PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان کمککک :(
معتاد مولتی پلیر last of us ام که مپ مجانی داده! اکانت بازی با ریجن بازی همخونی داره میخوام برم تو قسمت مولتی پلیر میگه مپ مجانی دان کن اوکی رو که میزنم میره تو استور دانلود رو که میزنم برا مپ ها این اررو رو نشون میده
the funds could not be adedto your wallet (E-82000121(
چکار کنم کمککک :(_

معتاد مولتی پلیر last of us ام که مپ مجانی داده! اکانت بازی با ریجن بازی همخونی داره میخوام برم تو قسمت مولتی پلیر میگه مپ مجانی دان کن اوکی رو که میزنم میره تو استور دانلود رو که میزنم برا مپ ها این اررو رو نشون میده
بعضی از استور ها مشکل دارند که در حال درست کردن هستند, کاری نمیشه کرد تا درست بشه.
ظاهرا یه باگی داره که موقع دانلود این ارور میاد. اگر به تاپیک بازی سر بزنی بعضی از بچه ها این مشکل دارند.

واسه منم میزنه در این زمان نمیتونی این کارو انجام بدی فکر کنم مشکل از فروشگاه سونی هستش.

ببین شما برای اینکه بتونی قسمت انلاین یا همون مولتی پلیر یه بازی رو بازی کنی نیاز به PLUS داری ! پلاس هم با توجه به ریجن اکانتت که usa زدی یا UK که به ترتیب 1 و 2 میشن میخری و میزنی رو اکانتت و اون موقع میتونی انلاین بازی کنی

ممنون
یعنی مثه ps3 که فیفا 14 رو انلاین میزدیم مجانی،دیگه نمیشه اونجوری انلاین زد؟!

- - -ویرایش - - -

داداش ببخشید ولی شما بلد نیستی باهاش کار کنی ... فقط برای 14 روزه مجانی مشخصات و کردیت میخواد وگرنه یک ماهه اگه موجودیت کافی باشه فقط کافیه بزنی روی buy و تموم
دوست عزیز بحث بلد بودن نیست، برای زدن کد پلاس و خرید اشتراک 1 ماهه مشخصات کریدیت کارت میخواد 3 و 12 ماهه نه! میتونید تست کنید

منم شدیدا مخالف این روال پلاس در بازی دادنش هستم!! اما به هرحال نمرات عنوان velocity 2 چشمک میزنه !
+
ONE HIT PIXEL
- A
Gaming Age
- A
Gamestyle
- 10/10

Brash Games
- 10/10
The Sixth Axis
- 10/10
Punk and Lizard
- 10/10
Push Square
- 10/10
Verge
- The year’s best sci-fi game might be a 2D space shooter/10

Vita Lounge
- 5/5
PSN Stores
- 5/5

PSU
- 9.5/10
Geeked Out Nation
- 9.5/10
PSX-Sense.nl
- 9.5/10
Analog Addiction
- 9.4/10
IGN
- 9/10

s05frzr8ac68xr7zvidl.jpg

دوستان ببخشید من تازه ps4 گرفتم.چند تا سوال داشتم
1-الان باید واسه این که بشه مولتی بازی کرد حتما برای اکانتمو پلاس کنم؟؟
2-نت من 1 مگ شاتله واسه مولتی چجوریه؟؟یه لینک میشه بدید یه تست بزنم نتمو
3-کسایی که تجربه کردن رو نت حجمی مثلا من بخوام یک ساعت بازی مثل tlou مولتی بزنم چقدر حجم میبره؟؟
4-یک جای خوب و مطمئن واسه خرید پلاس معرفی کنید
ممنون

دوستان کسی بازی های ماه جدید رو خبر نداره؟ لیستی، شایعه ای، چیزی!
میخوام flower, transistor و child of light رو بخرم، هیچ کدومش که جزو بازی های پلاس نمیشه؟

میخوام flower, transistor و child of light رو بخرم، هیچ کدومش که جزو بازی های پلاس نمیشه؟

الان که مشخص نمیشه، معمولا 1 هفته قبل از پایان ماه بازی های ماه آینده معرفی میشه
flower فکر کنم 2 ماه پیش مجانی شده بود، فکر نمی کنم به این زودی دوباره مجانی بشه

دوستان ببخشید من تازه ps4 گرفتم.چند تا سوال داشتم
1-الان باید واسه این که بشه مولتی بازی کرد حتما برای اکانتمو پلاس کنم؟؟
2-نت من 1 مگ شاتله واسه مولتی چجوریه؟؟یه لینک میشه بدید یه تست بزنم نتمو
3-کسایی که تجربه کردن رو نت حجمی مثلا من بخوام یک ساعت بازی مثل tlou مولتی بزنم چقدر حجم میبره؟؟
4-یک جای خوب و مطمئن واسه خرید پلاس معرفی کنید
ممنون

1-بله
2-بستگی به پینگت داره اما اگه 1 مگ واقعی باشه مشکلی نیست. اینم سایت :
Speed Test
3-tlou رو نمیدونم چون تست نکردم اما حدودی بخوام بگم ساعتی صد مگ یا نهایت 130
4-سرچ کنی پیدا میشه, معمولا درستن و حتی کُدو آنی به ایمیلت ارسال میکنن و میشه اعتماد کرد (من از ایران نخریدم ولی دوستان زیادی اینترنتی خریدن و مشکلی نبوده)

بازیهای این ماه که برای دانلود در استور قرار داده شدن :
Velocity 2X
Sporttsfriend

Flower که چند ماه پیش تو استور ژاپن مجانی شده بود و فکر نمیکنم دوباره (حتی برای US و UK) مجانی بشه
Child Of Light و Transistor به نظرم احتمالشون زیاده ولی اینکه کِی مجانی بشن اصلا معلوم نیست, Transistor همین چند روز پیش تخفیف خوبی خورده بود و 13.5 دلار شده بود (میخواستم بخرم که متاسفانه حواسم به ددلاینش نبود و دوباره 20 دلار شد.)

آخرین ویرایش:
چند گیگه داداش?
ارزش داره حجم نتمون رو به فنا بدیم یا نه?

تو استور امریکا زده بود 3.1 گیگ که زدم دانلود شد 2.3 گیگ!حجمش فک کنم برای همه همین باشه+اپدیت بازی که 100 مگه
اره خیالت راحت بگیرش حتما.خیلی وقت بود این مدل بازی ندیده بودم خیلی باحاله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or