ARTiCiX
Gold User
فقط خود بازی مجانی هست دیگه اگه دلشون بخواد DLC هاش هم مجانی میزارن بعدا ولی در اکثر مواقع دلشون نمیخواد ! :dیک سوال
اگه یه بازی واسه پلاس مجانی بشه DLC هاشم مجانی می شن یا فقط خود بازی مجانی می شه؟
فقط خود بازی مجانی هست دیگه اگه دلشون بخواد DLC هاش هم مجانی میزارن بعدا ولی در اکثر مواقع دلشون نمیخواد ! :dیک سوال
اگه یه بازی واسه پلاس مجانی بشه DLC هاشم مجانی می شن یا فقط خود بازی مجانی می شه؟
dlc ها یه سری مراحل یا لباس یا مپ اضافه هست که میتونید یه اکانت مجزا واسه اونها بسازید و اونهارو دانلود کنید برید تو اکانت اصلیتون بازی کنید
این مطالبی که بیشتر دوستان جدید بیان میکنن بیشتر واسه ویتا کاربرد داره که در آنه واحد فقط میشه از یه اکانت استفاده کرد با ps4 میشه از 4 اکانت همزمان استفاده کرد
تنها نکته ای که برای خرید دی ال سی باید دقت کنید اینه که dlc و بازی باید هم ریجن باشند همین و بس.سلام . واسه خرید همین dlc ها فرقی نمیکنه که واحد پولش دلار باشه یا یورو ؟
چون اکانت آمریکاست ولی بازی ریجین اروپا خوب dlc ها هم باید واسه اروپا باشه که کار کنه به همین خاطر پولو واسه اکانت اروپا باید شارژ کرد یا آمریکا ؟ تا بشه از psn خرید کرد
من الان باید واسه کدوم ریجین پول باید بخرم us یا uk
آرهسلام اقا من چنتا بازی رایگان دانلود کردم بهد تو قسمت information تو قسمت remaining time نوشته 357 روز هر روز هم داره کم میشه حالا میخوام بدونم ایا این بازی ها تایم محدود داره و بعد غیر فعال میشه ؟
این dont starve رو من تو استور نمیبینم!!! مال کدوم رجیون هست؟!این ها هم حذف میشن
- 29th January: DmC Devil May Cry
- 29th January: Remember Me
- 29th January: Soul Sacrifice
- 29th January: Blazblue Continuum Shift Extend
- 29th January: GTA Liberty City Stories PSP
- 5th February: Don’t Starve
- 5th February: RESOGUN
این dont starve رو من تو استور نمیبینم!!! مال کدوم رجیون هست؟!
با سلام دوستان عزیز psn plus برای ریجن ۲ از کجا بگیرم اکانتم هم مال انگلیسه
نه باید برای خود امارات بگیرید.بچه ها برای من که اکانت UAE درست کردم باید plus -uk بخرم ؟ چون اونم region 2 هست