این غرغر کردناشون جواب داده انگار:dاستور us هم اساسین 3 رو 50% تخفیف داده
ببين شما وقتي فلان بازي رو خريدي ميري دانلودش ميكني بعد يوزر پس اكانتو ميدي به شريكت اونم دانلود ميكنه ...هميناقا این قضیه شریکی بازی رو گرفتن چجوریاست؟چجوری میشه باهم گرفت؟
یعنی میشه دوتامون بازی کنیم با یه اکانت؟ مثلا اگه من دارم بازی رو بازی میکنم اونیکی نمیتونه بازی کنه؟
ببين شما وقتي فلان بازي رو خريدي ميري دانلودش ميكني بعد يوزر پس اكانتو ميدي به شريكت اونم دانلود ميكنه ...همين
كاملا دو چيز جدا از همه و اونجوري نيست كه وقتي شما داري اون بازي ايو كه خريدي بازي ميكني شريكت نتونه و بالعكس
عوضی یه 50% هم برا فارکرای 3 بزن دیگه
متاسفانه ریجن دو هنوز این بازی نیومده. اگه دیدیش به من هم خبر بدهاستور امارات counter نداره؟
من سرچ کردم نبود
انحصاری می خوای یا مولتی هم باشه مشکلی نیست؟بهترین بازی آرکید PSN با حداکثر قیمت 10 پوند چیه؟ البته من از بازیهای انحصاری PSN فقط Journey رو بازی کردم.
اره اومده قيمتشم ١٥ دلارهسلام دوستان
san andreas اومده رو psn تا به حال کسی دیده یا دانلود کرده
من چند وقت پیش دیدم تو سایت راکستار نوشته gta
اونایی که رو PC اومدن رو اکثرا بازی کردم. Sound Shapes رو کسی بازی کرده؟ رو PS3 هم جالبه یا اینکه فقط رو Vita حال میده؟ Unfinished Swan هم باید جالب باشه البته.انحصاری می خوای یا مولتی هم باشه مشکلی نیست؟
Unfinished swan بازی خاص و قشنگی هست. نمیدونم دقیقا چنده اما فکر کنم زیر 10 باشه.
Trine 2 هم اگه بازی نکردی به شدت توصیه میشه
Shank 2 و Rocketbirds هم می تونند انتخاب های خوب و معمولی باشند!