ریجن ترکیه یا اوکراین خودتون نمی تونید بسازین، باید وقتی اشتراک رو میخرید اکانت خام هم سفارش بدین.چون تا حالا اکانت پلی استیشن نداشتم، چه ریجنی بسازم ؟
ترکیه، اوکراین یا ...؟
بهترین کار اینه که اکانت اصلی با ریجن آمریکا بسازی چون گیفت کارتش بیشتر در دسترس هست.چون تا حالا اکانت پلی استیشن نداشتم، چه ریجنی بسازم ؟
ترکیه، اوکراین یا ...؟
من تصورم این بود که باید ریجن اکانت و پلاس یکی باشهبهترین کار اینه که اکانت اصلی با ریجن آمریکا بسازی چون گیفت کارتش بیشتر در دسترس هست.
برای خرید پلاس هم میتونی اکانت ریجن های ارزون تر تهیه کنی.(البته از جای معتبر)
رمز و پسوورد جیمیل؟؟؟ چیزه دیگهای لازم ندارن؟سلام دوستان عزیز، میخوام اکسترا بگیرم، میگن روی اکانت خودت اگر میخوای رمز و پسوورد جیمیل و تایید دو مرحله ای رو باید بدی.
این کار منطقیه؟ چون تا حالا خرید نداشتم.
اکانت فول ظرفیت جدا یا ظرفیت دو و سه بخر بجا اینکار. روی اکانت خودتم میخوای بگیری خب گیفت بخر و اد کن روش. مگه اینکه اکانتت ریجن ترکیه اینا باشه و نشه گیفت زد.سلام دوستان عزیز، میخوام اکسترا بگیرم، میگن روی اکانت خودت اگر میخوای رمز و پسوورد جیمیل و تایید دو مرحله ای رو باید بدی.
بله روی اکانت خودت بخوای اینا لازمهسلام دوستان عزیز، میخوام اکسترا بگیرم، میگن روی اکانت خودت اگر میخوای رمز و پسوورد جیمیل و تایید دو مرحله ای رو باید بدی.
من تصورم این بود که باید ریجن اکانت و پلاس یکی باشه
به نظر من دادان مشخصات اکانت اصلی و ایمیل اصلا کار درستی نیست.ممکنه در آینده ایجاد مشکل کنه.سلام دوستان عزیز، میخوام اکسترا بگیرم، میگن روی اکانت خودت اگر میخوای رمز و پسوورد جیمیل و تایید دو مرحله ای رو باید بدی.
احتمالا منظورش یوزر و پسورد حساب پلی استیشن بوده، چون ایمیل همون یوزر میشه برای همین سوتفاهم شده.سلام دوستان عزیز، میخوام اکسترا بگیرم، میگن روی اکانت خودت اگر میخوای رمز و پسوورد جیمیل و تایید دو مرحله ای رو باید بدی.