اره برای منم این جذابترین بازی این ماهه فقط امیدوارم اپیزود دومش هم رو پلاس بیاد. Somerville هم بدک نیستاین لاست رکوردز بلوم & ریج جالب میزنه. بهترین بازی این ماه همینه برای من.
اره برای منم این جذابترین بازی این ماهه فقط امیدوارم اپیزود دومش هم رو پلاس بیاد. Somerville هم بدک نیستاین لاست رکوردز بلوم & ریج جالب میزنه. بهترین بازی این ماه همینه برای من.
اره برای منم این جذابترین بازی این ماهه فقط امیدوارم اپیزود دومش هم رو پلاس بیاد. Somerville هم بدک نیست
درستهامروز یکی ازین ویدئوهای یوتیوب که بازیای پلاس رو پوشش میدن، میدیدم که میگفت اپیزود دومش هم آپریل میاد رو پلاس. ایشالا که درسته حرفش![]()
Stsr wars از دست ندین از معدود بازی های هست که واقعا احساس میکنی وارد نسل ۹ شدی( نه فقط از نظر گرافیک )بازیهای ماه فوریه سرویس پلیاستیشن پلاس معرفی شد
بازیهای پلیاستیشن پلاس اکسترا:
Star Wars Jedi: Survivor
TopSpin 2K25
Lost Records: Bloom & Rage Tape 1
SaGa Frontier Remastered
Somerville
Tin Hearts
Mordhau
بازیهای پلیاستیشن پریمیوم:
Patapon 3
Dropship: United Peace Force
View attachment 367267
پلاس ظ ۳ فقط توی همون اکانت میشه بازی کرد و هیچی شر نمیشه.دوستان یه سوال ( نمیدونم قبلا پرسیدم یا نه یادم نمیاد )
پلاس ظرفیت ۳ میشه رو اکانت خودم آنلاین بازی کنم یا نه ؟
ممنون
والا من که اخرین بار وضل میشدم و بازی میکردم ولی کلا یه مقداری اذیت کردن دارهدوستان میتونید به سرور های Apex Legends وصل بشید؟ من میخوام کنسول بخرم ولی نمیدونم از این بابت مشکلی وجود داره یا نه.
روی پی سی اگزیت لگ استفاده میکردم.
روی کنسول متاسفانه کاهش پینگ و ... کار نمیکنه؛ فقط دی ان اس هستش که اونم روی ایپکس پی سی همیشه مشکل داشتم.والا من که اخرین بار وضل میشدم و بازی میکردم ولی کلا یه مقداری اذیت کردن داره
باید سرور اروپا انتخاب کنی که پلیرهاش متنوع تر و بهتر باشن، هر چند دست یه بار هم میبینی که بعد از بازی شوت ات می کنه بیرون دوباره باید جوین بدی
در کل زیاد اذیت نمیکنه، اگر کاهش دهنده پینگ و اینا هم استفاده میکنید که اوکیه
اره من هر چند روز بازی میکنم مشکلی نداره. بدون دی ان اس هم میره برا مندوستان میتونید به سرور های Apex Legends وصل بشید؟ من میخوام کنسول بخرم ولی نمیدونم از این بابت مشکلی وجود داره یا نه.
روی پی سی اگزیت لگ استفاده میکردم.
شما میتونی از طریق همون pc و اینا share کنی رو کنسولروی کنسول متاسفانه کاهش پینگ و ... کار نمیکنه؛ فقط دی ان اس هستش که اونم روی ایپکس پی سی همیشه مشکل داشتم.
اگزیت لگ فقط برای پی سی هستش.
میتونی یه دونه روتر با قبلیت pptp,l2tp,ovpn بگیری و خیلی راحت رو کنسول هم استفاده کنیروی کنسول متاسفانه کاهش پینگ و ... کار نمیکنه؛ فقط دی ان اس هستش که اونم روی ایپکس پی سی همیشه مشکل داشتم.
اگزیت لگ فقط برای پی سی هستش.
این روتر های این مدلی رو، چه جور و نوع چیز پی ان باید روشون انداخت!؟میتونی یه دونه روتر با قبلیت pptp,l2tp,ovpn بگیری و خیلی راحت رو کنسول هم استفاده کنی
بهترین روتر تو رنج قیمت مناسب هم
روتر ایسوس مدل RT-AX52 (AX1800) Dual Band
خودم تست کردم و کامل جواب میده
pptp,l2tp,openwpnاین روتر های این مدلی رو، چه جور و نوع چیز پی ان باید روشون انداخت!؟