متاش چنده؟:dاي جوونم Strider اومد
دوستان حمله كنيد :d
خداست اين بازي ، لذت دنيا و آخرت ميبري موقع بازي كردنش
متاش چنده؟:dاي جوونم Strider اومد
دوستان حمله كنيد :d
خداست اين بازي ، لذت دنيا و آخرت ميبري موقع بازي كردنش
متاش چنده؟:d
ادم بازی مفت رو که نمیگه متاش چنده اون واسه بازیایی که ۲۵۰ باید پولشو داد.این بازی مفتارو ادم سریع میره دان میکنه تا سونی برنداشته :dمتاش چنده؟:d
پول دانلودشو که باید داد:dادم بازی مفت رو که نمیگه متاش چنده اون واسه بازیایی که ۲۵۰ باید پولشو داد.این بازی مفتارو ادم سریع میره دان میکنه تا سونی برنداشته :d
پول دانلودشو که باید داد:d
حجمش چقدره؟
اقا اینا چرا تو اکانت ژاپن نیست اگه هست کجاست ؟
واسه آنلاین زدن باید بازی رو آپدیت کنیدنه نمیشهدوستان هر بازی بخوایم انلاین بزنیم قبلا باید دیتا لازم برای انلاین رو دانلود کنه؟؟؟؟؟؟و اینکه الان کارت psn گرفتم و به حسابم اضافه کردم....تا موقعی که پلاس نگیرم که منقضی نمیشه درسته؟
بله تایتل اپدیت دارن معمولا بازی هاشدوستان هر بازی بخوایم انلاین بزنیم قبلا باید دیتا لازم برای انلاین رو دانلود کنه؟؟؟؟؟؟
و اینکه الان کارت psn گرفتم و به حسابم اضافه کردم....تا موقعی که پلاس نگیرم که منقضی نمیشه درسته؟
اکانت ژاپن فکر کنم بازیهاش با ریجن 1 و 2 فرق میکنه. قبلا لیست بازیای ژاپن رو گذاشته بودم بگردی پیدا میکنی
ویرایش: چک کردم بازیای ژاپن این ماه همین دوتا که برای ریجن 1 و 2 بودند هست (برای پلی3 و ویتا متفاوته) و فرقی نداره و احتمالا فردا استورشون آپدیت میشه