DarkVoice
کاربر سایت
البته بستگی به فروشنده داره ... میتونید امتیاز بازارچه فروشنده هارو بررسی کنیددوسته عزیز مطمعن هست اگه بخوایم از اینجا بخریم؟
البته بستگی به فروشنده داره ... میتونید امتیاز بازارچه فروشنده هارو بررسی کنیددوسته عزیز مطمعن هست اگه بخوایم از اینجا بخریم؟
مرسی ینی اینکه کارت psn UAE بگیرم و بعدش از طریق اعتبار اون پلاس بگیرم ؟نه باید برای خود امارات بگیرید.
یا راحت تر اینه که 70 دلار اکانتتون رو شارژ کنید و با 65 دلارش پلاس بگیرید از استور امارات
مرسی ینی اینکه کارت psn UAE بگیرم و بعدش از طریق اعتبار اون پلاس بگیرم ؟
دو تاشون 8 روز دیگه حذف میشنREsogun تا کی مجانی هستی ؟Dont stave که 6 روز بیشتر نمونده ....
این ها هم حذف میشن
- 29th January: DmC Devil May Cry
- 29th January: Remember Me
- 29th January: Soul Sacrifice
- 29th January: Blazblue Continuum Shift Extend
- 29th January: GTA Liberty City Stories PSP
- 5th February: Don’t Starve
- 5th February: RESOGUN
نه مشکلی پیش نمیاد حتی اگرم حذف بشه توی دانلود لیست شما موجوده هروقت خواستید میتونید بهش دست پیدا کنیدسلام دوستان
این مدت بازی Dont starve که داره تموم میشه من فقط تو دانلود لیستم هستش یعنی هنوز به طور کامل dl نشده بعدش مشکلی پیش نمیاد که داره مدتش تموم بشه؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام خدمت دوستان.
من یه یه هفته ای هست که ps4 خریدم ریجن 2 بعد تو خود کنسول زده 14 روز ps plus دارم اما موقعی که می خوام فعالش کنم نیاز به اطلاعات کارت داره راهی هست من بتونم از این استفاده کنم؟ ممنون
آره میتونی بازی کنی حتی اگه توی لیست پلاس هم نباشه ..بازی هایی که از پلاس حذف شه ولی ما دانلود کنیم یعدا که حذف شه ما باز هم میتونیم بازی کنیم؟
حتی اگه تو لیست پلاس نباشه؟
سلام
من می خواهم پلاس بخرم و فقط بازی کیلزون را دارم آیا کسی مولتی کیلزون هست که ارزش داشته باشه پلاس خریداری کنم؟