Te Quiero 021
کاربر سایت
به نظرتون ارزش داره که پی اس ناو بگیرم برای دو سال؟ ینی دوتا پی اس ناو یکساله. الان قیمت هر کدومش تو سایتها تقریبا ۱۶۰۰ هستش
به نظرتون ارزش داره که پی اس ناو بگیرم برای دو سال؟ ینی دوتا پی اس ناو یکساله. الان قیمت هر کدومش تو سایتها تقریبا ۱۶۰۰ هستش
اخه من تو ی جا میخوندم که احتمالا سونی اونایی که قبل از معرفی پلاس جدید , psnow خریدن رو رایگان آپگرید میکنه و اونایی که بعد از معرفی سرویس جدید ، psnow خریدن باید اون موقع پول آپگرید رو بدن!اگه قصد داشته باشی که با سرویس جدید ادامه بدی قطعا ارزش داره چون الان ۶۰$ میدی اما اون زمان میشه ۱۰۰$ و ۱۲۰$ و قطعا هم بهتر خواهد شد. همین الان ناو اصلا قابل مقایسه با روزی که شروع به کار کرد و حتی چند سال پیش نیس.
همچین چیزی نیستاخه من تو ی جا میخوندم که احتمالا سونی اونایی که قبل از معرفی پلاس جدید , psnow خریدن رو رایگان آپگرید میکنه و اونایی که بعد از معرفی سرویس جدید ، psnow خریدن باید اون موقع پول آپگرید رو بدن!
کدوم باگ؟ now های فیزیکی رو از بازار جمع کرده ولی دیجیتالی دست سایتها مونده، باگ نیست. احتمالا بخاطر همینها سرویس جدید رو یه چند ماه دیرتر شروع کنن که ملت زرنگ نقره داغ بشنبا این باگ جدید استور تا ۲۰۲۵ پی اس ناو خریدم خدا بده برکت
همچین چیزی نیست
PlayStation Now customers will migrate over to PlayStation Plus Premium with no increase to their current subscription fees at launch.
All-new PlayStation Plus launches in June with 700+ games and more value than ever
کدوم باگ؟ now های فیزیکی رو از بازار جمع کرده ولی دیجیتالی دست سایتها مونده، باگ نیست. احتمالا بخاطر همینها سرویس جدید رو یه چند ماه دیرتر شروع کنن که ملت زرنگ نقره داغ بشن
روشش چیه؟ اگه بشه از استور خرید سریعتر خودمون بخریمیه باگه که میشه یک ساله از استور سونی خرید
روشش اینه:روشش چیه؟ اگه بشه از استور خرید سریعتر خودمون بخریم
سلام
دوستان من اگه الان اشتراک ناو خرید کنم میتونم بخش آنلاین بازی های که قبلاً خرید کردم رو بازی کنم؟
مثلاً الان فیفا رو دارم رو اکانتم, اشتراک ناو رو خرید کنم میتونم فیفا رو آنلاین بازی کنم؟