PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان داشتم Infamouse First Light بازی می کردم که وسط های بازی بودم که دیدم تو خود بازی داره یک چیزی را دانلود می کند.

پس حواستون باشه اگر دیدید بازی قطع شد و به نت وصل نبودید ناراحت نشید نت را وصل کنید تا شروع به دانلود کند.

hf84zo38tlu5ubvtyy17.jpg

دوستان داشتم Infamouse First Light بازی می کردم که وسط های بازی بودم که دیدم تو خود بازی داره یک چیزی را دانلود می کند.
پس حواستون باشه اگر دیدید بازی قطع شد و به نت وصل نبودید ناراحت نشید نت را وصل کنید تا شروع به دانلود کند.

hf84zo38tlu5ubvtyy17.jpg

من چیزی هم نزدم برای دانلود خود به خود اومد تو این صفحه و داره دانلود می کنه

احتمالا شما اون 6 گیگو دانلود کردینو بازیو شروع کردید و سه گیگش باقیمانده مونده بوده (بازی 9 گیگه اما بعد از 6 گیگ دانلود میتونید بازیو شروع کنید) حالا تو بازی به جایی رسیدید که اون 3 گیگ لازم بوده و چون دانلود 3 گیگ تموم نشده بوده مجبور شده بازیو قطع و دانلودو ادامه بده.

احتمالا شما اون 6 گیگو دانلود کردینو بازیو شروع کردید و سه گیگش باقیمانده مونده بوده (بازی 9 گیگه اما بعد از 6 گیگ دانلود میتونید بازیو شروع کنید) حالا تو بازی به جایی رسیدید که اون 3 گیگ لازم بوده و چون دانلود 3 گیگ تموم نشده بوده مجبور شده بازیو قطع و دانلودو ادامه بده.

ببخشید ولی من ۶ گیگ رو دانلود کردم اما چیزی ۳ گیگی برام نیمود که دانلود کنم!
بازی رو هم ۱۰۰ درصد رفتم و تمام چلنج ها با مراحل رو انجام دادم!

ببخشید ولی من ۶ گیگ رو دانلود کردم اما چیزی ۳ گیگی برام نیمود که دانلود کنم!
بازی رو هم ۱۰۰ درصد رفتم و تمام چلنج ها با مراحل رو انجام دادم!

بازی 9 گیگه...
اون سه گیگو تو قسمت دانلود نشون نمیده, برو روی بازی و دکمه Option رو بزن بعد برو Information اونجا میزنه چقدش دانلود شده (مثلا ممکنه 8 گیگ و نیم دانلود کرده باشی و کمیش مونده باشه)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته این موضوع ربطی هم به این تاپیک نداره, بهتر بود در بخشی که مربوط به بازیه مطرحش میکردی :)

یکی از بازی های نوامبر پلاس معرفی شد! :bighug:
The Binding of Isaac: Rebirth

یا درست ترش اینه که،یکی از بازی هایی که برای پلاس معرفی شده بود،تاریخ خورد! :d
خیلی دیره! خیلی! :((
و ... خدا رحم کنه به کنسول! :( اگر وقت بشه اونجوری که پای قبلیش مینشستیم با PC ، پای اینم بشینیم،کنسول بدبخت خاموش نمیشه:(

دوستان الان برام ایمیل اومد از استور که بازی فری پلاس این هفته croos buy
playstation all stars battle royale که زده بود واسه هر ۳ تا کنسولش میاد رو ps4 مگه این بازی؟

دوستان الان برام ایمیل اومد از استور که بازی فری پلاس این هفته croos buy
playstation all stars battle royale که زده بود واسه هر ۳ تا کنسولش میاد رو ps4 مگه این بازی؟

PASBR به صورت کراس بای برای PS3 و Vita هست و الان هم برای اعضای پلاس قرار گرفته.

سلام . دوستان سوالی داشتم م ن infaouse second son limited رو گرفتم دویست مگ اپدیت خواست . و نکته اینه که داخل باکس کد ریدام داره که تو استور بزنین تا کانتند بیشتری دانلوذ کنین بازی و دسته 2 خریدم . اومد کد رو تو استور زدم . زد شما استفاده کردین یا یکی دیگه در حال استفاده هست همچین چیزی حالا با این کد کاری از دستم بر نمیاد ؟

سلام . دوستان سوالی داشتم م ن infaouse second son limited رو گرفتم دویست مگ اپدیت خواست . و نکته اینه که داخل باکس کد ریدام داره که تو استور بزنین تا کانتند بیشتری دانلوذ کنین بازی و دسته 2 خریدم . اومد کد رو تو استور زدم . زد شما استفاده کردین یا یکی دیگه در حال استفاده هست همچین چیزی حالا با این کد کاری از دستم بر نمیاد ؟
سلام
نه دیگه کد استفاده شده

یعنی کاری از دستم بر نمیاد ؟ چه امکاناتی میداده با این کد ؟
نه نمیتونی کاری کنی منم یبار اینطوری شدم از این ببد از همین سایت از بچه ها بگیر
درست یادم نیست ولی فکر کنم یه لباس و کلاه و چند دقیقه gameplay اضافی بو تو گوگل سرچ کن میفهمی

یکی از بازی های نوامبر پلاس معرفی شد! :bighug:
The Binding of Isaac: Rebirth

یا درست ترش اینه که،یکی از بازی هایی که برای پلاس معرفی شده بود،تاریخ خورد! :d
خیلی دیره! خیلی! :((
و ... خدا رحم کنه به کنسول! :( اگر وقت بشه اونجوری که پای قبلیش مینشستیم با PC ، پای اینم بشینیم،کنسول بدبخت خاموش نمیشه:(

بهترین خبره :) تو این چند ماهه تو سایتش چند تا گیم پلی از بازی گذاشته بود گفتم حتما بازی آماده شده و میخواد بیاد :)
یه چیز جدیدی که دیدم "اتاق بزرگ" بود که تو بازی اصلی نبود (البته سلاح و کلی چیز جدیدم اضافه شده اما این روی روند گیم پلی تغییر ایجاد میکنه) یه اتاق بزرگیه چند برابر بقیه اتاقا و زاویه دوربین تغییری نمیکنه (ینی عقب نمیره که کل اتاقو ببینیم) و با حرکت آیزاک میبینیم تو بقیه اتاق چیا هس :d

گرافیک بازیم بر خلاف یه سری طرح های اولیه خیلی به نسخه پی سی نزدیک شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or