kamkar
کاربر سایت
این Velocity 2X رو حتما دانلود کنین فوق العادس!
خیلی گیم پلی جذاب و اعتیاداوری داره
تایید میشه. خوشحالم سونی این بازی رو مفتی کرد. تو حالت عادی اصن سمتش هم نمیرفتم.
این Velocity 2X رو حتما دانلود کنین فوق العادس!
خیلی گیم پلی جذاب و اعتیاداوری داره
چی دانلود میکنه????
دوستان داشتم Infamouse First Light بازی می کردم که وسط های بازی بودم که دیدم تو خود بازی داره یک چیزی را دانلود می کند.
پس حواستون باشه اگر دیدید بازی قطع شد و به نت وصل نبودید ناراحت نشید نت را وصل کنید تا شروع به دانلود کند.
![]()
من چیزی هم نزدم برای دانلود خود به خود اومد تو این صفحه و داره دانلود می کنه
احتمالا شما اون 6 گیگو دانلود کردینو بازیو شروع کردید و سه گیگش باقیمانده مونده بوده (بازی 9 گیگه اما بعد از 6 گیگ دانلود میتونید بازیو شروع کنید) حالا تو بازی به جایی رسیدید که اون 3 گیگ لازم بوده و چون دانلود 3 گیگ تموم نشده بوده مجبور شده بازیو قطع و دانلودو ادامه بده.
ببخشید ولی من ۶ گیگ رو دانلود کردم اما چیزی ۳ گیگی برام نیمود که دانلود کنم!
بازی رو هم ۱۰۰ درصد رفتم و تمام چلنج ها با مراحل رو انجام دادم!
دوستان الان برام ایمیل اومد از استور که بازی فری پلاس این هفته croos buy
playstation all stars battle royale که زده بود واسه هر ۳ تا کنسولش میاد رو ps4 مگه این بازی؟
سلامسلام . دوستان سوالی داشتم م ن infaouse second son limited رو گرفتم دویست مگ اپدیت خواست . و نکته اینه که داخل باکس کد ریدام داره که تو استور بزنین تا کانتند بیشتری دانلوذ کنین بازی و دسته 2 خریدم . اومد کد رو تو استور زدم . زد شما استفاده کردین یا یکی دیگه در حال استفاده هست همچین چیزی حالا با این کد کاری از دستم بر نمیاد ؟
نه نمیتونی کاری کنی منم یبار اینطوری شدم از این ببد از همین سایت از بچه ها بگیریعنی کاری از دستم بر نمیاد ؟ چه امکاناتی میداده با این کد ؟
یکی از بازی های نوامبر پلاس معرفی شد! :bighug:
The Binding of Isaac: Rebirth
یا درست ترش اینه که،یکی از بازی هایی که برای پلاس معرفی شده بود،تاریخ خورد! :d
خیلی دیره! خیلی!![]()
و ... خدا رحم کنه به کنسول!اگر وقت بشه اونجوری که پای قبلیش مینشستیم با PC ، پای اینم بشینیم،کنسول بدبخت خاموش نمیشه
![]()