فرقش اینه که سونی اعلام کرده هرکی PSnow داشته باشه از خرداد به بعد تبدیل میشه به ps premiumسلام
این باگ که همه میگن چه مزیتی دارع؟
الان گیف ۶۰ دلاری هست ۱۶۰۰
و psnow یکساله هم هست ۱۷۰۰
چه فرقی دارع که همه دارن ۴-۵ ساله میخرن؟
برای من خطای Access Denied میده و وارد لینک نمیشه
لطفاً اگه امکان داره چند سایت معتبر برای خرید گیفت کارت پی اس ناو ارسال کنید با تشکرفرقش اینه که سونی اعلام کرده هرکی PSnow داشته باشه از خرداد به بعد تبدیل میشه به ps premium
الان PSnow سالانه 1600 میتونی بخری ، ولی ps premium رو باید سالانه حدودا 3.200 بخری
من خودم گیفت کارت 1 ساله psnow خریدم 1.490
من خودم از سایت https://ipinz.ir/ خرید کردم اوکی بودلطفاً اگه امکان داره چند سایت معتبر برای خرید گیفت کارت پی اس ناو ارسال کنید با تشکر
از امروز ظهر سونی یهو هوشیار شد دوتا لینک دیگه هم داشت اونا هم کار نمیکنه ولی هنوز یکی دوتا سایت کد میفروشنبرای من خطای Access Denied میده و وارد لینک نمیشه
خوب خود سونی گفته دیگه، موقع تبدیل سرویس ها هرچقدر که ناو داشته باشین تبدیل به پلاس پریمیوم میشهآخرش نفهمیدیم الان اشتراک یکساله ناو بخریم تکلیف بعد از ادغام چیه.
خیر ...ایشالله ک بن نشیم میخوام ی سوال بپرسم
مثلا یه بازی رو از سرویس ناو به استور اضافه کردی! بعد ی مدتی اون بازی از ناو رخت بر برست! دیگه نمیتونم بازیش کنم؟
شما به نتيجه اي رسيديد دوست عزيز ؟سلام و درود بر دوستان، من یه اکانت ترکیه دارم، داشتم قیمتا رو میدیدم، به پول ما خرید تو اکانت ترکیه نصف قیمت خرید با اکانت امریکاست، فقط مشکل شارژ لیر ترکیست تو حساب psn
مثالش هم این که من بازی hades رو میخوام بخرم، که تخفیف خرده
تو استور امریکا با تخفیف 20 دلاره که حدود 600 درمیاد
تو استور ترکیه حدود 175 tl هست و با پول ما میشه حدود 300 تومن
پلاس هم حساب کردم نصف درمیاد
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
من خودم همیشه از گیفت رو گیفت کارد میخرمدوستانps now از كجا ميخريد ؟