Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
[h=5]بچه هاهرکسی خواستlittlebigplanetkartingکه سونی به ماسب کریسمس تخفیف داده بخره به صوردت دیجتالی بیاد با من شریک بشه که یک کارت 25یورویی مخریم که قیمتش 119 یعنی در میاد نفری59 هرکی خواست تا فردا به منpm بده[/h][h=1][/h]

Holiday Essentials: Huge Discounts on 40+ Must-Have Games – PlayStation Blog
اینم تخفیف های آمریکا! :d ولی نسبت به اروپا ... 8-|

البته قراره توی 2 هفته ی آینده یک سری بازی دیگه رو هم اعلام کنند ... (24ـم و 31ـم) ، این تخفیف ها هم فقط برای 1 هفته هستن! یعنی از الان تا 24ـم وقت دارید اینا رو بگیرید،بعدش عوض میشن و سری جدید میان(مثل اروپا که 2 روزه هست :d ) ببینیم توی اونا چیکار میخواد بکنه! :d

باور میکنید دارم دیوونه میشم ؟ :| یه تخفیفم برای US بدین ما هم یه چیزی بگیریم دیگه ! چقدر اینا خسیس هستن :d
اين اروپاييا فكردم خيلي با فرهنگن هي به خودشون حال ميدن!
ما آمريكايي ها بريم همون مك دونالدمونو بخوريم سنگين تره!
كلا چه ربطي داشت خودمم نفهميدم!:d

منتظر تخفیف Unfinished Swan بودم ولی ضدحال خوردم اساسی! :-s
تخفیف اصلی اینه :
Deal 10: The Unfinished Swan & Journey bundle – Was £19.98/€25.98, now £9.99/€12.99 (50% off). Additional 10% discount for PS Plus members (£8.99/€11.69). Offer expires 11.59pm on 20th December.

Deal 10: The Unfinished Swan & Journey bundle – Was £19.98/€25.98, now £9.99/€12.99 (50% off). Additional 10% discount for PS Plus members (£8.99/€11.69). Offer expires 11.59pm on 20th December.
لعنتی فک کنم دقیقا 3 4 پنی کم دارم :((هشت و نود و خرده ای داشتم) کی حالشو داره بره با این اوضاع صد و خرده ای بده کارت بخره:( هر چند برا Oddworld Munch's Odyssey احتمالا مجبورم بگیرم.

دوستانی که این تخفیف ها رو می خوان استفاده کنن یک سری به تاپیک ها من بزنند:دی قیمت ها مفته:دی

راستی اینم بگم که سونی برای اشتراک پلاس یک ساله هم تخفیف گذاشته دوباره و 25% هم هست.

بازی های پلاس ماه بعد اروپا :

Joining PS Plus:
  • 2nd January – Bioshock 2
  • 2nd January – Guardians of Middle-earth
  • 2nd January – Mortal Kombat – excluding Australia and Germany
  • 2nd January – Gotham City Imposters – Australia and Germany only
  • 16th January – Jet Set Radio (PS Vita)
  • 23rd January – Pinball Arcade (PS Vita)

اینم آخرین فرصت برای دانلود بازی ها :

Leaving PS Plus:
  • 2nd January – Batman: Arkham City
  • 2nd January – Bulletstorm
  • 2nd January – Resident Evil 5 Gold Edition
  • 16th January – Mortal Kombat (PS Vita)
  • 23rd January – Knytt Underground
این بازی آخریه با آپدیت امروز میاد برای پلاس! و اینکه امروز روز اول ریلیز بازیشه! :d
بین بازی هایی که در راه هستند هم اون بازی ارباب حلقه ها هم جدیده! :d در کل میشه گفت آپدیت خیلی خوبیه! :d

خیلی خوبه امیر من هم اینا رو امروز تو بلاگ سونی خوندم:دی با اون تخفیف کاملا هایپ شدم برای تمدید پلاس>:d< یک دونه از این کدها مجانی که یک ماه هم میده دارم و میزنم تنگش یک حال اساسی می کنم تو این 1 سال و 1 ماه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or