PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میتونی یه دونه روتر با قبلیت pptp,l2tp,ovpn بگیری و خیلی راحت رو کنسول هم استفاده کنی
بهترین روتر تو رنج قیمت مناسب هم

روتر ایسوس مدل RT-AX52 (AX1800) Dual Band​

خودم تست کردم و کامل جواب میده
ممنون، اگزیت لگ رو با این استفاده میکنید یا سرویس دیگه؟

روی کنسول متاسفانه کاهش پینگ و ... کار نمیکنه؛ فقط دی ان اس هستش که اونم روی ایپکس پی سی همیشه مشکل داشتم.
اگزیت لگ فقط برای پی سی هستش.
کی گفته کار نمیکنه؟
من خودم سرویس کاهش پینگ با لپ تاپ شیر میکنم رو کنسول و آنلاین میزنم.

این TopSpin رو کسی تجربه کرده ؟! من تنها چیزی که در موردش یادمه اینکه بازی کاملا آنلاین بود و مشکل محتوا داشت
از زمان virtua tennis خدا بیامرز سگا یه بازی تنیس درست درمون بازی نکردم

این TopSpin رو کسی تجربه کرده ؟! من تنها چیزی که در موردش یادمه اینکه بازی کاملا آنلاین بود و مشکل محتوا داشت
از زمان virtua tennis خدا بیامرز سگا یه بازی تنیس درست درمون بازی نکردم

فکر کنم سروراش هم فولتر/تحریمن برای ما. تنیسای جدید به منم حال نمیدن. آخرین بار با همین سری VT نسل ۷ بهم خوش گذشت. ولی چند وقت پیش Hotshots Tennis رو دانلود کردم خیلی حال داد بهم. بازی مال PS2 هستش و روی پلاسم هست. فکر کنم پرمیوم باشه البته. اگه تونستی یه تستی بزن.

• Like
Reactions: AxeL90
فکر کنم سروراش هم فولتر/تحریمن برای ما. تنیسای جدید به منم حال نمیدن. آخرین بار با همین سری VT نسل ۷ بهم خوش گذشت. ولی چند وقت پیش Hotshots Tennis رو دانلود کردم خیلی حال داد بهم. بازی مال PS2 هستش و روی پلاسم هست. فکر کنم پرمیوم باشه البته. اگه تونستی یه تستی بزن.
مرسی ، آره ظاهراً فیلتره و اینکه متاسفانه پلاس اکسترا دارم ، کلا سگا در زمینه بازی تنیس عالی بود رو جنسیس هم چندتا تنیس فوق العاده داشت که از زمان خودش جلوتر بود ولی خیلی ساله بی خیال شده ، با اینکه وضع سگا الان از نسل هفت خیلی بهتره

• Like
Reactions: NaViiDii
من میخوام ps plus premium یکساله بگیرم و به این کانالهایی که دوستان معرفی کردند پیام دادم و میگن همچین چیزی نداریم و فقط برای آمریکاست، ما برای ترکیه می‌خریم که اسمش Delux ه و تفاوتش با Premium در اینه که بازیهای Ps3 رو نداره. حالا من میخوام بازیهای Ps3 رو بازی(استریم) کنم مثل gow ascension,
راهنمایی کنید.... کانالی، قیمت مناسب، منصف و معتبر.

شخصا کسیو ندیدم داخل ایران استریم کرده باشه
شما می تونی یکماهه آمریکا بخری و تست کن.

پرمیوم تو ایران جواب نمیده
نه پینگ خوب هست نه سرعت مگر استا ر لینک داشته باشی که اون هم باید تست بشه

حتی فیبر هم جواب نداده؟

نشنیدم تا الان از کسی
مشکل اینه برای استریم فقط سرعت ملاک نیست
از سرعت مهم تر، پینگ و پکت لاس خیلی پایینه
سلام دوستان،

من دیشب این God of war ascension نسخه Ps3 رو با فیبر نوری رو ps plus premium استریم کردم.

کیفیت 720p طور بود و بعضی جاها به 480p هم میرسید، لگ هم چندتایی تو یک سری صحنه های شلوغ دیدم، ولی در کل گیم پلی خوبی داشت و زیاد اذیت نمیکرد(میشد بازی کرد)،
فکر کنم حدود 40 دقیقه ای اینطورا بازی کردم و حدود 2 گیگ هم از نت کم شد.

موقع استریم نمیشه عکس و فیلم گرفت وگرنه براتون می‌فرستادم.

تقریبا تجربه خوبی بود.

. نمره استریم با فیبر نوری تو ایران... 6.5 از 10 :)

آخرین ویرایش:
سلام دوستان،

من دیشب این God of war ascension نسخه Ps3 رو با فیبر نوری رو ps plus premium استریم کردم.

کیفیت 720p طور بود و بعضی جاها به 480p هم میرسید، لگ هم چندتایی تو یک سری صحنه های شلوغ دیدم، ولی در کل گیم پلی خوبی داشت و زیاد اذیت نمیکرد(میشد بازی کرد)،
فکر کنم حدود 40 دقیقه ای اینطورا بازی کردم و حدود 2 گیگ هم از نت کم شد.

موقع استریم نمیشه عکس و فیلم گرفت وگرنه براتون می‌فرستادم.

تقریبا تجربه خوبی بود.

. نمره استریم با فیبر نوری تو ایران... 6.5 از 10 :)
خیلی هم عالی و احسنت
خوشحالم که اومدی اینجا هم اعلام کردی بچه ها سطح اطلاعات شون بره بالا

پینگ ات رو نگرفتی ؟
فیبر از کجا داری ؟ کدوم شرکت؟ مودم ات چیه ؟
لگ احساس نکردی ؟ مثلا دکمه دفاع رو بزنی یا جاخالی بدی ولی دقیق‌عمل نکنه ؟

عکس با گوشی بگیر بذار :D
بازی دیگه ای هم تست کردی اطلاع بده

من یه سری بازی های قدیمی رو خیلی دوست دارم بگیرم برم حداقل یه دوری بزنم ولی خوب فعلا حداقل نت اش رو ندارم
پلا پرمیوم گرفتن که نهایتا یه یک ماهه ادم میگیره

• Like
Reactions: Destro and aha2012
خیلی هم عالی و احسنت
خوشحالم که اومدی اینجا هم اعلام کردی بچه ها سطح اطلاعات شون بره بالا

پینگ ات رو نگرفتی ؟
فیبر از کجا داری ؟ کدوم شرکت؟ مودم ات چیه ؟
لگ احساس نکردی ؟ مثلا دکمه دفاع رو بزنی یا جاخالی بدی ولی دقیق‌عمل نکنه ؟

عکس با گوشی بگیر بذار :D
بازی دیگه ای هم تست کردی اطلاع بده

من یه سری بازی های قدیمی رو خیلی دوست دارم بگیرم برم حداقل یه دوری بزنم ولی خوب فعلا حداقل نت اش رو ندارم
پلا پرمیوم گرفتن که نهایتا یه یک ماهه ادم میگیره
خواهش میکنم،
خودم خیلی کنجکاو بودم بدونم چی به چیه و خب دیشب تجربه اش کردم. خوب بود در کل.

نه، پینگو چجوری بگیرم؟
فیبر از تهران، مخابرات، مودم هم هواوی

لگ اونطوری که فکر میکنی نه( آخه تو Cloud xbox، چون dns هم میزنی، لگ رو حس میکنی، البته من لگو تو xbox کلاد، فقط موقع چرخوندن دوربین حس میکنم توی گیم پلی نه زیاد والبته با کیفیت 240p,بیشترش هم بخاطر dns زدنه)
تو god ascension کمبو و حرکت‌های زیادی داره، و از اونجاییکه dns نمیخواد، من لگ موقع مبارزه ندیدم، یعنی همون که گفتی، دفاع میکنی دفاع اعمال میشه، کمبو میزنی هم همینطور. فقط تو یک سری صحنه های شلوغ مثلا دوربین که یهو میرفت عقب لگ رو دیدم.

عکس با گوشی اگه بتونم حتما.
بازی دیگه تست نکردم.

خوبه در کل تجربه یک سری بازیهای قدیمی ولی خب ای کاش میتونست اینارو backward می‌کرد مثل Xbox ولی خب میدونی نمیتونند، با توجه به ساختار Ps3.

ا
خواهش میکنم،
خودم خیلی کنجکاو بودم بدونم چی به چیه و خب دیشب تجربه اش کردم. خوب بود در کل.

نه، پینگو چجوری بگیرم؟
فیبر از تهران، مخابرات، مودم هم هواوی

لگ اونطوری که فکر میکنی نه( آخه تو Cloud xbox، چون dns هم میزنی، لگ رو حس میکنی، البته من لگو تو xbox کلاد، فقط موقع چرخوندن دوربین حس میکنم توی گیم پلی نه زیاد والبته با کیفیت 240p,بیشترش هم بخاطر dns زدنه)
تو god ascension کمبو و حرکت‌های زیادی داره، و از اونجاییکه dns نمیخواد، من لگ موقع مبارزه ندیدم، یعنی همون که گفتی، دفاع میکنی دفاع اعمال میشه، کمبو میزنی هم همینطور. فقط تو یک سری صحنه های شلوغ مثلا دوربین که یهو میرفت عقب لگ رو دیدم.

عکس با گوشی اگه بتونم حتما.
بازی دیگه تست نکردم.

خوبه در کل تجربه یک سری بازیهای قدیمی ولی خب ای کاش میتونست اینارو backward می‌کرد مثل Xbox ولی خب میدونی نمیتونند، با توجه به ساختار Ps3.
از speedtest.net بگیر با سرور امریکا یا المان

من فکر کردم تو کنسولو میگی، ذهنم رفت رو fps گیری.... حواسم نبود. :)
منظورت پینگ فیبر نوری بود. آره بلدم :دی
برم خونه وقت بشه میفرستم.
رو کنسول فقط میشه سرعت رو گرفت
البته یادمه یه بار زمانی که ps now داشتم میشد خط رو سنجید که ایا میتونه استریم کنه یا نه که جوابش معلوم بود :|

• Like
Reactions: aha2012

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or