PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خیلی سخت شده تقریبا ای پی همه سرویس های وی پی ان مسدود کرده سونی یا باید vps ترکیه بگیری که ای پی تمیز باشه یا کسی که ساکن ترکیه اس واست بسازه
خوب الان خود اکانت رو هست جایی بفروشن یک جا! نخوان هی ظرفیت و اینا بدن دست ملت

من که همون زمان PS NOW اشتراک سه ساله با قیمت مفت گرفتم ولی اگه کیفیت بازی ها بخواد همین طور زباله باشه میرم سمت گیم پس
اشتراک پریمیوم که رسما کلاه برداریه یه سری بازی انحصاری هم مثل لست 2 روی سرویس موجود نیستن که واقعا خجالت آوره

• Like
Reactions: a.messi10 and jdepp
این کار رو دیگه حداقل نباید روزی که saints row رو معرفی کردن واسه سرویس رو می کردن :-"
اینا باید خبر رو با بازی های اکسترای ماه قبل میدادن که sea of stars و judgment 2 بود:-" حداقل برای وجهه خودشون بهتر بود:))

تازه این saint row که گفتی از دو بازی دیگه کناریش بهتره:))
کلا ترکوندن:))

IMG_20230830_212636_985.jpg

سلام دوستان خسته نباشید
الان دیدم سه نوع پلاس امده رده اسنشال و رده اکسترا و رده پریموم اینا چه فرقی دارند و چه چیزهای میدن یا تخفیف خوبی دارن توی خریدن
یه سه تا صحفات قبلی هم خوندم چیزی دستگیرم نشد میشه راهنمای کنید
با سپاس

سلام دوستان خسته نباشید
الان دیدم سه نوع پلاس امده رده اسنشال و رده اکسترا و رده پریموم اینا چه فرقی دارند و چه چیزهای میدن یا تخفیف خوبی دارن توی خریدن
یه سه تا صحفات قبلی هم خوندم چیزی دستگیرم نشد میشه راهنمای کنید
با سپاس
1. پلاس اسنشال هست که ارزونترینه فقط بازیای ماهانه که رایگان میشن رو داره و قابلیت آنلاین بازی کردن یکسری بازیا (بعضی بازیا برای آنلاین بازی کردن نیازی به پلاس ندارن)
2. پلاس اکسترا که علاوه بر قابلیت اسنشال 400 تا بازی داره که هر ماه اضافه و کم میشن اینم لیست بازیاش PlayStation Plus games | A-Z of all game catalogue titles, classic catalogue, trials and more | PlayStation
3. پلاس دلوکس که علاوه بر قابلیت دوتای بالا چند تا بازی از ps1 و ps2 و ps3 داره که باید استریم کنین واسه ما بی خوده و قابلیت بازی کردن یکساعته از بازی های جدید
///////
واسه من اکسترا بهترین حالت هست تو این 6 ماهی که ps5 گرفتم هنوز بازی کم نیاوردم و وقت نکردم بازیای روز رو بگیرم

سلام دوستان،
من الان اشتراک اکسترا گرفتم،
اگه مثلا بازی فارکرای 6 بزنم تو بره تو لیست، اگه دو هفته دیگه از لیست بازیا خارج بشه میتونم بازی کنم یا حذف میشه؟

سلام دوستان،
من الان اشتراک اکسترا گرفتم،
اگه مثلا بازی فارکرای 6 بزنم تو بره تو لیست، اگه دو هفته دیگه از لیست بازیا خارج بشه میتونم بازی کنم یا حذف میشه؟
بازی های که خارج میشن قفل میشن
مثلا الان Stray از سرویس رفته اونایی که ادد کرده بودن بخوان اجراش کنن ارور میده

• Like
Reactions: amir200h
سلام دوستان شاید این سوال بارها پرسیده شده باشه ولی من یه پلاس اسنشال دارم و حدودا تا دو ماه دیگه اعتبار داره اگر برفرض تا قبل از گرون شدنش من یک سال بخرم آیا از لحطه خرید اعمال میشه یا اینکه بعد از دوماه باقی مونده از اعتبار فعلیم به طور خودکار این یکسال که گرفتم فعال میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or