PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی از سایت giftro.ir خرید داشته؟
من امروز صبح خرید کردم یه اشتراک psnow ولی تاحالا کدش رو برام نفرستادن! هیچ کدوم از تلفن هاشون رو هم جواب نمیدن، قشنگ تابلوئه کلاهبردارن، و اینکه چجوری میشه شکایت کرد ازشون؟

من امروز صبح خرید کردم یه اشتراک psnow ولی تاحالا کدش رو برام نفرستادن! هیچ کدوم از تلفن هاشون رو هم جواب نمیدن، قشنگ تابلوئه کلاهبردارن، و اینکه چجوری میشه شکایت کرد ازشون؟
یکی دو صفحه قبل هم یکی از دوستان گفته بود.
من ازشون زیاد خرید کردم و همیشه تحویل دادن.
ولی جدیداً نمی‌دونم داستان چیه که مشکل دار شدن.

• Like
Reactions: InfeR
من یه توضیح بدم راجع به پست قبلیم.`گیفت رو` کد منو حدودا با یک و نیم روز تاخیر به ایمیلم ارسال کرد و کد هم بدون مشکل‌ ردیم شد.
هرچند بعدش چک کردم دیدم هنوزم پشتیبان تلگرامشون پیام منو چک نکرده.تلفنارو هم تو این مدت کلا جواب ندادن.... کلا نمیدونم روالشون چطوره ولی آخرسر سفارش منو(هرچند با تاخیر) تحویل دادن.

منم امروز یه نَو یه ساله گرفتم
رفتم یه چرخ زدن بین بازی ها دنبال بازی های Hades و Cuphead بودم که بینشون نبود
ولی بازی خوب بینش پیدا میشد

آخرین ویرایش:
سلام و خسته نباشید
من از پلاسم ۴ ماه مونده، بخام Now هم بگیرم بنظرتون عاقلانه هست؟ با توجه به اینکه به پلاس پریمیوم تبدیل میشه و اونم ۱۲۰ دلاره
ممنون میشم یه راهنمایی کنین 🌹🌼

سلام و خسته نباشید
من از پلاسم ۴ ماه مونده، بخام Now هم بگیرم بنظرتون عاقلانه هست؟ با توجه به اینکه به پلاس پریمیوم تبدیل میشه و اونم ۱۲۰ دلاره
ممنون میشم یه راهنمایی کنین 🌹🌼
فعلا لیست بازی ها مشخص نشده و نمیشه نظر داد ولی اگه این 4 تا بازی که همون ماه اول میاد مطابق سلیقتون هست به نظرم سرویس بدی نیست ولی نباید انتظار کیفیت گیم پس رو داشته باشید

• Like
Reactions: reza_meybod
دوستان یه راهنمایی میخواستم
اشتراک یکساله پلاس خرید کردم،اگه اشتراک سه ماهه ناو هم خرید کنم
به کدوم یکی از سرویسهای جدید پرمیوم.اکسترا یا اسنشال اشتراکها ارتقا داده میشه؟
با تشکر

کد ارسال کردن؟ (قصد خرید دارم)
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or