PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان و اساتيد يه سوال مهم دارم لطفا راهنماييم كنيد
١-براي دانلود اين بازي ها و dlc هايي كه از psn صحبتش هست حتما بايد اكانتمون پلاس باشه؟؟؟
٢-اكانت پلاس دقيقا چه مزايايي داره ممنون ميشم همشو بفرماييد يه اطلاعات جامع ميخوام بي زحمت
٣- اكانت psn بدون پلاس چه مزايايي داره ؟ چيا ميشه گرفت بدون پلاس ؟؟؟
با تشكر و منتظر جواب دوستان گلم و اساتيد ارجمند
٤-آيا ربجن هر دستگاه چي باشه اكانتم بايد همون باشه يا فرقي نميكنه و اينكه اگه اينطوري نيست بهترين استور كودوم هست و از چه نظر كه من اونو انتخاب كنم ؟؟؟
٥- اينكه لطفا پاسخ بديد چيا تو پلاس رايگانه و واسه چه چيزايي بايد پول داد ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان و اساتيد يه سوال مهم دارم لطفا راهنماييم كنيد
١-براي دانلود اين بازي ها و dlc هايي كه از psn صحبتش هست حتما بايد اكانتمون پلاس باشه؟؟؟
٢-اكانت پلاس دقيقا چه مزايايي داره ممنون ميشم همشو بفرماييد يه اطلاعات جامع ميخوام بي زحمت
٣- اكانت psn بدون پلاس چه مزايايي داره ؟ چيا ميشه گرفت بدون پلاس ؟؟؟
با تشكر و منتظر جواب دوستان گلم و اساتيد ارجمند
٤-آيا ربجن هر دستگاه چي باشه اكانتم بايد همون باشه يا فرقي نميكنه و اينكه اگه اينطوري نيست بهترين استور كودوم هست و از چه نظر كه من اونو انتخاب كنم ؟؟؟
٥- اينكه لطفا پاسخ بديد چيا تو پلاس رايگانه و واسه چه چيزايي بايد پول داد ؟؟؟؟
1. خیر
2. برای انلاین بازی کردن توی PS4 نیاز هست. Online Storage به اندازه 1 گیگ برای ذخیره save ها - همچنین تخفیف برای بازیا تو استور - هر ماه بازی مجانی برای plus ( تا زمانی قابل بازی هست که پلاس دارید )
3. همه چیز به جز چیزهایی که بالا گفتم
4. خیر ریجن دستگاه مهم نیست . ریجن میشه کشوری که موقع اکانت برگزیدی. برای همون کشور هم باید psn card بخری . اگر اکانتت US هست کارت US میخری و بازی هم DLC فقط روی نسخه ریجن 1 کار میکنه و به این ترتیب
5. رایگان فعلا 2 بازی هست Resogun و Dont stave . همین. پلاس صرفا یک حق عضویت Premium هست که امکاناتی که توی شماره 2 گفتم رو بهت میده

1. خیر
2. برای انلاین بازی کردن توی PS4 نیاز هست. Online Storage به اندازه 1 گیگ برای ذخیره save ها - همچنین تخفیف برای بازیا تو استور - هر ماه بازی مجانی برای plus ( تا زمانی قابل بازی هست که پلاس دارید )
3. همه چیز به جز چیزهایی که بالا گفتم
4. خیر ریجن دستگاه مهم نیست . ریجن میشه کشوری که موقع اکانت برگزیدی. برای همون کشور هم باید psn card بخری . اگر اکانتت US هست کارت US میخری و بازی هم DLC فقط روی نسخه ریجن 1 کار میکنه و به این ترتیب
5. رایگان فعلا 2 بازی هست Resogun و Dont stave . همین. پلاس صرفا یک حق عضویت Premium هست که امکاناتی که توی شماره 2 گفتم رو بهت میده
خيلي ممنون از جوابتون ببخشيد فقط سوالي كه برام باقي مونده اينه كه اگه اكانتم پلاس نباشه و معمولي وصل شم به psn و store چه امكاناتي برام داره ؟؟؟؟؟؟
و يكيم اينكه تخفيف كه فرموديد آيا بازي هاي درست و حسابي ( منظورم بازي هايي هست كه ديسك دارن ) تخفيف ميخورن ؟؟ مثال برام بزنيد خيلي خوب ميشه

آخرین ویرایش:
دوستان به نظرم اکانتی که میسازید اروپا یا امارات کلا ریجن 2 باشه چون بازیهایی که اکثرا میان از دوبی ریجن 2 هستن بعدا برای dlc هاش به مشکل بر نخورید

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

الان رفتم دیدم به جز black light هم زده بوود فری داستانش چیه
BlackLight که Free 2 Play هست به همراه WarFrame البته همه اینا In Game PUrchae دارن !
اینده هم PlanetSide 2 عرضه میشه.

خيلي ممنون از جوابتون ببخشيد فقط سوالي كه برام باقي مونده اينه كه اگه اكانتم پلاس نباشه و معمولي وصل شم به psn و store چه امكاناتي برام داره ؟؟؟؟؟؟
و يكيم اينكه تخفيف كه فرموديد آيا بازي هاي درست و حسابي ( منظورم بازي هايي هست كه ديسك دارن ) تخفيف ميخورن ؟؟ مثال برام بزنيد خيلي خوب ميشه
در مورده سوال اول همونطور که پاسختون رو دادم توی پست قبلی اینجا هم اشاره میکنم:

امکاناته پلاس : . برای انلاین بازی کردن توی PS4 نیاز هست. Online Storage به اندازه 1 گیگ برای ذخیره save ها - همچنین تخفیف برای بازیا تو استور - هر ماه بازی مجانی برای plus ( تا زمانی قابل بازی هست که پلاس دارید )
حالا اگر پلاس نداشته باشید طبیعتا هم امکاناته بالا رو دریافت نمیکنید !
:)

بله ممکنه بازیهایی که نسخه فیزیکی هم دارن تخفیف بخرن اما خب این سری تخفیفها زمانی مشخص میشه که اعمال بشه. البته توی Ps Blog هم همیشه اعلام میکنه تخفیفهای روی چه بازیهایی اعمال خواهند شد و چه بازیهای مجانی خواهند شد برای اعضای پلاس.

دوسته من توزیح میدی free to play چی هست ینی میشه کامل دانلود کرد بازی کرد بدونه هزینه؟
آره بازی رو dl میکنی راحت میتونی بازی کنی در واقع بازی مجانیه اما برای اینکه برای شرکت سازنده سود داشته باشه توش معمولا یه مارکت میزارن که لباس و تفنگ و ... برا کارکترت بخری
مثه دوتا 2 و tf2 تو استیم
ای کاش tf2 تو نسل بعدم بیاد 8-> که محاله :(

هیچ مشکلی پیش نمیاد راحت میتونید انلاین بزنید

منظورازاکانت plusهمون psnبودکه ساختم!!!پس داستان اینDLCچیه؟که میگن ===> دوستان به نظرم اکانتی که میسازید اروپا یا امارات کلا ریجن 2 باشه چون بازیهایی که اکثرا میان از دوبی ریجن 2 هستن بعدا برای dlc هاش به مشکل بر نخورید

منظورازاکانت plusهمون psnبودکه ساختم!!!پس داستان اینDLCچیه؟که میگن ===> دوستان به نظرم اکانتی که میسازید اروپا یا امارات کلا ریجن 2 باشه چون بازیهایی که اکثرا میان از دوبی ریجن 2 هستن بعدا برای dlc هاش به مشکل بر نخورید
dlc ها یه سری مراحل یا لباس یا مپ اضافه هست که میتونید یه اکانت مجزا واسه اونها بسازید و اونهارو دانلود کنید برید تو اکانت اصلیتون بازی کنید
این مطالبی که بیشتر دوستان جدید بیان میکنن بیشتر واسه ویتا کاربرد داره که در آنه واحد فقط میشه از یه اکانت استفاده کرد با ps4 میشه از 4 اکانت همزمان استفاده کرد

همین الان بازی هایی مثل بایوشاک اینفیتی ... دویل می کرای و بوردرلندز 2 ... ایکو و شادو او کلوسوس مجانی هستن برای پلاز ...

من دقیقه 90 رسیدم زدم تو گوش این ico ... روی ps2 که بازیش نکردم ...یعنی اصلا پیداش نکردم ...

کلا هر چی بازی برای هر پلتفرمی free بود گرفتم تا هر وقت دوست داشتم دانلود کنم بازی کنم ...

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

این قضیه full game trial چی هست ... ؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

dlc ها یه سری مراحل یا لباس یا مپ اضافه هست که میتونید یه اکانت مجزا واسه اونها بسازید و اونهارو دانلود کنید برید تو اکانت اصلیتون بازی کنید
این مطالبی که بیشتر دوستان جدید بیان میکنن بیشتر واسه ویتا کاربرد داره که در آنه واحد فقط میشه از یه اکانت استفاده کرد با ps4 میشه از 4 اکانت همزمان استفاده کرد

دقیقا یکی از مشکلات ویتا هم همین تک اکانته بودنشه ... دقیقا سر ps3 اصلا این ریجن و کشور و اینها هیچ وقت هیچ مشکلی نداشتم ... ولی سر ویتا ادم رو بیمار میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or