PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فقط all استار برای تری و ویتا خوبه بقیه همه افتضاحه مخصوصا برا ps4 :|
یعنی در اصل اگر ps4 هم نداشته باشید میتونید کل این بازیا رو روی اون دو تا کنسول دیگه بازی کنید :d

با موبایل اومدم دقیق نمیتونم نقل قول کنم.

میدونستم الان میاین میگین سونی قول نداده و ... اتفاقا قول داده. وقتی سیستم پلاس راه اندازی شد یکی از مهمترین امکاناتش که همه رو ترغیب میکرد واسش بازی های مجانیش بود. اگ چنین حرفی به میان نمیومد حق با شما بود نباید انتظار داشت اما وقتی به نوعی ملت پلاس رو با بازی مجانی میشناسن و من بابتش پول میدم، باید هم انتظار داشته باشم. شما هم باید داشته باشید. این حقمونه و حق داریم اعتراض کنیم.
بازی هم تقریبا هست. اگه بخوان میتونن چیزای خوبی بدن. حداقلش مثلا متال گیر بود. نه اینکه الان بازی هایی گذاشته که اسمشون هم نشنیدیم. والا بخدا :دی

[h=5]دوستان Velocity 2X بازی خوبیه‌ها, تریلراشو ببینید, پلاتم داره
اونیکی بازی نمیدونم چیه ولی اگه آشغالم باشه این ماه به نسبت ماه قبل خیلی امیدوارکننده تره :)[/h]

با موبایل اومدم دقیق نمیتونم نقل قول کنم.

میدونستم الان میاین میگین سونی قول نداده و ... اتفاقا قول داده. وقتی سیستم پلاس راه اندازی شد یکی از مهمترین امکاناتش که همه رو ترغیب میکرد واسش بازی های مجانیش بود. اگ چنین حرفی به میان نمیومد حق با شما بود نباید انتظار داشت اما وقتی به نوعی ملت پلاس رو با بازی مجانی میشناسن و من بابتش پول میدم، باید هم انتظار داشته باشم. شما هم باید داشته باشید. این حقمونه و حق داریم اعتراض کنیم.
بازی هم تقریبا هست. اگه بخوان میتونن چیزای خوبی بدن. حداقلش مثلا متال گیر بود. نه اینکه الان بازی هایی گذاشته که اسمشون هم نشنیدیم. والا بخدا :دی
الان یعنی سونی زده زیر حرفش و بازی نمیده؟ :d عجبا! :d من بازم میپرسم، کجا سونی گفته ما قراره بازی AAA بدیم بهتون! :d
در مورد اوایل پلاس PS3 خبر دارین؟ :-" ماهی یه بازی PSN ، یک Minis ، دوتا PS1 ! :-" اصلا یه سر بزنید به اینجا :
playstation plus Archives - Page 12 of 12 - PlayStation.Blog.Europe
خودتون پیگیری کنید! مثلا اون اوایل خبر خوفش این بود که : " دموی Kane & Lynch 2 برای پلاس میاد! " ، " دموی Mafia II رو میتونید 24 ساعت زودتر از بقیه امتحان کنید! " ، "دسترسی به بتای AC:BH " و ... !
بعد برید بازی هاش رو ببینید! یه سری بازی ها رو که عمرا اسمشم نشنیدید، شاید بشه گفت خفن ترینش بعد از چندین ماه از اومدنش Shatter بود! :x ( که صد البته یه بازی بیخودی دو بعدی فسیل میباشد! :-" و ما کنسول نگرفتیم که یه توپ رو همینطور برگشت بدیم و موانع رو خراب کنیم! :d )
حالا دیگه ویتا رو هیچی که چند ماه بعد از عرضه،پلاس براش شروع شد! نه مثل PS4 به صورت Day 1 !

توضیح هم دادم، سیاست های سونی توی E3 و گیمزکام 2013 مشخص نبود آیا؟ اینکه همش دارن بازی Indie برای پلاس معرفی میکنند؟ :d
در کل نه حقمونه،نه حق اعتراض داریم! :d میتونیم بگیم کاش AAA بزارن، یا بریم توی نظرسنجی هایی که هر ماه برگزار میکنند :
What are your thoughts on August's free games?
نظرمون رو بگیم! :d اما نه اینکه بگیم چرا AAA نزاشته! :|

---
راستی Velocity 2X بازی جدیده ها! ادامه ی Velocity Ultra حساب میشه،همینجوری جها اطلاع عمومی بازی متای 87 رو داره که خوب، زیر 90 آدم حساب نیست :-"
کلا از 6تا بازیی که گذاشتن،، 4تاش متای +80 داره! :d فقط دوتا بازی PS3 هستن که یکیش 75 و یکیش هم 74 میباشد! :-"

ولی همین ASBR 74ـی رو بگیرید :d اگر فن PS باشید،خیلی حال میده >:)
همینطورم که پیشبینی میشد بالاخره ASBR رو گذاشتن! البته فکر میکردم June و جزو بازی های سالانه بزارن،که با عوض شدن سیستم پلاس،حدسم اشتباه در اومد :-"
ولی خوب...مهم اینه بالاخره گزاشتنش! :d

این نک هم من بهتون قول میدم میزارن! دیر و زود داره،ولی سوخت و سوز نداره:-"

بازی AAA نخواستیم ، ولی دری وری پلاس نکنید دیگه !!! :|

این همه بازی آرکید دیجیتالی مشتی ریخته تو استور ، این چرت و پرت ها چیه دیگه آخه !!

جدیدا هم مثل اینکه میخوان هر چی رو که ملت زیاد حدس میزنن پلاس بشه و تو همه سایتها گفته میشه ، پلاس نکنن !!!

والا برای بازی آنلاینش که حداقل به کار من نمیاد فعلا با این وضع پینگ و پکت لاست
امیدوارم استارت ارائه بازیهای ریتیل زده بشه نهایت تا اول سال 2015
مثلا چند وقت دیگه که فیفا 15 اومد 14 رو بیان فری کنن استارتش رو از این بزنن
نمیدونم چطوریه که پلاس 3 4 ماه اول عرضه اینقدر عالی بود
reso gun outlast deadnation به نسبت بازیهای پلاس شده ی الانی خیلی بالاتر بودن

والا ریجن 2 که بازی های پلازش به گفته اکثر کسایی که دیدم تو سال گذشته از ریجن 1 بهترم بوده ... ولی تخفیف های عالی ریجن 1 رو نداشت ...

دیگه دقیقا چی باید برای ویتا free میشد ... من تقریبا 90 درصد بازی های شاخ ویتا رو به طور مجانی از همین پلاز گرفتم

والا برای بازی آنلاینش که حداقل به کار من نمیاد فعلا با این وضع پینگ و پکت لاست
امیدوارم استارت ارائه بازیهای ریتیل زده بشه نهایت تا اول سال 2015
مثلا چند وقت دیگه که فیفا 15 اومد 14 رو بیان فری کنن استارتش رو از این بزنن
نمیدونم چطوریه که پلاس 3 4 ماه اول عرضه اینقدر عالی بود
reso gun outlast deadnation به نسبت بازیهای پلاس شده ی الانی خیلی بالاتر بودن

EA هيچ وقت فيفا رو براي پلاس نميده :| الان حدود يك سال ميشه كه از فيفا 14 گذشته و حتي فيفا 15 و هم معرفي كردن اما حتي يه ريال هم روي فيفا 14 كاهش قيمت نداده !
اصلا" از تو نخ فيفا براي پلاس بيايد بيرون !

شايد بتل 4 فري بشه كه ميشه :d ولي فيفا عمرا !

EA هيچ وقت فيفا رو براي پلاس نميده :| الان حدود يك سال ميشه كه از فيفا 14 گذشته و حتي فيفا 15 و هم معرفي كردن اما حتي يه ريال هم روي فيفا 14 كاهش قيمت نداده !
اصلا" از تو نخ فيفا براي پلاس بيايد بيرون !

شايد بتل 4 فري بشه كه ميشه :d ولي فيفا عمرا !

والافکر نکنم به جز ایندی و بازی سازندگان مستقل عنوانهای هاردکور جدید رایگان بشه .

بازی AAA نخواستیم ، ولی دری وری پلاس نکنید دیگه !!! :|

این همه بازی آرکید دیجیتالی مشتی ریخته تو استور ، این چرت و پرت ها چیه دیگه آخه !!

جدیدا هم مثل اینکه میخوان هر چی رو که ملت زیاد حدس میزنن پلاس بشه و تو همه سایتها گفته میشه ، پلاس نکنن !!!

FEZ چرتو پرته :|

به هر حال اگه بخوان هر ماه بازیای جدید اونم باب میل بدن کسی دیگه بازی نمیخره . مثلا TRINE 2 رو دوباره FREE کنن من راضیم

والافکر نکنم به جز ایندی و بازی سازندگان مستقل عنوانهای هاردکور جدید رایگان بشه .

FEZ چرتو پرته :|

به هر حال اگه بخوان هر ماه بازیای جدید اونم باب میل بدن کسی دیگه بازی نمیخره . مثلا TRINE 2 رو دوباره FREE کنن من راضیم
FEZ خداس :love:
Trine 2 قبلا رو 4 فری شده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or