Need-More-Speed
Gold User
خیلی سخت شده تقریبا ای پی همه سرویس های وی پی ان مسدود کرده سونی یا باید vps ترکیه بگیری که ای پی تمیز باشه یا کسی که ساکن ترکیه اس واست بسازهسیستم پلاس و اکانت درست کردن ترکیه رو هواست ؟!
خیلی سخت شده تقریبا ای پی همه سرویس های وی پی ان مسدود کرده سونی یا باید vps ترکیه بگیری که ای پی تمیز باشه یا کسی که ساکن ترکیه اس واست بسازهسیستم پلاس و اکانت درست کردن ترکیه رو هواست ؟!
خوب الان خود اکانت رو هست جایی بفروشن یک جا! نخوان هی ظرفیت و اینا بدن دست ملتخیلی سخت شده تقریبا ای پی همه سرویس های وی پی ان مسدود کرده سونی یا باید vps ترکیه بگیری که ای پی تمیز باشه یا کسی که ساکن ترکیه اس واست بسازه
View attachment 306403
بازیهای جدید از ۵ سپتامبر تا ۲ اکتبر موجود و بازیهای ماه آگوست تا ۴ سپتامبر قابل گرفتن هستند.
همچنین از ۶ سپتامبر قیمت سالیانه PS Plus افزایش پیدا میکنه:
View attachment 306404
با ای پی ترکیه باید خرید کنیسلام دوستان
من تو اکانت ترکیه م حدود 600لیر دارم
ولی میخوام پلی استیشن اکسترا بگیرم خطا میده
کسی میدونه مشکل کجاست؟
با همون آی پی ترکیه تست کردم نمیشهبا ای پی ترکیه باید خرید کنی
تقریبا ای پی ترکیه همه وی پی ان های معروف رو سونی محدود کرده، یا باید vps ترکیه بگیری یا بگی شخصی که توی ترکیه اس واست خرید رو تکمیل کنهبا همون آی پی ترکیه تست کردم نمیشه
1. پلاس اسنشال هست که ارزونترینه فقط بازیای ماهانه که رایگان میشن رو داره و قابلیت آنلاین بازی کردن یکسری بازیا (بعضی بازیا برای آنلاین بازی کردن نیازی به پلاس ندارن)سلام دوستان خسته نباشید
الان دیدم سه نوع پلاس امده رده اسنشال و رده اکسترا و رده پریموم اینا چه فرقی دارند و چه چیزهای میدن یا تخفیف خوبی دارن توی خریدن
یه سه تا صحفات قبلی هم خوندم چیزی دستگیرم نشد میشه راهنمای کنید
با سپاس
بازی های که خارج میشن قفل میشنسلام دوستان،
من الان اشتراک اکسترا گرفتم،
اگه مثلا بازی فارکرای 6 بزنم تو بره تو لیست، اگه دو هفته دیگه از لیست بازیا خارج بشه میتونم بازی کنم یا حذف میشه؟