صفحه ای هست ( اگر اشتباه نکنم ).یه صفحه کد پلاس و یه صفحه 10 دلار شارژ و یه صفحه هم آکانت موزیک رو گذاشته.به جز 10 دلار شارژ , برای بقیه باید کردیت کارت داشته باشی تا وارد بشه

Secret Ponchos یکی از بازیایی هست که خیلی احتمال میدن برای ماه بعد فری بشه!!

بله...
این آخرین بازی،از اون 3 بازیی هست که توی E3 پارسال گفته بودن برای پلاس میاد! :d
اما بازی هنوز تاریخ انتشار نخورده! :|

بعد دیشب چک کردم،ببینم اولی روزی که استور تو ماه بعد آپ میشه کی میباشد، دیدم 4-5ـمه و قبل از کنفرانس سونی! :-"
بعد بازی ها رو نگاه کردم،نزدیک ترین تاریخ انتشارها رو Murdered : Soul Suspect و Worms : Battle Ground داشتن! :d که سوم ماه بعد میان:-" (معمولا چون برای PS4 سونی بازی ها رو1 Day گذاشته چک نمودم:-" ) که احتمال Worms خوب مطمئنا بیشتره! :|
حالا چون اینا هیچکدوم روز آپدیت استور، و روز کنفرانس نیستن! پس به نظرم هیچکدومشون نمیشن! :d (البته استور توی E3 هر روز آپ میشه! :d )
و چون اگر مثلا 3-4 روز بعد از اومدن این بازی ها،برای پلاس بیان بس سونی فحش خور میشه از طرف ملتی که بازی رو خریدن:-" ، پس اینا هم نمیان! ==> میشه امید داشت به بازی های بزرگ قبلی! >:) بالاخره شاید نک،کیلزون و ... به حقیقت بپیوندن! :d

اگرم Secret Ponchos :x یکهویی تاریخ بخوره برای ماه بعد،ممکنه بزارتش! :d ولی حتی اگر این هم باشه،به نظرم یه بازی دهن پر کن تر نیز میگذارد! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or