نخیر تا زمانی که پلاس داشته باشید میتونید بازی کنیداگه پلاس داشته باشیم فقط میشه یکماه بازی کرد؟
نخیر تا زمانی که پلاس داشته باشید میتونید بازی کنیداگه پلاس داشته باشیم فقط میشه یکماه بازی کرد؟
اینه کی اضافه میشه، من شدیدا منتظر blasphemous بودم
اینه کی اضافه میشه، من شدیدا منتظر blasphemous بودم
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
البته... به صورت استریمps now اگر بخرم کلیه نسخه های خدای جنگ در دسترسم قرار میگیره تا مثلا یکسال؟ همه بازیای دیگری که توش هستن هم همینطور؟
ps now اگر بخرم کلیه نسخه های خدای جنگ در دسترسم قرار میگیره تا مثلا یکسال؟ همه بازیای دیگری که توش هستن هم همینطور؟
این سیستم استریم به اینترنت فضایی احتیاج داره؟ با نت ایرانسل جوابه؟البته... به صورت استریم
تا جایی که میدونم با پینگ نت ایران کلا جوابگو نیست.این سیستم استریم به اینترنت فضایی احتیاج داره؟ با نت ایرانسل جوابه؟
برا من که معمولا ساعت 6،7 بعد از ظهر لیست ریست میشه هر ماهدوستان مگه قرار نبود امروز فیفا 22 رایگان بشه ... ولی خبری از فیفا 22 نیست...!!!!!! هنوز سه تا بازی ماه پیش برای پلاس نمایش میده!!!
3 می هستش دیگه ،کسی میدونه چه جوریاست؟؟؟؟
اهان پس تا بعدازظهر باید صبر کرد... البته اینم بگم تا دیشب اینستا سونی پست بازیهای ماه می که فیفا بود رو صبح پاک کرد!!! گفتم نکنه کنسل شدهبرا من که معمولا ساعت 6،7 بعد از ظهر لیست ریست میشه هر ماه
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
داداش بسی بیشتر حال میده با سرعت دانلود ما ایشالا تا دانلود کنی ps6 هم اومدهالان رفتم بخش پی اس کالکشن و GOD OF WAR ,UNCHARTED 4, LAST OF US REMASTERED, CRASH رو زدم دانلود.
بسی حال داد