PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فقط دراگون ایج :D به چه خفتی افتاد این آیپی
بازی بدی نیست به اون حدی که اینجا ابروریزی راه انداختن. اون مسائلش هم ۹۹درصدش قابل اسکیپه. خیلی از موارد گیم پلیش هم از نسخه سوم بهتره که خب اینجا تو این فروم چون بازی نکردن، غر میزنن و اسمونو میارن زمین.
ارزش بازی کردنو قطعا داره الان که اومده رو پلاس.

بازی بدی نیست به اون حدی که اینجا ابروریزی راه انداختن. اون مسائلش هم ۹۹درصدش قابل اسکیپه. خیلی از موارد گیم پلیش هم از نسخه سوم بهتره که خب اینجا تو این فروم چون بازی نکردن، غر میزنن و اسمونو میارن زمین.
ارزش بازی کردنو قطعا داره الان که اومده رو پلاس.
تایید میشه قابل اسکیپ بودن اون موارد چندش آور
گیم پلی بد نیست من دوست داشتم ولی برای عده ای میتونه زود تکراری بشه
کدوم قسمتش از نسخه سوم بهتر بوده به نظرت، :-?خیلی چیزا ازش حذف شده و خیلی جمع و جور و خلاصه شدست

• Like
Reactions: ps34
تایید میشه قابل اسکیپ بودن اون موارد چندش آور
گیم پلی بد نیست من دوست داشتم ولی برای عده ای میتونه زود تکراری بشه
کدوم قسمتش از نسخه سوم بهتر بوده به نظرت، :-?خیلی چیزا ازش حذف شده و خیلی جمع و جور و خلاصه شدست
همین که فچ کوئست نداره یا محیط الکی بزرگ و خالی درست نکردن و طراحی مپاش واقعا فوق العادس! به نسبت هم پر از پازل و کوئست و جوایزه (حالت مترویدوانیا طور هم داره که خیلی از قسمتای مپارو باید جلوتر ابیلیتی بگیری تا بتونی بازش کنی) یا حتی بنظرم سیستم فایت بازی جذاب و پرزد و خوردتر شده و انواع و اقسام بیلدای مختلف میشه بست که هم از تکرار جلوگیری کنه و هم گیم پلی درگیر کننده ای داشته باشه. سیستم فایت یا مواردی که گفتم ضعف نسخه سوم بود.
اون مسائل هم که خودت داری میگی قابل اسکیپه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or