eandm کاربر سایت Aug 29, 2023 #6,241 نوشته شده توسط jdepp: billbil-kun لیک کرده که Saints Row 2022 یکی از سه تا بازی essential هست. بیشتر... این بازی فقط بدرد بیلبیلک میخوره Reactions: Destro, a.messi10, GameMasterr و 3 کاربر دیگر
نوشته شده توسط jdepp: billbil-kun لیک کرده که Saints Row 2022 یکی از سه تا بازی essential هست. بیشتر... این بازی فقط بدرد بیلبیلک میخوره
blak کاربر سایت Aug 29, 2023 #6,242 اقا شایعه شده sifu این ماه میاد امیدوارم واقعیت داشته باشه Reactions: eandm
M mac man کاربر سایت Aug 30, 2023 #6,243 نوشته شده توسط blak: اقا شایعه شده sifu این ماه میاد امیدوارم واقعیت داشته باشه بیشتر... sifu که روی اکسترا هست
نوشته شده توسط blak: اقا شایعه شده sifu این ماه میاد امیدوارم واقعیت داشته باشه بیشتر... sifu که روی اکسترا هست
Destro Kevin Gold User Aug 30, 2023 #6,244 نوشته شده توسط mac man: sifu که روی اکسترا هست بیشتر... الان چک کردم نبود
M mac man کاربر سایت Aug 30, 2023 #6,245 نوشته شده توسط Destro: الان چک کردم نبود بیشتر... پس حذفش کردن. من چند وقت پیش روی اکسترا بازیش کردم Reactions: Destro
malek911 Loyal Member Aug 30, 2023 #6,246 نوشته شده توسط mac man: پس حذفش کردن. من چند وقت پیش روی اکسترا بازیش کردم بیشتر... مطمعنی؟فکر نکنم رو پلاس اومده باشه
نوشته شده توسط mac man: پس حذفش کردن. من چند وقت پیش روی اکسترا بازیش کردم بیشتر... مطمعنی؟فکر نکنم رو پلاس اومده باشه
M mac man کاربر سایت Aug 30, 2023 #6,247 نوشته شده توسط malek911: مطمعنی؟فکر نکنم رو پلاس اومده باشه بیشتر... آره اولین بازی بود که بعد گرفتن پلاس اکسترا نصبش کردم
نوشته شده توسط malek911: مطمعنی؟فکر نکنم رو پلاس اومده باشه بیشتر... آره اولین بازی بود که بعد گرفتن پلاس اکسترا نصبش کردم
malek911 Loyal Member Aug 30, 2023 #6,248 نوشته شده توسط mac man: آره اولین بازی بود که بعد گرفتن پلاس اکسترا نصبش کردم بیشتر... عجیبه که ندیدمش.شاید باگی چیزی بوده که شکارش کردی Reactions: Arash-S212, Destro and mac man
نوشته شده توسط mac man: آره اولین بازی بود که بعد گرفتن پلاس اکسترا نصبش کردم بیشتر... عجیبه که ندیدمش.شاید باگی چیزی بوده که شکارش کردی
M mac man کاربر سایت Aug 30, 2023 #6,249 نوشته شده توسط malek911: عجیبه که ندیدمش.شاید باگی چیزی بوده که شکارش کردی بیشتر... واسه خودمم جالب شد. تو همین امضام هست. اولین بازی بود که روی ps5 پلات کردم و همین چند وقت پیش که ratchet and clank رو برای بازی کردن ادد کردم تو لیست میدیدمش
نوشته شده توسط malek911: عجیبه که ندیدمش.شاید باگی چیزی بوده که شکارش کردی بیشتر... واسه خودمم جالب شد. تو همین امضام هست. اولین بازی بود که روی ps5 پلات کردم و همین چند وقت پیش که ratchet and clank رو برای بازی کردن ادد کردم تو لیست میدیدمش
Red Sox کاربر سایت Aug 30, 2023 #6,250 بازیهای جدید از ۵ سپتامبر تا ۲ اکتبر موجود و بازیهای ماه آگوست تا ۴ سپتامبر قابل گرفتن هستند. همچنین از ۶ سپتامبر قیمت سالیانه PS Plus افزایش پیدا میکنه: Reactions: m.a.t, Tatsumaru, Wave 8500 و 7 کاربر دیگر
بازیهای جدید از ۵ سپتامبر تا ۲ اکتبر موجود و بازیهای ماه آگوست تا ۴ سپتامبر قابل گرفتن هستند. همچنین از ۶ سپتامبر قیمت سالیانه PS Plus افزایش پیدا میکنه:
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Aug 30, 2023 #6,251 اکسترا 35$ افزایش قیمت بد نگذره بهشون Reactions: SMM9, GameMasterr and Maniac Gamer
SleepyTurtel کاربر سایت Aug 30, 2023 #6,252 درحالیکه رقیبت داره استارفیلد روز اول عرضه میکنه تو میای افزایش قیمت میدی Gj Reactions: m.a.t, SMM9, a.messi10 و 5 کاربر دیگر
Z-fan ▲ Triforce of Wisdom ▲ ناظم انجمن Aug 30, 2023 #6,253 این کار رو دیگه حداقل نباید روزی که saints row رو معرفی کردن واسه سرویس رو می کردن Reactions: hadi93, m.a.t, FERYGAMER و 12 کاربر دیگر
Need-More-Speed Gold User Aug 30, 2023 #6,254 بعد به من میگین غر نزن اون شوکیس اون از بی خبری اینم افزایش قیمت سرویس پلاس تشکر می کنم از جناب آقای جیم رایان بابت مشتری مداری Reactions: m.a.t, FERYGAMER, a.messi10 و 6 کاربر دیگر
بعد به من میگین غر نزن اون شوکیس اون از بی خبری اینم افزایش قیمت سرویس پلاس تشکر می کنم از جناب آقای جیم رایان بابت مشتری مداری
NERO 7 سرباز ISA ، سر سپرده رادك کاربر سایت Aug 30, 2023 #6,255 سیستم پلاس و اکانت درست کردن ترکیه رو هواست ؟!