The Outer Worlds
Tales of Arise
Tales of Zestiria
Tales of Symphonia Remastered
Tales of Vesperia: Definite Edition
Outriders
Scarlet Nexus
Bulletstorm: Full Clip Edition
دوستان یه راهنمایی میخوام
اشتراک گیم پس دارم،ارزش داره در کنار اشتراک گیم پس اشتراک پلی استیشن پلاس اکسترا بگیرم؟(با توجه به بازیهای که داره و میاد)
با تشکر
اشتراک گیم پس دارم،ارزش داره در کنار اشتراک گیم پس اشتراک پلی استیشن پلاس اکسترا بگیرم؟(با توجه به بازیهای که داره و میاد)
با تشکر
اگر محدودیت در خرید نداری، خب داشتن پلاس اکسترا در هر حال حتما بهتر از نداشتنش هست،
اما، چون گیم پس داری، شاید سخت بشه تنظیم کنی بازی های هر دو تا سرویس رو همزمان انجام بدی، و وقت کم بیاری، ترافیک زیاد شه و بازی های شاخص تر رو فرصت نکنی پلی کنی...
پس به نظرم ترکیب خرید بازی رو پلی استیشن + گیم پس، میتونه برای شما مناسب باشه،
طوری که میمونی هر بازی از هر نوعی رو گیم پس اومد همونجا بازی کنی، و بخش مهمی از بازی های ترد پارتی که رو گیم پس (و حتی اکسترا) نمیان هم، رو پلی استیشن میخری...
پلاس اسنشال اسمش روشه، کارایی زیادی داره، میتونی اسنشال بگیری، و هروقت بازی خاصی رو اکسترا اومد که میخواستی بازی کنی، سرویس رو اپگرید کنی به اکسترا از خود اکانتت... نیومد هم همون اسنشال هست دیگه...
The Outer Worlds
Tales of Arise
Tales of Zestiria
Outriders
Scarlet Nexus
The Outer Worlds
Tales of Arise
Tales of Zestiria
Outriders
Scarlet Nexus
میتونی رو اکانت خودتم بازی کنی البته به شرطی که ظرفیت کامل و یا ظرفیت 2 بگیری.و یه نکته اینکه وقتی پلاس ترکیت تموم شد باید دقیقا همون اکانت پلاس ترکیه رو تمدید کنی وگرنه بازیهای ماهانه ای که قبلا رو پلاس ترکیه گرفته بودی رو نمیاره.کاتالوگ خود پلاس اکسترا از این قاعده مستثناست
اگه ظرفیت ۲ بگیری حتما باید با اکانت خودت بازیشون کنی. فقط add کردن و گذاشتن برای دانلود باید از داخل همون اکانت ظرفیت ۲ انجام بشه اما بازی کردن از طریق اکانت خودت.
ظرفیت ۳ اما فقط از طریق همون اکانته.
با تشکر
سلام وقتت بخیر
اگر از نظر بودجه مشکلی نداری بگیر. من خودم پارسال دوتاشو گرفتم و یک هفته ی دیگه پلاسم تموم میشه تصمیم گرفتم پلاس رو نگیرم و فقط گیمپس رو تمدید کنم با توجه به ترافیک بالای بازی های امسال گیمپس.
ولی بازم صد درصد دوتاش باشه عالیه مخصوصا اگر وقت آزاد داری.