PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
طبق پیش بینی ها 2 تا از بازی های زیر این ماه Free می‌شن:
Awesomenauts
Binding of Isaac
Futuridium (crossover with Vita)
Velocity 2X (crossover with Vita)
Guacamelee: Super Turbo Championship Edition
Mousecraft
خدا کنه Guacamelee و Blinding of Isaac باشه :love:

طبق پیش بینی ها 2 تا از بازی های زیر این ماه Free می‌شن:

خدا کنه Guacamelee و Blinding of Isaac باشه :love:

بازي اولي رو كه قبلا" هم دادن براي ps3 ولي اين نسخه پيشرفته تر و PS4 اشه و واقعا" توصيه ميشه ! جذابه ! خصوصا" با دوستان
VELOCITY 2X رو الان توي PS BLOG ديدم واقعا" كف كردم ! نسبت به اون نسخه هاي قديمي ايش كه براي پلاس دادن شاهكاره !
اخرين بازي هم كه ديگه هر دفعه دارن ميدنش :| GUACO رو مي گم :|

دوستان از کجا میشه فهمید چقدر از اکانت پلاسمون باقی مونده؟

- - -ویرایش - - -

چجوری میشه با psn card پلاس خرید؟
شما تو این سایت ساین این کن می‌زنه:
us.playstation.com
از هر سایتی می‌شه خرید. یه سرچ کنی پیدا می‌کنی.
خداکنه مثل پیش بینی های ماه قبل از آب دربیاد:love:
یعنی غلط؟! :دی

بازي اولي رو كه قبلا" هم دادن براي ps3 ولي اين نسخه پيشرفته تر و PS4 اشه و واقعا" توصيه ميشه ! جذابه ! خصوصا" با دوستان
VELOCITY 2X رو الان توي PS BLOG ديدم واقعا" كف كردم ! نسبت به اون نسخه هاي قديمي ايش كه براي پلاس دادن شاهكاره !
اخرين بازي هم كه ديگه هر دفعه دارن ميدنش :| GUACO رو مي گم :|
اتفاقا Guacamelee رو ندادن :-" همیشه تخفیف میخورده،خدا کنه همین باشه! >:)

Isaac یعنی ممکنه این ماه ریلیز بشه؟ :(( وای...یعنی لحظه ی دیدار داره فرا میرسه؟ :x :x :x در پوست خود نمیگنجم :((

نکته : Isaac هر ماهی که منتشر بشه،بالاخره برای پلاس میاد! تو گیمزکام پارسال این رو تایید کردن:-"

اتفاقا Guacamelee رو ندادن :-" همیشه تخفیف میخورده،خدا کنه همین باشه! >:)

Isaac یعنی ممکنه این ماه ریلیز بشه؟ :(( وای...یعنی لحظه ی دیدار داره فرا میرسه؟ :x :x :x در پوست خود نمیگنجم :((

نکته : Isaac هر ماهی که منتشر بشه،بالاخره برای پلاس میاد! تو گیمزکام پارسال این رو تایید کردن:-"

امير تا جايي كه من يادمه گواكو رو دادن ! يه دفعه يادمه توي اون ليست بازي هاي پلاس عكسش بود !

امير تا جايي كه من يادمه گواكو رو دادن ! يه دفعه يادمه توي اون ليست بازي هاي پلاس عكسش بود !
100% تخفیف بوده:-" همیشه پلاس بودم،ولی یادم نمیاد این رو گذاشته باشن:-" البته یه مدت ریجن 2 پلاس نبودم،اما بازم به نظرم نزاشتنش! :d
لیست بازی های Gold ماه پیش اونطرف رو دیدی شاید:-"

لابه لای کاراتون جواب ماروهم وقت کردید بدید:d.........ممنون میشم:)

Store ------> Playstation Plus

سه تا مختلف داره ... یک ماهه ، سه ماهه و 12 ماهه هست . یک ماهه رو میتونی بخری . بزن روش و بعدش دیگه ادامش خودت میفهمی چکار کنی . اکانتت هم آخر سر شارژ میشه .

100% تخفیف بوده:-" همیشه پلاس بودم،ولی یادم نمیاد این رو گذاشته باشن:-" البته یه مدت ریجن 2 پلاس نبودم،اما بازم به نظرم نزاشتنش! :d
لیست بازی های Gold ماه پیش اونطرف رو دیدی شاید:-"
Guacamelee رو برای پلاس PS3 دادن قبلا امیر ... تا جایی که یادمه برای ریجن 2 بود ... البته شک دارم چون من هم پلاس ریجن 1 داشتم هم 2 ولی قشنگ یادمه که با PC دانلودش کردم ولی بازیش نکردم :d

بلی اشتباه از من بود :-"
الان چک کردم دسامبر گذاشته بودن گویا! چجوری از زیر دستم در رفته بود؟ :|

blog.eu.playstation.com/2013/11/13/playstation-plus-in-december-resogun-guacamelee-grid-2-more/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or