PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Fez رو تمام و کمال رفتم همه تروفی هاش رو هم گرفتم الان تو بازی زده 209.4% تکیمل شده :| :دی جریان چیه؟! :-/
یکی بره کارگردان Fez رو راضی کنه Fez 2 هم بیاد :( شاهکاره تو Indie ها.

Fez رو تمام و کمال رفتم همه تروفی هاش رو هم گرفتم الان تو بازی زده 209.4% تکیمل شده :| :دی جریان چیه؟! :-/
یکی بره کارگردان Fez رو راضی کنه Fez 2 هم بیاد :( شاهکاره تو Indie ها.

اوه حاسم نبود برداشته نشده :d . اون در صد امتیازاتته .

اگه بازی رو %209.4 کنید ، پایان جدید بازی رو میبینید که شدیدا توصیه میکنم ببینید ! :دی خیلی زیباتر و مفهومی تر از پایان عادیش هست .

و نسخه PS4 هم پولیش شده ترین نسخه بازیه ! بدون هیچ باگ و مشکل فنی ! رو 360 واقعا اعصاب خورد کن بود ...

LBP3 به استور US برای پیش خرید اضافه شد . MGS GZ برای UK تخفیف عجیبی خورده . 14.99 . هر کی نخریده الان شیرین میتونه دانش کنه . فقط با داشتن پلاس تخفیف شاملتون میشه .

بچه ها این بازی های استور ژاپن کی بروز میشه؟؟؟
چی هستن حالا؟
بعد میشه بازی که زبانش ژاپنیه مثلا flower را تغییر داد؟

منم همین سوال رو داشتم
انگار اصلا نمیشه زبانش غیر از ژاپنی رو انتخاب کرد ،من فیفا ۱۴ رو دانلود کردم ولی قسمت تغییر زبانش کلا غیرفعاله
مگر اینکه راهی باشه که زبان رو دستی وارد هاروارد کنیم

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

منم همین سوال رو داشتم
انگار اصلا نمیشه زبانش غیر از ژاپنی رو انتخاب کرد ،من فیفا ۱۴ رو دانلود کردم ولی قسمت تغییر زبانش کلا غیرفعاله
مگر اینکه راهی باشه که زبان رو دستی وارد هاروارد کنیم

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
این نسخه ژاپنه و غیرقابل تغییره چون فقط برای ژاپنیا ساخت میشه

دوستان کسی میدونه تخفیف battlefield 4 تا کی ادامه داره

تا 20 اگوست :| حدودا" 11-10 روز ديگه !
يه پيشنهاد !!! اين بازي هايي كه سوني خيلي تخفيف ميده روشون چپ و راست اخر براي پلاس ميان ! يه احتمال خيلي كم ميدم كه BF4 براي پلاس فري بشه ! حواستون رو جمع كنيد و از اون جايي كه الان با 25 پوند ميتونيد بازي رو بخريد يا فيزيكي بخريد كه هم فيمت در مياد يا صبر كنيد يا همين الان رو غنيمت بشمريد :d:|

مگه میشه 15 دلار ؟ :|

عزيزم اون 15 دلار نيست :| 15 پونده !!! پوند نسبت به دلار پوست كندن :| گرون :|

بازي 15 دلاري توي انگليس ميشه 11.59 پوند !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or