عجب ماه خفنیه برای اسنشال یادم نمیاد اخرین بار کی یه بازی aaa انقدر سریع از تاریخ ریلیزش برای پلاس اومده باشه .
حالا من که ویلگارد را بازی کردم ولی اون ۲ تا بازی دیگه هم خوبن
بازی بدی نیست به اون حدی که اینجا ابروریزی راه انداختن. اون مسائلش هم ۹۹درصدش قابل اسکیپه. خیلی از موارد گیم پلیش هم از نسخه سوم بهتره که خب اینجا تو این فروم چون بازی نکردن، غر میزنن و اسمونو میارن زمین.
ارزش بازی کردنو قطعا داره الان که اومده رو پلاس.
خب دیگه بریم واسه تجربهی این بازی پر حاشیه امیدوارم گیمپلی و کامبت و لوتش جذبم کنه. تریلراش که خیلی خوب بودن. لاکپشتای نینجا هم همیشه خوب و جذابه. سونیک ۳بعدی هم کلا تو کتم نمیره.
بازی بدی نیست به اون حدی که اینجا ابروریزی راه انداختن. اون مسائلش هم ۹۹درصدش قابل اسکیپه. خیلی از موارد گیم پلیش هم از نسخه سوم بهتره که خب اینجا تو این فروم چون بازی نکردن، غر میزنن و اسمونو میارن زمین.
ارزش بازی کردنو قطعا داره الان که اومده رو پلاس.
تایید میشه قابل اسکیپ بودن اون موارد چندش آور
گیم پلی بد نیست من دوست داشتم ولی برای عده ای میتونه زود تکراری بشه
کدوم قسمتش از نسخه سوم بهتر بوده به نظرت، خیلی چیزا ازش حذف شده و خیلی جمع و جور و خلاصه شدست
تایید میشه قابل اسکیپ بودن اون موارد چندش آور
گیم پلی بد نیست من دوست داشتم ولی برای عده ای میتونه زود تکراری بشه
کدوم قسمتش از نسخه سوم بهتر بوده به نظرت، خیلی چیزا ازش حذف شده و خیلی جمع و جور و خلاصه شدست
همین که فچ کوئست نداره یا محیط الکی بزرگ و خالی درست نکردن و طراحی مپاش واقعا فوق العادس! به نسبت هم پر از پازل و کوئست و جوایزه (حالت مترویدوانیا طور هم داره که خیلی از قسمتای مپارو باید جلوتر ابیلیتی بگیری تا بتونی بازش کنی) یا حتی بنظرم سیستم فایت بازی جذاب و پرزد و خوردتر شده و انواع و اقسام بیلدای مختلف میشه بست که هم از تکرار جلوگیری کنه و هم گیم پلی درگیر کننده ای داشته باشه. سیستم فایت یا مواردی که گفتم ضعف نسخه سوم بود.
اون مسائل هم که خودت داری میگی قابل اسکیپه.