Playstation Plus | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر عاشق بازی های آرکید هستی،US بگیر! ولی بازی درست درمون میخوای، 100% اروپا! :d
برای اروپا هم اول ببین اصلا بازی هایی که الان توش هست رو دوست داری یا نه! اگر دوست نداری،صبر کن هروقت بازیی که مورد پسندت بود، پلاس بشو! :d

اگه Credit Card نداری، راهی نیست.

البته ایشون پلاس یک ماهه که سونی به صورت رایگان اون رو میده داره که برای اون نیاز به کارت هست وگرنه برای خرید پلاس 3 ماه و یک ساله دوستان بدونن نیاز به هیچ کارت و ... نیست و دردسری نداره و این دردسر ها فقط برای پلاس های یک ماهه که یصورت فری هستن وجود داره

این AC3 که گزاشته واسه PLUS مولتی هم داره یا فقط سینگله؟!

داره
trophy_bronze.png
- Personalized
trophy_bronze.png
- Hunter/Killer
trophy_bronze.png
- Winning Team
trophy_silver.png
- The Truth Will Out
trophy_silver.png
- Abstergo Entertainment

سلام دوستان
من چند ماهی میشه که به جمع پلی استیشن داران (اورجینال) پیوستم و هنوز از این امکانتی که اینجا بحث شده چندان سر در نمیآرم
حالا بخام شروع کنم به پول خرج کردن!! ;;)از کجا شروع کنم ؟ از کجا اکانت پلاس بخرم ؟ چیکارکنم کجا برم چه حقه ای سوار کنم!!:d
البته بیشتر توضیحات رو خوندم ولی از کجا شروع کنم؟

سلام دوستان
من چند ماهی میشه که به جمع پلی استیشن داران (اورجینال) پیوستم و هنوز از این امکانتی که اینجا بحث شده چندان سر در نمیآرم
حالا بخام شروع کنم به پول خرج کردن!! ;;)از کجا شروع کنم ؟ از کجا اکانت پلاس بخرم ؟ چیکارکنم کجا برم چه حقه ای سوار کنم!!:d
البته بیشتر توضیحات رو خوندم ولی از کجا شروع کنم؟
دوست عزیز شما که میخوای اریج کار کنی..به نظرم با PS4 شروع میکردی..چند ماهی بیشتر دیگه نمونده از این نسل..
برای شروع:
:d
بازی هایی که عاشقشون هستی رو اریج بگیر انبار کن اخر نسلی که بشه 7-8 سال بعد بفروش:d
حتما غضو پلاس باش
فیفا و BF4 , Call of Duty از واجبجات هست برای انلاین..
بازی هاتم پلات کن.:d

دوست عزیز شما که میخوای اریج کار کنی..به نظرم با PS4 شروع میکردی..چند ماهی بیشتر دیگه نمونده از این نسل..
برای شروع:
بازی هایی که عاشقشون هستی رو اریج بگیر انبار کن اخر نسلی که بشه 7-8 سال بعد بفروش:d
حتما غضو پلاس باش
بخ من که کپی خورم چه توصیه میشه؟ :D
منم می تونم پلاس وصل شم یا ps home ؟

برای شروع:
حتما غضو پلاس باش
ممنونم از جوابتون
به قول شیر فرهاد : ها ا ا ا ای ی ی ی که و گفتی ی ی ی ینی ی ی ی ی چه ه ه!!!!
پلات چیه ؟؟!!
نگفتی از کجا پلاس بگیرم ؟؟ کجا از همه معتبرتره ؟؟ وقتی خریدم چطور باهاش کارکنم ؟؟شرمنده ها ا ا ا سوالام زیاد شد
ممنون

ممنونم از جوابتون
به قول شیر فرهاد : ها ا ا ا ای ی ی ی که و گفتی ی ی ی ینی ی ی ی ی چه ه ه!!!!
پلات چیه ؟؟!!
نگفتی از کجا پلاس بگیرم ؟؟ کجا از همه معتبرتره ؟؟ وقتی خریدم چطور باهاش کارکنم ؟؟شرمنده ها ا ا ا سوالام زیاد شد
ممنون
تو بازار سنتر بچه ها دارن

یه سوالی! برای نسل بعد حتما باید پلاس باشی تا آنلاین بشه بازی کرد؟؟؟؟ اونوقت من که اکانتم us هست اگه بخوام پلاس uk باشم دیگه نمیتونم با اکانت us ام آنلاین بازی کنم؟

یه سوالی! برای نسل بعد حتما باید پلاس باشی تا آنلاین بشه بازی کرد؟؟؟؟ اونوقت من که اکانتم us هست اگه بخوام پلاس uk باشم دیگه نمیتونم با اکانت us ام آنلاین بازی کنم؟
نه ربطی نداره میتونی بدون پلاس هم انلاین بازی کنی
اگه پلاس uk بگیری میتونی با هر اکانت دیگه هم انلاین بازی کنی
ولی فقط همون uk پلاس هست ولی میتونی بازی هارو با uk دانلود کنی وتو اکانت us ت بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or