PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مطمئنی 44 تومن ؟ شنیدم 15 تومنه. :-/

عزیز
بهتره یه کارت 10 دلاری بخرید که قیمتش 34 ت هست و وارد کنید .
وبعد از توی استور یک ماه پلاس بخرید.
این جوری براتون ارزون تر در میاد.
هرکی که گفته 15 ت "دروغ گفته و بهتره ازش خرید نکنید.
اخه یک ماه پلاس "هزینش 10 دلاره که به پول خودمون 30ت میشه.
مگه میشه زیر قیمت خرید داد!
بهتره اول در موردش تحقیق کنید که سرتون کلاه نزارند.
موفق باشی

من فعلا میخوام از این 14 روز trial ام استفاده کنم. اما موقعی که subscribe میکنم ازم مشخصات Credit Card میخواد که ندارم.
کسی میدونه چطوری از این مرحله رد شم ؟ مشکلم قسمت Card Security Code هستش فکر کنم...

من فعلا میخوام از این 14 روز trial ام استفاده کنم. اما موقعی که subscribe میکنم ازم مشخصات Credit Card میخواد که ندارم.
کسی میدونه چطوری از این مرحله رد شم ؟ مشکلم قسمت Card Security Code هستش فکر کنم...
باید credit card داشته باشی یا میتوانی به سونی زنگ بزنی (البته سونی شعبع آمریکا) تا واست فعالش کنن :)

باو من از اینجا چطوری زنگ وزنم اونجا :d
من فعلا میخواستم از این 14 روز استفاده کنم که وقتی 1 ماهه بگیرم حیف نشه این 14 روزه. واسه 1 ماه هم که سایت هست میخری, باید فقط code رو وارد کنی دیگه درسته؟
یا باید واسه اونم Credit Card داشته باشی :-s

باو من از اینجا چطوری زنگ وزنم اونجا :d
من فعلا میخواستم از این 14 روز استفاده کنم که وقتی 1 ماهه بگیرم حیف نشه این 14 روزه. واسه 1 ماه هم که سایت هست میخری, باید فقط code رو وارد کنی دیگه درسته؟
یا باید واسه اونم Credit Card داشته باشی :-s
نه اونو دیگه فقط بتون یه کد میفرستند تازه اگر که کنسولو تازه خریدید redeem code رو یادتون نره بزنید مثل من :((

نمیفهمم یعنی چی ؟ کدوم redeem code? :d

يعني
روي كنسول هاي اكبند, يه كد به عنوان هديه ميدن.
منظورشون اينكه , يادتون نره اين كد رو وارد كنيد.
براي 14 روز plus بايد كرديت كارت داشته باشيد.
اخه سوني مي خواهد بفهمد كه وقتي از 14روز استفادة كردي ,ميتوني بعدش plus بخري يا نه.
اما براي خريد psn plus يا وارد كردن psn كارت,نياز به كرديت كارت نداري.
موفق باشي

کنسول من ریجن 1 و اکانت psn ام ریجن 2 هست برای شارز اکانت باید به دلار بخرم یا پوند یا فرقی نداره؟

برای بازی آنلاین مشکلی پیش نمیاد؟ به کدوم سرور ها متصل میشه؟ آمریکا یا اروپا؟

کنسول من ریجن 1 و اکانت psn ام ریجن 2 هست برای شارز اکانت باید به دلار بخرم یا پوند یا فرقی نداره؟

برای بازی آنلاین مشکلی پیش نمیاد؟ به کدوم سرور ها متصل میشه؟ آمریکا یا اروپا؟

- اول باید نگاه کنی که اکانتت برای کدوم کشور هست. اگر برای امارت باشه باید PSN کارت امارات که به دلار هست رو بگیری و اگر برای انگلیس باشه باید پوند بگیری.

- خیر مشکلی پیش نمیاد اگر به اینترنت پر سرعت و با پینگ مناسب دسترسی داشته باشی .

سلام دوستان خسته نباشید تقریبا یک هفته میشه که میخوام فیفا بازی کنم همون اولش که می خوام وصل بشم به سرور ea ارور میده عکس انداختم لطغا راهنمایی کنید چیکار کنم
DSC_0002.JPG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or