PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یه چنتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین :
1. بازی هایی که هر ماه واسه plus رایگان میشنو حتما تو همون ماه باید دانلود کرد ؟ یعنی ماه بعدش پولی میشن یا کلا مجانی میمونن ؟
2. اگه یه بازی رایگان رو تو لیست دانلودم قرار بدم و بعد دیگه اون بازی رایگان نباشه میتونم ادامشو دانلود کنم ؟
3. بازی هایی که دانلود میکنم رو کنسول رو واسه همیشه میتونم بازی کنم یا تا زمانی که پلاس دارم ؟
4. بازیهای مجانی معمولا حجمشون چقدره ؟ بازیهای با حجم پایین مثلا تا دو سه گیگ هم توشون هست ؟ چون من سرعت دانلودم خیلی مناسب دانلود حجم های بالا نیست .
ممنون

1. بازی هایی که هر ماه واسه plus رایگان میشنو حتما تو همون ماه باید دانلود کرد ؟ یعنی ماه بعدش پولی میشن یا کلا مجانی میمونن ؟
2. اگه یه بازی رایگان رو تو لیست دانلودم قرار بدم و بعد دیگه اون بازی رایگان نباشه میتونم ادامشو دانلود کنم ؟
3. بازی هایی که دانلود میکنم رو کنسول رو واسه همیشه میتونم بازی کنم یا تا زمانی که پلاس دارم ؟
4. بازیهای مجانی معمولا حجمشون چقدره ؟ بازیهای با حجم پایین مثلا تا دو سه گیگ هم توشون هست ؟ چون من سرعت دانلودم خیلی مناسب دانلود حجم های بالا نیست .
ممنون
1.کلا مجانی میمونن
2.اینجوری نیست که یه بازی رایگان باشه بعد دیگه نباشه
3.واسه همیشه میتونید
4.همجوره داره حتی 300 یا 400 مگابایتی هم داره

1.کلا مجانی میمونن
3.واسه همیشه میتونید

مورد 3 اشتباه هست، بازی هایی که برای پلاس کلا مجانی میشه رو تا وقتی که پلاس داشته باشید می تونید بازی کنید
ولی اونایی که تخفیف می خورن رو اگر بخرید بعد از پایان پلاس هم امکان بازی کردن وجود داره

میشه اسم بازی های رایگان و حجمشون را بگید
و اینکه من یک بازی را دارم دانلود میکنم میتونیم stop کنم و ادامه دانلود را یک وقته دیگه بذارم برای دانلود

1.کلا مجانی میمونن
3.واسه همیشه میتونید
چرا اطلاعات غلط میدی داداش؟هر بازی فقط تو یک ماه قابل دانلود هست به صورت مجانی بعد مدتش باید بخریش

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

کی اینو گفته؟

بازی رو توی همون ماهی که مجانی شده اگر دانلود کنی تا وقتی که پلاس داشته باشی می تونی بازیش کنی
اما اگر اون ماه تموم شد و بازی از حالت رایگان خارج شد دیگه نمیشه مجانی دانلودش کرد باید بخریش
مثلا همین trine 2 که الان مجانی هست و 2 روز دیگه از حالت مجانی خارج میشه فکر کنم قیمتش 15 دلار هست

میشه اسم بازی های رایگان و حجمشون را بگید
و اینکه من یک بازی را دارم دانلود میکنم میتونیم stop کنم و ادامه دانلود را یک وقته دیگه بذارم برای دانلود

اولا" اين جا جاي اين سوالات نيست
دوما" بازي رايگان منظورتون چيه ؟
وقتي داري دانلود مي كني و ميخواس stop كني برو توي منوي اينترنت و اونجا تيك اينترنت رو بردار تا اينترنت قطع بشه ! بعد صبر كن تا بهت بگه فلان فايل cannot download شده بعد از اون اينترنت رو ميتوني وصل كني و بعدش هر وقت خواستي فقط برو روي فايل ضربدر رو بزن و retry كن هر بار خواستي استاپ كني همين كارهارو انجام بده

چرا اطلاعات غلط میدی داداش؟هر بازی فقط تو یک ماه قابل دانلود هست به صورت مجانی بعد مدتش باید بخریش

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

شما هم كه داري اطلاعات غلط ميدي !!!
هر بازي پلاسي كه به پست تون بخوره ميره توي دانلود ليست تون ! بعد پلاس تون كه تموم بشه قفل ميشه و از ليست در مياد اگر دوباره پلاس بشيد همه چيز مثل اول ميشه

اولا" اين جا جاي اين سوالات نيست
دوما" بازي رايگان منظورتون چيه ؟
وقتي داري دانلود مي كني و ميخواس stop كني برو توي منوي اينترنت و اونجا تيك اينترنت رو بردار تا اينترنت قطع بشه ! بعد صبر كن تا بهت بگه فلان فايل cannot download شده بعد از اون اينترنت رو ميتوني وصل كني و بعدش هر وقت خواستي فقط برو روي فايل ضربدر رو بزن و retry كن هر بار خواستي استاپ كني همين كارهارو انجام بده

شما هم كه داري اطلاعات غلط ميدي !!!
هر بازي پلاسي كه به پست تون بخوره ميره توي دانلود ليست تون ! بعد پلاس تون كه تموم بشه قفل ميشه و از ليست در مياد اگر دوباره پلاس بشيد همه چيز مثل اول ميشه
شما منظور ایشون رو نگرفتید ایشون عرض کردن که اگه یه بازی رایگان شد تو اون یک ماه مجانی و قابل دانلود هست و بعد 1 ماه باید دیگه بخریش ایشون درباره بازی کردنش چیزی نگفتن

ممنون
الان من بیشتر گمراه شدم لطفا دوستانی که عضو پلاس هستن و اطلاعات دقیق و درست دارن مورد 1 و 3 رو شفاف سازی کنن ممنون

الان من بیشتر گمراه شدم لطفا دوستانی که عضو پلاس هستن و اطلاعات دقیق و درست دارن مورد 1 و 3 رو شفاف سازی کنن ممنون
1.حتما باید تو همون ماه دانلود کنی . ماه بعدش پولی میشن ( مگر اینکه بزنی تو دانلود لیستت وقتی که مجانی هستند و دانلودش نکنی و بعدا که پلاس بودی بعدا دانلودش کنی )
3.بازیا رو تا زمانی که پلاس داشته باشی میتونی استفاده کنی . تموم که بشه غیرقابل استفاده میشه تا دوباره پلاستو شارژ کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or