Hodor
کاربر سایت
دوستان یه سوال
میخوایتم بدونم پلاس 1 ماهه همون 9.99 حساب میشه یا مالیات میاد روش ؟؟
چون میخوام کارت 10 دلاری بگیرم
میخواستم بدونم کافیه یا نه ؟
داداش اگه us مثل uk باشه کارمزد میخواد بعد برا من که 11.02 پوند تو حسابم بود پلاس 3ماهه 11.99 پوند میخواست خواستم 1ماه بگیرم که 5.99 پوند بود اجازه نداد ازم ویزا کارت خواست پرسیدم از دوستانی که میفروختند گفتن واسه کارمزد پلاس 1ماه نیاز به ویزا داره حالا واسه us نمیدونم همینجور یا نه در کل یه 35 تومان تو پاچم رفت 2 روز پیش...دوستان یه سوال
میخوایتم بدونم پلاس 1 ماهه همون 9.99 حساب میشه یا مالیات میاد روش ؟؟
چون میخوام کارت 10 دلاری بگیرم
میخواستم بدونم کافیه یا نه ؟
1-برو تو استور اگه قیمت ها دلار بود یعنی اکانتت us هست اگه هم یورو بود یعنی uk ـهسلام میخواستم برم کارت پلاس بگیرم ولی نمیدونم ریجنم uk هست یا us
باید طبق ریجن اکانت بخرم یا کنسول؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
داداش اگه us مثل uk باشه کارمزد میخواد بعد برا من که 11.02 پوند تو حسابم بود پلاس 3ماهه 11.99 پوند میخواست خواستم 1ماه بگیرم که 5.99 پوند بود اجازه نداد ازم ویزا کارت خواست پرسیدم از دوستانی که میفروختند گفتن واسه کارمزد پلاس 1ماه نیاز به ویزا داره حالا واسه us نمیدونم همینجور یا نه در کل یه 35 تومان تو پاچم رفت 2 روز پیش...
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
این مالیات ها بستگی داره شهر یا ایالت رو چی انتخاب کنید شما چی انتخاب کردید مالیات نداره؟من این مشکل رو تو 360 داشتم بازی 15$ برام نزدیک 18$ میفتاد ولی تو پلی4 سانفرانسیسکو گزاشتم بدون مالیات هسترفيق نميدونم جريان شما چه جوريه و چي كار كردي چون مطمئنم اين وسط يه چيزي يادت رفته بگي !
ولي من تا حالا 3 بار از uk خريد كردم ! بيشترش رو يادم نيست اما توي اين بار حتي 0.01 پوند هم از من كارمزد يا ماليات و غيره نگرفته ! ماليات و اينجور چيزها رو خود قيمتهاشونه !
نه من منظورم این بود که اکانت 1ماه پلاس برا uk نیاز به ویزا کارت داره از 3ماه به بالا میشه خرید کرد وگرنه اطلاعات ویزارو باید بدی ....از یکی فروشنده ها پرسیدم گفت متاسفانه برا کارمزد نیاز به ویزا اینا داره دیگه نمیدونمرفيق نميدونم جريان شما چه جوريه و چي كار كردي چون مطمئنم اين وسط يه چيزي يادت رفته بگي !
ولي من تا حالا 3 بار از uk خريد كردم ! بيشترش رو يادم نيست اما توي اين بار حتي 0.01 پوند هم از من كارمزد يا ماليات و غيره نگرفته ! ماليات و اينجور چيزها رو خود قيمتهاشونه !
سلام به همه دوستان
من قصد دارم عضو پلای بشم منتها چند تا سوال برام پیش اومده
1-آیا مستقیم اکونت پلاس رو بگیرم یا PSN Card بگیرم بهتره؟شنیدم پی اس نکارت بگیرم می شه از امکانات پلاس استفاده کرد.
2-کدوم یکی از رجینها بهترن؟ اروپا یا آمریکا از نظر تعداد و کیفیت محتویات
3-من دو تا اکونت PSN دارم یکی مربوط به اروپا دیگری آمریکا.تمام تروفی هام روی اروپاست و PS3 من هم کرک شده است.به نظر شما با توجه به احتمال بن شدن پلی 3 بهترین حالت کدومه؟برای اکونت اروپا پلاس بگیرم و یا برای آمریکا؟ توجه داشته باشید که این اکونت ها روی PS4 فعال هستن.
ممنون
بله گفتم که نیاز به ویزا داره 3 ماه یا به بالا نیاز نداره...دوستان من تو اکانتم 10 پوند دارم
الان برا خرید پلاس 1 ماهه از من کردیت کارد میخواد !!!
چه کنم ؟؟