PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والافکر نکنم به جز ایندی و بازی سازندگان مستقل عنوانهای هاردکور جدید رایگان بشه .

با اينكه از اون جمله افراد نيستم كه جو بوكمارك كردن و ... داشته باشم مي گم حرفمو بوكمارك كن وقتي سوني بازي AAA داد برو ببين حالشو ببر :d

هم سوني دلش ميخواد AAA بده براي پلاس تا رضايت بيشتري حاصل بشه همه بعد مدتها ديگه نميشه از يه بازي سوداوري داشت به همين خاطر ناشر مياد اون شيرازه اخرش رو مي كشه بيرون و ميده براي پلاس

ماه قبل یه سری بازی تخفیفای خفن خوردن من جمله Injustice:d
میخواستم بدونم هر ماه این حرکت زده میشه؟
اگه اره چندم تا چندم؟

اين ماه فكر نكنم ديگه تخفيف بزنن اماده ميشن براي تخفيف هاي پاييزه !

اینهمه پول کنسول دادیم اونوقت یه سری بازیه مزخرف رو تحویل ما میدن همش رو پی اس 3 بوده الان هم که metal slug 3 میخواد بیاد این نسل پر شد از ریمستر ریمیک و کوفت و زهرمار کاش ps4 x1 نمیومد این بازیارو نسل قبل هم میشد انجام داد اعصابم خورده خدایی یهویی بیان sunset rider هم بیارن

با اينكه از اون جمله افراد نيستم كه جو بوكمارك كردن و ... داشته باشم مي گم حرفمو بوكمارك كن وقتي سوني بازي AAA داد برو ببين حالشو ببر :d

هم سوني دلش ميخواد AAA بده براي پلاس تا رضايت بيشتري حاصل بشه همه بعد مدتها ديگه نميشه از يه بازي سوداوري داشت به همين خاطر ناشر مياد اون شيرازه اخرش رو مي كشه بيرون و ميده براي پلاس
داداش نیاز به بوکمارک نیست برو تاپیک تریلرها ، ویدئوی بازیهای پلاس ماه سپتامبرو ببین . همشون مستقلن :d . ولی یکیشون خیلی باحاله VELOCITY . برا PS3 فقط PSALLSTARS عنوان بزرگ این ماهشه

هولت بدم یا خودت میری توی افق محو بشی ؟ :d

دوستان موقع خرید پلاس مشخصات cedit card میخواد! باید چی کار کنم؟
ویرایش: فقط برای 1 ماهه مشخصات میخواد
موقه تایید پرداخت ارور میده یعنی این psn دهن سرویس میکنه /:)

آخرین ویرایش:

شما بسته به ریجن اکانتت یا کارت دلار ( ریجن آمریکا ) بخرید یا کارت یورو ( ریجن اروپا ). از سایت هایی مثل ماتریکس گیم یا گیم-آی آر میتونید بخرید.

شما بسته به ریجن اکانتت یا کارت دلار ( ریجن آمریکا ) بخرید یا کارت یورو ( ریجن اروپا ). از سایت هایی مثل ماتریکس گیم یا گیم-آی آر میتونید بخرید.
اینارو میدونم دادا ولی داره ارور الکی میده نمیزاره پرداخت انجام بشه

اینارو میدونم دادا ولی داره ارور الکی میده نمیزاره پرداخت انجام بشه

یعنی چی دقیقا ؟ شما یه کد یه ماه پلاس میخری تو بخش redeem code اخرین گزینه تو store وارد میکنی پلاس میشه دیگه پرداخت چیه ؟ یا میتونی یه ده دلاری بخری یه ماه پلاس بخری تو بخش ps plus که اگر برا ps4 تنها میخوای ارزش نداره . اگر هم میخوای از این پلاس های امتحانی دو هفته ای بگیری که کریدیت کارت میخواد .

اینهمه پول کنسول دادیم اونوقت یه سری بازیه مزخرف رو تحویل ما میدن همش رو پی اس 3 بوده الان هم که metal slug 3 میخواد بیاد این نسل پر شد از ریمستر ریمیک و کوفت و زهرمار کاش ps4 x1 نمیومد این بازیارو نسل قبل هم میشد انجام داد اعصابم خورده خدایی یهویی بیان sunset rider هم بیارن

400 دلار پول زیادی نیست واسه یه کنسول به این بزرگی! ولی اینکه ما 3 برابر ارزشش پول بالاش دادیم بماند...
بقیه حرفاتم کاملا قبول دارم این نسل شروع خوبی نداشته ولی مطمعن باش یکم دیگه همه چی رو به راه میشه البته اگه این سازنده ها کمتر به فکر ریمستر کردن و پورت و از این حرفا باشن...

بازی های پلاز ماه شهریور واقعا نا امید کننده است ... تو این یه سالی که پلازم این بدترین ماه با اختلاف زیاده هیچ بازی شاخی توش نیست هیچ ... کلا همشون ایندی و ارکید هستن .. امیدوارم حداقل تخفیف های خوبی برای این ماه بزارن ... تخفیف خوب بازی های بزرگ خیلی خیلی بهتر از مجانی کردنشونه

- - -ویرایش - - -

داداش ببخشید ولی شما بلد نیستی باهاش کار کنی ... فقط برای 14 روزه مجانی مشخصات و کردیت میخواد وگرنه یک ماهه اگه موجودیت کافی باشه فقط کافیه بزنی روی buy و تموم

عاقا میشه یه نفر یه توضیح کلی درباره ی plus بده؟ :d
رو ps3 هم بودا ولی بهش توجه نمیکردم :d
الانم تازه کنسول رسیده دستم هنوز خودم دست به کار نشدم،ممنون :x:d

عاقا میشه یه نفر یه توضیح کلی درباره ی plus بده؟ :d
رو ps3 هم بودا ولی بهش توجه نمیکردم :d
الانم تازه کنسول رسیده دستم هنوز خودم دست به کار نشدم،ممنون :x:d

ببین شما برای اینکه بتونی قسمت انلاین یا همون مولتی پلیر یه بازی رو بازی کنی نیاز به PLUS داری ! پلاس هم با توجه به ریجن اکانتت که usa زدی یا UK که به ترتیب 1 و 2 میشن میخری و میزنی رو اکانتت و اون موقع میتونی انلاین بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or