PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان شاید این سوال بارها پرسیده شده باشه ولی من یه پلاس اسنشال دارم و حدودا تا دو ماه دیگه اعتبار داره اگر برفرض تا قبل از گرون شدنش من یک سال بخرم آیا از لحطه خرید اعمال میشه یا اینکه بعد از دوماه باقی مونده از اعتبار فعلیم به طور خودکار این یکسال که گرفتم فعال میشه ؟
تا اونجایی که میدونم همون موقع که میخری ۱۲ ماه به اشتراک الانیت اضافه میشه.

سلام دوستان شاید این سوال بارها پرسیده شده باشه ولی من یه پلاس اسنشال دارم و حدودا تا دو ماه دیگه اعتبار داره اگر برفرض تا قبل از گرون شدنش من یک سال بخرم آیا از لحطه خرید اعمال میشه یا اینکه بعد از دوماه باقی مونده از اعتبار فعلیم به طور خودکار این یکسال که گرفتم فعال میشه ؟

اضافه میشه، که البته خبر رسیده سونی بعد از پخش شدنه گرون شدنه سرویس، محدودش کرده به 2 سال پیش خرید رو، ولی بعد از گرون شدن بازم میتونین بگیرین هرچقدر که بخواید.

اضافه میشه، که البته خبر رسیده سونی بعد از پخش شدنه گرون شدنه سرویس، محدودش کرده به 2 سال پیش خرید رو، ولی بعد از گرون شدن بازم میتونین بگیرین هرچقدر که بخواید.

بعد میگن سونی طرفدار گیمره ،😐 انحصاری که شده ریمیک ریمستر ماشالا پلاس هرماه بدتر از ماه قبل قیمت اشتراک هم برده بالا ،👎از این طرف محدود کرده خریدو تا زمانی که گرون بشه😐 مردونه کسی که از سونی دفاع کنه فقط یه فن تعصبی 😤
حالا بمانده که تو گرون کردن بازی و کنسول پیش قدم بوده 😏
از طرفی هم همین پلاس اکسترا و.... از صدقه سری ماکرو وگرنه سونی عمرا از این ولخرجیا میکرد

دوستان از سایت پیمنتیفای | فروشگاه آنلاین انواع گیفت کارت | ارائه دهنده خدمات پرداخت بین المللی به هیچ وجه اکانت ظرفیتی و گیفت کارت نخرید .
پشتیبانیشون کلا جواب نمیده . تلفنشونم قطعه . دیشب گیفت کارت ۱۰دلاری خریدم ازشون هنوز تحویل ندادن . نوشته در حال انجام
با اینکه نماد الکترونیکی داره ، داره پول مردم و میخوره .
از جایی که همیشه ازش می‌گرفتم موجود نداشت اینجا گرفتم که کاش این کارو نمی‌کردم.
خلاصه حواستون باشه سایت‌هایی هستن با نماد الکترونیکی و درگاه پرداخت شاپرک که دارن تو روز روشن کلاه برداری میکنن.

بعد میگن سونی طرفدار گیمره ،😐 انحصاری که شده ریمیک ریمستر ماشالا پلاس هرماه بدتر از ماه قبل قیمت اشتراک هم برده بالا ،👎از این طرف محدود کرده خریدو تا زمانی که گرون بشه😐 مردونه کسی که از سونی دفاع کنه فقط یه فن تعصبی 😤
حالا بمانده که تو گرون کردن بازی و کنسول پیش قدم بوده 😏
از طرفی هم همین پلاس اکسترا و.... از صدقه سری ماکرو وگرنه سونی عمرا از این ولخرجیا میکرد
ببین سونی کلا همشیه یه چشمش به مایکروسافته که بایدم باشه چون بازار رقابتی هست.همچنین مایکروسافت..یعنی یقین بدون اگر مایکروسافت اشتراک گیم پسش اینقدر سرو صدا نمی کرد الان ماها همون پلی استیشن پلاس قبلی رو داشتیم...حالا چرا سونی گرون کرده اشتراک هارو؟ چون مایکروسافت چند وقت پیش قیمت اشتراک های گیم پسشو برد بالا...سونی هم دید مایکروسافت برد بالا اینم که از خدا خواسته برد بالا...کلا این بازار رقابتی همچیش با دید زدن رقیب قابل پیشبینیه.

• Like
Reactions: EL-BARTO
اخه مش
ببین سونی کلا همشیه یه چشمش به مایکروسافته که بایدم باشه چون بازار رقابتی هست.همچنین مایکروسافت..یعنی یقین بدون اگر مایکروسافت اشتراک گیم پسش اینقدر سرو صدا نمی کرد الان ماها همون پلی استیشن پلاس قبلی رو داشتیم...حالا چرا سونی گرون کرده اشتراک هارو؟ چون مایکروسافت چند وقت پیش قیمت اشتراک های گیم پسشو برد بالا...سونی هم دید مایکروسافت برد بالا اینم که از خدا خواسته برد بالا...کلا این بازار رقابتی همچیش با دید زدن رقیب قابل پیشبینیه.
من قبول ندارم کلا سونی تا اندازه ی که به نفعشه رقابت میکنه چون الان بازار کنسول دستشه به یه ورشم نیست شما دقت کن ماکرو گیم پس گرون کرده ولی نه این اندازه از طرفی بازی های انحصاریش همون روز اول رو گیم پس عرضه میشه +بعضی مولتی پلتفرم ها
یادم نمیاد سونی چنین حرکتی زده باشه 🤔
سونی فقط نسل هفت داشت درست حسابی رقابت میکرد اونم چون داشت عقب میموند
وگرنه کلا به طرفدار جماعت باج نمیده
شانس آوردیم ماکرو هست وگرنه سونی رسماً جر میداد 😆

اخه مش

من قبول ندارم کلا سونی تا اندازه ی که به نفعشه رقابت میکنه چون الان بازار کنسول دستشه به یه ورشم نیست شما دقت کن ماکرو گیم پس گرون کرده ولی نه این اندازه از طرفی بازی های انحصاریش همون روز اول رو گیم پس عرضه میشه +بعضی مولتی پلتفرم ها
یادم نمیاد سونی چنین حرکتی زده باشه 🤔
سونی فقط نسل هفت داشت درست حسابی رقابت میکرد اونم چون داشت عقب میموند
وگرنه کلا به طرفدار جماعت باج نمیده
شانس آوردیم ماکرو هست وگرنه سونی رسماً جر میداد 😆
خب سونی هم دید ماکرو گرون کرده گرون کرد دیگه ... اگه اون گرون نمیکرد شاید اینم همچنین حرکتی نمیزد

اسنشیال ۱۴۰۰ لیر ۱ساله - ۳ماهه ۴۴۰ لیر
اکسترا ۲۳۴۰ لیر ۱ساله - ۳ماهه ۷۲۰ لیر
دیلاکس ۲۷۴۰ لیر ۱ساله - ۳ماهه ۸۳۰ لیر

متاسفانه تو استور تركيه قيمتا ٦ برابر شده!
اره درسته پلاس ترکیه هم دیگه فایده نداره ریجن ارژانتین و هند کسی نمیدونه چنده ؟

دارندگی و برازندگی دیگه..میگه همینی که هست..میخوای بخوا ، نمی خوایم نخوا ، خوش امدین.
میخوام بدونم چند وقت پیش که خبرش امد سهام پلی استیشن به خاطر افزایش اشتراک پلاس رفته بالا ، ایا الانم همونه ؟
رو استور آرژانتین یک مقدار کمی پاینتر هست...ولی خیلی فرقی نداره...مثلا رو یک سال 300 400 تومن پایینتر در میاد..یک سال اکسترا رو ترکیه میشه با لیر 2200
5148000
رو ارژانتین با دلار 51 تومنی میشه تقریبا
4800000

واقعا ارزش نداره با این قیمت ها.

البته یه چیزیم هست اینه که شاید ناچار نشدن..همه دیگه این روزها امده بودن رو استور ترکیه..نه فقط ایرانیها بلکه اروپاییها و امریکاییهام من دیده بودم به خاطر قیمت ارزونتر همش دنبال خرید اشتراک استور ترکیه بودن...اینام دیدن اگه به همین منوال بخوان بمونن و نهایت 30 الی 40% گرونتر کنن اشتراک پلاس ترکیرو ، بازم هم اختلاف فاحش هست و خیلی ها میان سمت استور ترکیه.
حالا خداوکیلی ما ایرانیها ناچاریم بریم رو استور ترکیه..چون فروشگاه برای ما ایرانیها که نداره سونی..پس ناچاریم بریم یه استور خودمون انتخاب کنیم بخریم...ولی اون اروپاییه و امریکاییه و.. که خودشون استور دارن ، میان تو استور ترکیه خرید میکنن ، گند میزنن به همه چیز..اخرشم میشه این.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or