Nima
مدیر انجمن
خیر ...ایشالله ک بن نشیم میخوام ی سوال بپرسم
مثلا یه بازی رو از سرویس ناو به استور اضافه کردی! بعد ی مدتی اون بازی از ناو رخت بر برست! دیگه نمیتونم بازیش کنم؟
خیر ...ایشالله ک بن نشیم میخوام ی سوال بپرسم
مثلا یه بازی رو از سرویس ناو به استور اضافه کردی! بعد ی مدتی اون بازی از ناو رخت بر برست! دیگه نمیتونم بازیش کنم؟
شما به نتيجه اي رسيديد دوست عزيز ؟سلام و درود بر دوستان، من یه اکانت ترکیه دارم، داشتم قیمتا رو میدیدم، به پول ما خرید تو اکانت ترکیه نصف قیمت خرید با اکانت امریکاست، فقط مشکل شارژ لیر ترکیست تو حساب psn
مثالش هم این که من بازی hades رو میخوام بخرم، که تخفیف خرده
تو استور امریکا با تخفیف 20 دلاره که حدود 600 درمیاد
تو استور ترکیه حدود 175 tl هست و با پول ما میشه حدود 300 تومن
پلاس هم حساب کردم نصف درمیاد
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
من خودم همیشه از گیفت رو گیفت کارد میخرمدوستانps now از كجا ميخريد ؟
چون بقیه بازیایی که کنارش معرفی شدن برای پلی۵ بودن اینم احتمالا نسخه پلی۵ هست. از اونطرف هم بنظرم ضایع هست تو شروع سرویس جدید به پلی ۵ کمتر برسنعزیزان بازی اسپایدر من که قراره بیاد واسه مدل جدید ps now مشخص شده واسه کنسول PS5 هم هست یا فقط ورژن ps4 ـه ؟
بازی های F2P نیازی به پلاس ندارن ( Apex , Genshin Impact ، فورت نایت و ... )به غیر از کالاف دیوتی ونگارد، دیگه چه بازی هایی برای پلی استیشن 5 نیاز به پلاس برای بازی کردن آنلاین ندارند؟
+
از کجا میشه فهمید هر بازی حداقل فریموری که برای اجرا (پلی استیشن 5) نیاز داره چنده؟ مثلا الدن رینگ با فریمور 21.01.03.20 قابل اجرا هستش؟