PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من دوتا اکانت ساختم،یکی برای ژاپن که بتونم بازی باندل فیفا رو دانلود کنم و یکی برای امریکا که باهاش بازی کنم،حالا یه پلاس چهارده روزه مجانی گرفتم روی اکانت ژاپن که همه نوشته هاش ژاپنیه!!!سوال اینه که چطور میتونم این پلاس رو بین اکانت هام به اشتراک بزارم که بتونم از اکانت امریکا و با زبان انگلیسی استفاده کنم؟؟
ممنونم از راهنماییتون

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

دوستان من دوتا اکانت ساختم،یکی برای ژاپن که بتونم بازی باندل فیفا رو دانلود کنم و یکی برای امریکا که باهاش بازی کنم،حالا یه پلاس چهارده روزه مجانی گرفتم روی اکانت ژاپن که همه نوشته هاش ژاپنیه!!!سوال اینه که چطور میتونم این پلاس رو بین اکانت هام به اشتراک بزارم که بتونم از اکانت امریکا و با زبان انگلیسی استفاده کنم؟؟
ممنونم از راهنماییتون

اکانت ژاپن رو primary کن

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

اکانت ژاپن رو primary کن

همین کارو کردم ولی وقتی با اکانت امریکا وارد میشم پی اس ان هنوز تبدیل به پلاس نشده و اون علامت زرده پلاس نیست و نمیتونم بازیهای مجانی ماهانه رو دانلود کنم

همین کارو کردم ولی وقتی با اکانت امریکا وارد میشم پی اس ان هنوز تبدیل به پلاس نشده و اون علامت زرده پلاس نیست و نمیتونم بازیهای مجانی ماهانه رو دانلود کنم

اون علامت که بالای اکانت امریکات نمیاد
بعدم بازیارو فقط با اکانتی که پلاس داره میتونی دانلود کنی،،شیر کردن پلاس اکانت ژاپن فقط این امکانو بهت میده که با اکانتای دیگت انلاین بازی کنی
دانلود فقط با اکنتی که پلاس داره امکان پذیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or