Ardi360
کاربر سایت
حالا خودت اینو تنهای کشف کردی یا کمک گرفتی؟=d>هم شما و هم اون کاربر اشتباه میکنید
برای گرفتن کد های مجانی ژاپن نیازی به کردیت کارت نیست(تاکید!) ایشون برای اکانت ژاپنشون مشکل دارند یا بد توضیح میدن یا بلد نیستند
احتمالا هیچ اکانت فعالی در PSNندارند شما و اون کاربر فرق بین اطلاعات اکانت یا کردیت کارت رو نمیدونید و در هنگام دیدن فیلد های :کشور -شهر- پستال کد- فکر میکنید اینها کردیت کارت است!
خیر!کردیت کارت به اطلاعات بیشتری نیاز داره!اون اطلاعات مربوط به وضعیت ریجن اکانت شماست!
این تصویر کردیت کارت منه که هیچ چیز درش وارد نشده و دارای پلاس 14روزه توسط اکانت ژاپن است و نیاز داره اطلاعات قبلی ریجن و اطلاعات کردیت کارت اضافه بشه
ماشالله قوه تخیلت هم که بالاست
هرکسی اینجا هست اینقدر کوره سواد داره که اطلاعات شهر و کشور رو از کردیت کار تمیز بده و بازهم اونقدر اطلاعات داره که بدونه اکانت ژاپن کردیت کارت نمیخواد
قبل از به رخ کشیدن اطلاعات والاتون و تخیل بافی در مورد اشتباه کردن دو تا مورد کاملا بی ربط مطمئن بشین سوال و مشکل چیه
برای اینکه پست اسپم نشه کسی هست که از کردیت کار استفاده کرده باشه برای اون 14 روز؟من فک و فامیل چندتا دارم اونور ولی دردسری مشکلی برای صاحاب کارت نداره؟
فقط ژاپن کردیت کارت نمیخواد رفیق . اکانت آمریکا بساز به صرفه تره قیمتاشپس با این اکانت نمیشه از 14 روز استفاده کرد ؟ حالا من میخوام پلاس یکساله بخرم به نظرتون یه اکانت امریکا بسازم چون واسه امریکا ارزون تره . دستگاه من ریجن 2 هست مشکلی پیش نمیاد ؟ بازی هایی که با این اکانت داون لود کردم به اون یکی منتقل میشه ؟
ریجین دستگاه هم به ریجین اکانت ارتباطی نداره