Playstation Plus | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی های پلاس سپتامبر آمریکا اینبار زودتر معرفی شدند!

بازی های PS3:

Resident Evil Chronicles HD Collection

ICO

=WbW]W Legions DX

بازی های ویتا:

GTA: Liberty City Stories

Rayman Origins

رزیدنت اویل رو دانلود میکنیم به یاد قدیم یکم بترسیم:d

این Resident Evil Chronicles فقط با move میشه بازی کرد درسته ؟!

با موو هم میشه بازی کرد ولی اجباری نیست
خوبه پس در کنار ICO ماه خوبیه :دی هرچند الان فقط منتظرم GTA V بیاد دستم به هیچ بازی دیگه ای نمیره :دی

آخرین ویرایش:
Resident Evil Chronicles HD Collection
Nothing special
Everybody played it
Legions DX
no idea wtf is this shi*t
GTA: Liberty City Stories
another psp game that no ps vita owner is intersted in it
Rayman Origins
another F game everybody played
حالم داره از پلاس ـه US بهم میخوره حیف که اکانت اصلیم مال آمریکاست و مجبورم پلاس مزخرفش رو تحمل کنم ...

حالم داره از پلاس ـه US بهم میخوره حیف که اکانت اصلیم مال آمریکاست و مجبورم پلاس مزخرفش رو تحمل کنم ...

29435541887587962744.png

:| :| :|
جالبیش اینه فقط Ico رو گذاشتن! :| خو فلان فلان شده ها، SOTC رو هم بزارید! گذاشتید برای ماه بعدی که پربار بشه بازی هاتون؟ :|

به نظرم دفعه ی بعدی اروپا بگیر خودت رو راحت کن! مسلما بازی خوب > آواتار میباشد! :d
همه چیزا رو میشه رو بقیه ی یوزرها استفاده کرد،غیر از آواتار،برای همین بهتره کوچ کنی به یه ریجن دیگه دفعه ی بعدی! :d

:| :| :|
جالبیش اینه فقط Ico رو گذاشتن! :| خو فلان فلان شده ها، SOTC رو هم بزارید! گذاشتید برای ماه بعدی که پربار بشه بازی هاتون؟ :|

به نظرم دفعه ی بعدی اروپا بگیر خودت رو راحت کن! مسلما بازی خوب > آواتار میباشد! :d
همه چیزا رو میشه رو بقیه ی یوزرها استفاده کرد،غیر از آواتار،برای همین بهتره کوچ کنی به یه ریجن دیگه دفعه ی بعدی! :d

یه چیزه دیگه هم هست سیو هاتو دیگه نمیتوانی توی فضای که میده ابلود کنه اینم بده

اکانت اصلی منم امریکاس میخوام پلاس امریکا رو بگیرم اخه چرا فرق گزاشتن الان من چه کنم با این وضعیت یعنی امریکا انقد بده؟

آخرین ویرایش:
NFS از پلاس انگلیس حذف شد؟!
میخواستم دانلودش کنم، من فکر میکردم بازی ها میمونه تو لیستم!
اگر تو استور به دانلود ليستت اضافه كردي ميمونه.
--
UK از نظر من با US فرقي ندارن جفتشون بدرد نميخورن:d

آخرین ویرایش:
اکانت اصلی منم امریکاس میخوام پلاس امریکا رو بگیرم اخه چرا فرق گزاشتن الان من چه کنم با این وضعیت یعنی امریکا انقد بده؟
ببین دوست من منم خودم پلاس امریکا رو دارمچون اینکه اکانتم امریکا بود و اصلی مجبور شدم برم اونو بگیرم اون موقعه که گرفتم پلاس اروپا بدرد بخور نبود ولی الان یکمی برعکس شده اروپا بهتر شده و امریکا یه خورده بد شده
بعد شما مگر چه قدر میخواهید بازی کنید چه قدر بازی مفتی میخواهی دیگه زیاد تمع ورتون نداره یه اندازه ی بازی هست فعلا بازی کنید تا بعدم ببینم روال کار پلاس امریکا چی میشه
دوستان بهترین پلاس مال کجاست ؟
من هم امارات دارم و هم جهان خوار. ولی استعمار پیر رو ندارم. ارزش داره اونم بیگیرم ؟
ممنون

والله در حالا حاضر پلاس اروپا بهتر شده
شما میتوانید یه اکانت لندن درست کنید و اونم بکنید اکانت اصلیتون و باهاش بازی کنید

دوستان ما ٢٠٠ رديف كرديم بزاريم براي plus اكانتم براي امريكا به نظرتون همون امريكا خوبه بخرم يا نه؟ بازيايي كه فري هست مسخره نباشه plus كلا به درد بخور هست؟ دوستاني كه دارن راهنمايي كنن ممنون كه پولم حدر نشه

دوستان ما ٢٠٠ رديف كرديم بزاريم براي plus اكانتم براي امريكا به نظرتون همون امريكا خوبه بخرم يا نه؟ بازيايي كه فري هست مسخره نباشه plus كلا به درد بخور هست؟ دوستاني كه دارن راهنمايي كنن ممنون كه پولم حدر نشه

توی همین صفحه بچه ها گفتن که پلاس US چه گندی زده :d حتماً UK بگیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or