Playstation Plus | PS3

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یه مشکلی دارم
با اینکه عضو پلاس هستم اما اپدیت های بازی ها قابلیت ریزوم نداره برام !!!!
ممنون میشم کمکم کنید که چکار کنم ؟
بازی بتل اصلا ریزوم نداره و فقط کنسل میشه و تو بکگراند هم دانلود نمیشه اپدیتش !!!!!!

بازی های اکتبر آمریکا!

Kingdoms of Amalur: Reckoning (PS3)

Shadow of the Colossus (PS3)

Poker Night 2 (PS3)

Hotline Miami (PS Vita/PS3, Cross-Buy)

Sine Mora (PS Vita)

همه شون قبلا برای اروپا اومدن بجز سومی و چهارمی!

من پلاسم تمام شده بازی هایی که از طریق پلاس فری بودن دانلود کردم رو دیگه نمیزاره دستگاه بازی کنم میگه باید از استور بخریش!!!!! این که کلاه برداریه سونی میکنه.یادمه دوستان قبلا گفتن اگر پلاست تمام بشه بازی مجانی هست ومیشه بازی کرد تا پاک کنیش .

من پلاسم تمام شده بازی هایی که از طریق پلاس فری بودن دانلود کردم رو دیگه نمیزاره دستگاه بازی کنم میگه باید از استور بخریش!!!!! این که کلاه برداریه سونی میکنه.یادمه دوستان قبلا گفتن اگر پلاست تمام بشه بازی مجانی هست ومیشه بازی کرد تا پاک کنیش .

دوست عزیز قانون پلاس از اول همین بوده... بازیهایی که به صورت مجانی میاد بعد از اتمام پلاس دیگه در دسترس نیستن تا وقتی که پلاس رو تمدید کنید
اما بازیهایی که برای پلاس تخفیف میخورن و شما بابتش پول میدی حتی بعد از تمام شدن پلاس هم میتونید بازیشون کنید

احتمالا این 2 مورد رو اشتباه متوجه شدید

دوستان من یه مشکلی دارم
با اینکه عضو پلاس هستم اما اپدیت های بازی ها قابلیت ریزوم نداره برام !!!!
ممنون میشم کمکم کنید که چکار کنم ؟
بازی بتل اصلا ریزوم نداره و فقط کنسل میشه و تو بکگراند هم دانلود نمیشه اپدیتش !!!!!!

برای اینکه بتونید رزیوم یا از پی سی دانلود کنید باید این کار رو انجام بدید.

از توی تنظیمات یه وقتی رو برای دانلود اتوماتیک آپدیت ها مشخص کنید مثلا 12 تا 2، سر ساعتی که تنظیم شده خود دستگاه بین بازی هاتون اونایی که آپدیت دارن رو پیدا میکنه و توی دانلود منیجر شروع میکنه به دانلود کردن. حالا میتونید Pause بدیدش یا با PS3Prox از PC دانلود و انتقالش بدید.

دوست عزیز قانون پلاس از اول همین بوده... بازیهایی که به صورت مجانی میاد بعد از اتمام پلاس دیگه در دسترس نیستن تا وقتی که پلاس رو تمدید کنید
اما بازیهایی که برای پلاس تخفیف میخورن و شما بابتش پول میدی حتی بعد از تمام شدن پلاس هم میتونید بازیشون کنید

احتمالا این 2 مورد رو اشتباه متوجه شدید
من پرسیده بودم انگار دوستان خودشون اطلاع دقیقی نداشتن بهم غیر این رو گفتن. وگر نه پول پلاس رو میدادم نسخه فیزیکی بازی رو یا می خریدم یا دیجیتالی اون 19 دلار بود دیگه 17 دلار براش پول نمیدادم .پولم رو ریختم دور!!!!

دوستان من الان 3 روز از پلاسم باقی مونده الان اگه برم یه پلاس بخرم خودش تمدید میشه؟!
یا باید صبر کنم که این تموم شه بعد بگیرم؟!

دوستان من الان 3 روز از پلاسم باقی مونده الان اگه برم یه پلاس بخرم خودش تمدید میشه؟!
یا باید صبر کنم که این تموم شه بعد بگیرم؟!

بگیر وقتی تمام شد تایم جدید رو اضافه میکنه بهتر که بگیری برای راحتی خودت

دوستان چرا پلاس تو استور اروپا 65 دلار هست ؟!

استور اروپا دلار نمیشه که :d

اون استور امارات ــه که با توجه به ارزش پول کشورشون به دلار تبدیل کردن و شده 65$ , اما جزء استور اروپا محسوب میشه ( بازی های پلاس و اینا )

من کلا اکانت اصلیم امریکا هست الان . الان ویتارو ریستور کردم یه اکانت رجیون 2 روش نصب کردم چون میگن بهتره بازیاش . 100 دلارم ریختم توش . تو اکانتم میزنه Eu ... ولی پلاسش 65 دلاره در صورتی که 3 ماهش همون 20 دلاره ... بازیاشم زیاد دندون گیر نی ... یه استریت فایتر x تکن داره و یه جک تریلوجی ... بقیشم که زیغی هست ...

من کلا اکانت اصلیم امریکا هست الان . الان ویتارو ریستور کردم یه اکانت رجیون 2 روش نصب کردم چون میگن بهتره بازیاش . 100 دلارم ریختم توش . تو اکانتم میزنه Eu ... ولی پلاسش 65 دلاره در صورتی که 3 ماهش همون 20 دلاره ... بازیاشم زیاد دندون گیر نی ... یه استریت فایتر x تکن داره و یه جک تریلوجی ... بقیشم که زیغی هست ...

خوب ماهی یکی دوتا بازی خوب بیشتر که نمیده............
بازیهای این ماهش حتما ایناس دیگه...........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or