Playstation Plus | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیروز سونی تو گیمزکام گفته هر کس فردا صاحب یک اکانت پلاس بشه 90 روز اشتراک رایگان بهش داده میشه ... حقیقت داره ؟
گفته شده از فردا تا 20 سپتامبر معادل با 29 شهریور هر کس اشتراک 1 ساله بخره,3 ماه رایگان بهش تعلق میگیره

بازی های پلاس سپتامبر اعلام شد! (3 تا اولی برای پلی3 و دوتا آخر برای ویتا)

• 28th August: Assassin’s Creed 3
  • 28th August: The Jak and Daxter Trilogy
  • 28th August: Stealth Inc: A Clone In The Dark (کراس بای)
  • 28th August: Urban Trial Freestyle
  • 28th August: New Little King’s Story

این بازی ها هم از سرویس پلاس خارج میشن

• 28th August: Need for Speed Most Wanted
  • 28th August: ICO and Shadow of the Colossus HD Collection
  • 28th August: Demon’s Souls
  • 28th August: LEGO Lord of the Rings
  • 28th August: When Vikings Attack

آخرین ویرایش:
نه...
-----------
این امریکا خراب شده خبری ازش نیست ؟! :| :d

این منظورش چیه پس:

Q: If a game rotates out of the collection, can I still download it free with my Plus membership?
A: If you did not download the game when it was in the collection, you will not be able to secure your free download. However, if you downloaded when it was in the collection, but it’s no longer on your hard drive, you can visit the PlayStation Store and re-download it anytime, as long as you’re a member.

یعنی اگر من الان بازی رو دانلود کنم بازی کنم پاکش کنم در آینده بخوام می تونم دوباره دانلودش کنم؟

این بازی هایی که از پلاس خارج می شن واسه کسایی که پسلاس داشتن قبلا ، در آینده قابل دانلود و بازی هستند؟

اگر اونا رو تو دانلود لیستتون وارد کنید مادامی که پلاس هستید قابل دانلود اند.
بازی های سپتامبر برای من که فوق العاده هستند! A Clone In The Dark و Urban Trial Freestyle جزو بازی های فوق العاده psn هستند که این A Clone In The Dark هم به تازگی ریلیز شده و خیلی هم مورد توجه قرار گرفته. اسسینز هم که بازی بزرگی هست اما خودم خوشم نمیاد. The Jak and Daxter Trilogy هم که کار ناتی داگ هست:d و یه مدت برای خریدش وسوسه شده بودم! شامل سه بازی از سری Jak and Daxter میشه
Jak II -Jak 3-Jak and Daxter: The Precursor Legacy

این امریکا خراب شده خبری ازش نیست ؟!
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif
این خراب شده 2شنبه اول هر ماه اعلام میکنه بازی ها پلاس رو:d

بازی Stealth Inc: A Clone In The Dark بصورت کراس بای فری میشه!

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال
من بخوام اکانت پلاس بگیرم بهتره خود کد پلاس 3 ماهه یا 1 ساله رو بگیرم یا کارت psn بخرم و مستقیم از خود استور پلاس کنم ؟؟
واسه خرید نیاز به کردیت کارت یا ویزا کارت یا چیز دیگه ای هست ؟؟؟
ممنون میشم توضیجات کامل بدید

از عزیزان هم اگر کسی باشه که پلاس شریکی بخواد بگیره ما در خدمتیم (برای ویتا و ps3 )

دوستان یه سوال
من بخوام اکانت پلاس بگیرم بهتره خود کد پلاس 3 ماهه یا 1 ساله رو بگیرم یا کارت psn بخرم و مستقیم از خود استور پلاس کنم ؟؟
واسه خرید نیاز به کردیت کارت یا ویزا کارت یا چیز دیگه ای هست ؟؟؟
ممنون میشم توضیجات کامل بدید

از عزیزان هم اگر کسی باشه که پلاس شریکی بخواد بگیره ما در خدمتیم (برای ویتا و ps3 )
مگه شریکی هم میشه خرید پلاس؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or