PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان عزیز
من قصد خرید ps4 دارم
اول اینکه رجین دستگاه مهم هست یا نه؟
دوم اینکه اکانت اروپا بهتره یا آمریکا؟ من بیشتر فیفا بازی میکنم و بتل

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

سلام دوستان عزیز
من قصد خرید ps4 دارم
اول اینکه رجین دستگاه مهم هست یا نه؟
دوم اینکه اکانت اروپا بهتره یا آمریکا؟ من بیشتر فیفا بازی میکنم و بتل

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

-ریجن دستگاه فقط برای دیدن فیلم های بلوری مهم هست و برای بازی ها فرقی نداره ( بازی های PS4 قفل منطقه ای ندارند)

- تفاوتی با هم ندارند, مدتی هست که پلاس اروپا در قسمت بازی های رایگان بهتر عمل کرده.

دوستان سلام
اكانت ١ ساله پلاس،چند دلار هست؟
يه سايت خوب هم ميشه معرفي كنين براي خريد اكانت؟

متشكرم

سلام
قیمتش 50 دلاره
بهتره یه کارت 50 دلاری بخری و وارد کنی و توی استور یه پلاس 1 ساله بخری.
اینطوری برات ارزون تر در میاد.
موفق باشی

Last edited by a moderator:
کسایی که در ریجن یک بازی میکنن مشکلی ندارن؟ پینگ ریجن یک با دو خیلی فرقی نداره؟ چون ریحن یک ارزون تره می خوام یک بگیرم پینگم 180 اگر کسایی که تجربه دارن pm بدن ممنون می شم

سلام دوستان من مطلبی در مورد ps store خواستم بگم. من یه PS4 تازگی گرفتم. با تنظیمات WLAN custom و بقیه automatic همه چیشو ردیف کردم.
به PSN وصل شدم و آپدیت کردم, همینطور به اکانتم هم sing in کردم, واسم قیمت های PS plus رو آورد بالا. اما یه 14 روز نوشت میتونین رایگان استفاده کنید
واسه ی اولین بار. و برای این باید به PS Store بروید. همینطور که نوشته بود منم رفتم PS Store اما الان که می بینم هیچ چیزی واسم Load نمیشه تو PS Store.
فقط همون Background آبی هست....

===

ویرایش: یه sing out sing in کردم ok شد :d

آخرین ویرایش:
کسایی که در ریجن یک بازی میکنن مشکلی ندارن؟ پینگ ریجن یک با دو خیلی فرقی نداره؟ چون ریحن یک ارزون تره می خوام یک بگیرم پینگم 180 اگر کسایی که تجربه دارن pm بدن ممنون می شم
بازی انلاین بر حسب ریجن اکانت سرور پیدا نمیکنه و ربطی نداره . ( قدیم همچین چیزی داشتیم اما دیگه نیست ) . اکثریت بازیا خودشون Range Test میگیرن و بهترین رو پیدا میکنن و یا مثل BF خودشون Region select و Server Browser دار.
پینگ رو شما با سروره لندن تست بگیر زیره 180 هست و بدون Packet loss بالا کلا ok هست. .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or