PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بدبخا نت ندارم! وگرنه حتما میومدم :d
بازی اون سرعت MS رو اصلا نداره! برای همینه که اونقدر حال نمیده:( ، حالا جای وسایل نقلیه ی خفنش(هوس کردم! :| MS میخوام! :(( ) رو میگیم این سلاح هایی که خودمون میتونیم بسازیم رو پر میکنه! (که نمیکنه:-" )
این Respawnـهای یک ثانیه ایش هم رو اعصابه! :| دوربین رو با R3 از جایی که هستی یکم تکون بدی،دشمن ها دوباره میان! یعنی رسما به فنا میدن:-" :d
ولی چه تروفی های تخیلیی داره خدایی! :| به شدت سخت و وقت گیر! :| :d

PixelJunk Shooter هم دو نفره بیشتر حال میده! دو نفره برید حتما :d

من هر چقدر تلاش كردم نتونستم با MK ارتباط برقرار كنم :| هي بايد از اين جا به اونجا مي گشتيم يه چيزي رو پيدا مي كرديم :|اينقدر هم پيچ تو پيچ بود اعصابم خورد ميشد :|
و خيلي هم اون اوايلش مزخرف بود چون عملا" هيچي براي شليك وجود نداشت :|
اما اينطوري كه امير مي گه انگار با جلوتر رفتن بهتر ميشد اوضاع ! گر چند من هنوز معتقدم ضعيف ترين بازي پلاس تا به الان بوده :|

آقا این داستان Primery چیه؟
یعنی من اکانت دوستمو که پلاس داره رو یه یوزره دیگه بزنم میتونم از پلاسش استفاده کنم؟

کلا همزمان نمیشه روی 2 تا دستگاه مختلف 1 اکانت استفاده کرد

شما روی 1 دستگاه می تونی چند اکانت داشته باشی
مثلا اکانت اصلی رجین 1 رو پلاس میگیری اکانت رجین 2 رو باهاش dlc بازی می خری بازی می کنی

دوستان درحال خريد FF A Realm Reborn هستم اخرش ١٠دلار برام ميمونه،براي بازيش حتما بايد پلاس باشم؟ اگه لازم داره يه يك ماهه با پولم بگيرم اگرم نميخواد كه فبها لطفا پايخ بديد ممنون

دوستان درحال خريد FF A Realm Reborn هستم اخرش ١٠دلار برام ميمونه،براي بازيش حتما بايد پلاس باشم؟ اگه لازم داره يه يك ماهه با پولم بگيرم اگرم نميخواد كه فبها لطفا پايخ بديد ممنون
نیازی به پلاس نداره. باید ماهیانه شارجش رو پرداخت کنی.

سلام من الان دو روز هست که دقیقه ۶۰ به بعد هی تو بازی ۱۰ ثانیه استپ میکنه نمیدونم از چیه به پشتیبانی هم زنگ زدم میگن مشکلی نیست دو تا اینترنتم امتحان کردم دو تاشم همین طوری شد خواستم ببینم شما هم این مشکل و دارین؟

سلام من الان دو روز هست که دقیقه ۶۰ به بعد هی تو بازی ۱۰ ثانیه استپ میکنه نمیدونم از چیه به پشتیبانی هم زنگ زدم میگن مشکلی نیست دو تا اینترنتم امتحان کردم دو تاشم همین طوری شد خواستم ببینم شما هم این مشکل و دارین؟

با چه بازی ای این مشکل رو داری ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or