من این موضوع رو نمیدونستمنسل بعد برای آنلاین بازی کردن به پلاس نیاز دارید! هزینه اش هم ماهیانه حدود 5 دلار هست.از یک پلاس هم میتونید روی هر سه پلتفرم (ویتا-پلی3-پلی4) استفاده کنید
و تمام اکانتها هم میتونن ازش استفاده کنن (روی ps4 که %100 ـه بقیه رو نمیدونم).نسل بعد برای آنلاین بازی کردن به پلاس نیاز دارید! هزینه اش هم ماهیانه حدود 5 دلار هست.از یک پلاس هم میتونید روی هر سه پلتفرم (ویتا-پلی3-پلی4) استفاده کنید
سلام دوستان
چند تا سوال
1. شنیدم یک اکانت پلی اتیشن پلاس رو 2تا PS3 کار میکنه و میشه بازی هاشو انجام داد. درسته؟
2. حالا این 2تا پلی استیشن می تونن باهم دیگه آنلاین بشن؟
3. رو PS3 من 2تا اکانت ادد هست. بازی مال اونیه که پلاس داره. از طریق اون نصب می کنم بعدش با اون یکی اکانت که بازی کنم تروفی ها و سیو ها واسه همون اکانت(اونی که پلاس نداره) تو Network آپلود میشه ؟!
4. این خیلی مهمه: 2تا اکانت باهم میتونن Online / Multiplayer بازی کنن؟
1 . روی 2 تا PS3 میشه همه محتویات اکانت رو استفاده کرد ( همزمان )
2 و 3 . شما بازی رو از اکانت Plus دانلود کنین میتونین با اکانت اصلی خودتون و تروفی ها رو با حساب اصلیتون آپلود کنین , اما سیو ها رو نمیتونین آپلود کنین چون فقط سیو های اکانت PLUS رو میشه آپلود کرد روی Cloud
4 - کلاً هر بازی ( یا تم یا دمو یا . . . ) رو هر 2 نفر بدون مشکل میتونن با اکانت خودشون همزمان اجرا کنن حالا Multiplayer یا Single Player
کل داستان اینه که هر 2 نفری که از اکانت Plus استفاده میکنن هیچگونه محدودیتی در استفاده از محتویات اکانت PLUS ندارن :d
درواقع یک اکانت بخر ولی 2تا اکانت استفاده کن
حالا مثلا ما GTA V رو با اونی که پلاس داره می خریم. بعد رو هر دوتا دستگاه نصب می کنیم
بعدش راحت می تونیم 2تایی باهم multiplayer بازی کنیم؟
نوشتم دیگه :d محدودیتی اصلاً وجود نداره , راحت میتونین باهم Multiplayer بازی کنین
من یه کد پلاس دارم ولی هرکار میکنم اینو مینویسه لطفا کمک کنید
The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid