PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هم شما و هم اون کاربر اشتباه میکنید
برای گرفتن کد های مجانی ژاپن نیازی به کردیت کارت نیست(تاکید!) ایشون برای اکانت ژاپنشون مشکل دارند یا بد توضیح میدن یا بلد نیستند
احتمالا هیچ اکانت فعالی در PSNندارند شما و اون کاربر فرق بین اطلاعات اکانت یا کردیت کارت رو نمیدونید و در هنگام دیدن فیلد های :کشور -شهر- پستال کد- فکر میکنید اینها کردیت کارت است!
خیر!کردیت کارت به اطلاعات بیشتری نیاز داره!اون اطلاعات مربوط به وضعیت ریجن اکانت شماست!
این تصویر کردیت کارت منه که هیچ چیز درش وارد نشده و دارای پلاس 14روزه توسط اکانت ژاپن است و نیاز داره اطلاعات قبلی ریجن و اطلاعات کردیت کارت اضافه بشه
حالا خودت اینو تنهای کشف کردی یا کمک گرفتی؟=d>
ماشالله قوه تخیلت هم که بالاست
هرکسی اینجا هست اینقدر کوره سواد داره که اطلاعات شهر و کشور رو از کردیت کار تمیز بده و بازهم اونقدر اطلاعات داره که بدونه اکانت ژاپن کردیت کارت نمیخواد
قبل از به رخ کشیدن اطلاعات والاتون و تخیل بافی در مورد اشتباه کردن دو تا مورد کاملا بی ربط مطمئن بشین سوال و مشکل چیه
برای اینکه پست اسپم نشه کسی هست که از کردیت کار استفاده کرده باشه برای اون 14 روز؟من فک و فامیل چندتا دارم اونور ولی دردسری مشکلی برای صاحاب کارت نداره؟
پس با این اکانت نمیشه از 14 روز استفاده کرد ؟ حالا من میخوام پلاس یکساله بخرم به نظرتون یه اکانت امریکا بسازم چون واسه امریکا ارزون تره . دستگاه من ریجن 2 هست مشکلی پیش نمیاد ؟ بازی هایی که با این اکانت داون لود کردم به اون یکی منتقل میشه ؟
فقط ژاپن کردیت کارت نمیخواد رفیق . اکانت آمریکا بساز به صرفه تره قیمتاش
ریجین دستگاه هم به ریجین اکانت ارتباطی نداره

دمت گرم داداش .
فقط یک سوال دیگه میتونم از بازی هایی که با این اکانت داون لود کردم تو اکانت جدید استفاده کنم ؟ و اینکه باید این اکانتی که الان دارم رو حذف کنم یا میشه جفتش همزمان باشه ؟

حالا خودت اینو تنهای کشف کردی یا کمک گرفتی؟=d>
ماشالله قوه تخیلت هم که بالاست
هرکسی اینجا هست اینقدر کوره سواد داره که اطلاعات شهر و کشور رو از کردیت کار تمیز بده و بازهم اونقدر اطلاعات داره که بدونه اکانت ژاپن کردیت کارت نمیخواد
قبل از به رخ کشیدن اطلاعات والاتون و تخیل بافی در مورد اشتباه کردن دو تا مورد کاملا بی ربط مطمئن بشین سوال و مشکل چیه
برای اینکه پست اسپم نشه کسی هست که از کردیت کار استفاده کرده باشه برای اون 14 روز؟من فک و فامیل چندتا دارم اونور ولی دردسری مشکلی برای صاحاب کارت نداره؟

فقط ژاپن کردیت کارت نمیخواد رفیق . اکانت آمریکا بساز به صرفه تره قیمتاش
ریجین دستگاه هم به ریجین اکانت ارتباطی نداره

تو فعلا تو گرفتنش موندی تو هر وقت توسنتی بگیری بیا ادعا کن بلد بودی مثل بچه دو ساله ها اینجا چه کنم چه کنم این چیه این چیه نمیکردی حالا تیکه میندازی بچه جان؟شما از فامیل مایه نزار فعلا فرق کردیت کارت و اطلاعات ریجن رو بفهم هر وقت کل مسئله فهمیدی سوال کن
راحتر کار ممکن رو نمیتونه انجام بده نطق هم میکنه!آقای کردیت کارت lol

فقط یک سوال دیگه میتونم از بازی هایی که با این اکانت داون لود کردم تو اکانت جدید استفاده کنم ؟ و اینکه باید این اکانتی که الان دارم رو حذف کنم یا میشه جفتش همزمان باشه ؟
ببین رفیق اکانت پرایمریت که انتخابش میکنی بازی و پلاسش رو برای باقی اکانت ها شیر میکنه واسه همین اگر مثلا یه اکانت امارات داشته باشی با یه آمریکا
مثلا اگر امارات پرایمری باشه بازیها و اشتراک پلاست رو برای اکانت آمریکات شیر میکنه
دوستان بهتره اکانت رو برای چه کشوری بسازم ؟ میخوام یه اکانت داشته باشم که تا همیشه باشه نه این که هر 14 روز عوضش کنم و هرچی بازی کرده بودم بپره !
اگه کشور خاصی بهتره لطفاً همه مزایاش رو بگید
ممنون
آمریکا بساز دیگه
قیمت هاش بهتره کارت هاش بیشتر در دسترسه
از نظر بازیهایی هم که هر ماه براش فری میشه از اروپا چیزی کم نداشته فعلا

من یه اکانت ژاپن درست کرده بودم بعد flower رو دانلود کردم با اکانت اصلیم بازی میکردم. چهارده روز که تموم شد اکانت ژاپن قبلی رو پاک کردم یکی دیگه درست کردم ولی دیگه نمی تونمflowe rرو بازی کنم. دلیلش چیه ؟

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD

من یه اکانت ژاپن درست کرده بودم بعد flower رو دانلود کردم با اکانت اصلیم بازی میکردم. چهارده روز که تموم شد اکانت ژاپن قبلی رو پاک کردم یکی دیگه درست کردم ولی دیگه نمی تونمflowe rرو بازی کنم. دلیلش چیه ؟

چون بازی های جدید اومدن تو استور ژاپن! بهتره که! برو حالشو ببر.

چون بازی های جدید اومدن تو استور ژاپن! بهتره که! برو حالشو ببر.

یعنی بازی هارو فقط تا وقتی مجانی هستن میشه بازی کرد ؟ همش فکر میکردم مشکلی نباشه برای بازی هیچ وقت!
و یه نکته دیگه fez به ژاپنی چی میشه ؟ من هرچی تو استور می نویسم fez چیزی پیدا نمی کنه :D

یعنی بازی هارو فقط تا وقتی مجانی هستن میشه بازی کرد ؟ همش فکر میکردم مشکلی نباشه برای بازی هیچ وقت!
و یه نکته دیگه fez به ژاپنی چی میشه ؟ من هرچی تو استور می نویسم fez چیزی پیدا نمی کنه :D

نمیدونم راستش! از دوستانی که ریجن ژاپن دارن بپرس شاید بدونن.
البته کلا فکر نکنم این بازی هارو ترجمه کنن تو استورهای مختلف!

حیر ! بازی ها تا وقتی اون اکانتی که باهاش دانلودشون کردی پلاسن،قابل استفادن!

دوستان من میخوام یه اکانت ژاپن درست کنم ولی تا کشور رو ژاپن انتخاب میکنم زبان هم یهو ژاپنی میشه منم که ژاپنی بلد نیستم و برا همین نمیدونم تو قسمتهای مربوطه چی بنویسم و اصن نمیفهمم چیکار باید بکنم.لطفا یه راهنمایی بکنید که من بفهمم وقتی زبان ژاپنی میشه چطور ادامه ی کار رو برم و ساخت اکانت رو کامل کنم؟:d(ژاپنی اصن بلد نیستم:-$)

دوستان من میخوام یه اکانت ژاپن درست کنم ولی تا کشور رو ژاپن انتخاب میکنم زبان هم یهو ژاپنی میشه منم که ژاپنی بلد نیستم و برا همین نمیدونم تو قسمتهای مربوطه چی بنویسم و اصن نمیفهمم چیکار باید بکنم.لطفا یه راهنمایی بکنید که من بفهمم وقتی زبان ژاپنی میشه چطور ادامه ی کار رو برم و ساخت اکانت رو کامل کنم؟:d(ژاپنی اصن بلد نیستم:-$)

همه چیو الکی پر کن
جایی که لازمه عدد بزنی تا آخرش پر کن حروف هم همینطور
یه جا هم هست 3 تا جا داره
اولی ایمیل ( لازم نیس معتبر باشه )
دومی پسورد
سومی هم تکرار پسورد
دیگه بقیه رو هر چی بزنی حله
یا اینکه یه بار زبان رو انگلیسی بزار برو جلو خوب ببین چیا هست بعد ژاپنیش کن و ثبت نام کن

سلام دوستان من 3 ماه اشتراک پلاس گرفته بودم حالا دو ماهش مونده بود که اون جریانات برای PSNپیش اومد ....

میخواستم ببینم وقتی سرورا درست شد من پلاسم رو دارم یا نه ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or