Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب این هم از Deal 2 استور EU:دی

بازی BF3 رو با 50% تخفیف خریداری کنید و اگر عضو پلاس هستید 10% به این تخفیف اضافه نیز خواهد شد. تاریخ اعتبار آن تا پایان 4ـم دسامبر خواهد بود.

با وجود 50% تخفیف هنوز خیلی گرونه با توجه به این که مال شونصد سال پیشه!

Deal 2: Battlefield 3 – Was £59.99/€69.99, now £29.99/€39.99. Additional 10% discount for PS Plus members. Offer expires 11.59pm on 4th December.

یکی از بازی های پلاس این ماه آمریکا هم مشخص شد
Bioshock 2 !
خوبه خوبه! :d برای من که بازی نکردم که خوبه :-" + اگر قسمت بشه و اینفینیتی رو بگیریم، شماره ی اول هم توشه در نتیجه کل سری رو میشه بازی کرد دیگه! :d عالیه! :d

علاوه بر این 10% تخفیف روی *R کالکشن زدن و شده 54 دلار(وااااااای چقدر تفاوت :| )
Puddle هم برای ویتا و PS3 50%تخفیف خورده، برای PS3 قسمت 3.50$ـه و ویتا هم 2.80$ :d

با وجود 50% تخفیف هنوز خیلی گرونه با توجه به این که مال شونصد سال پیشه!
Deal 2: Battlefield 3 – Was £59.99/€69.99, now £29.99/€39.99. Additional 10% discount for PS Plus members. Offer expires 11.59pm on 4th December.
bf3 تو uk قیمتش 59 پوند بود؟:-o:-oکدوم نسخه این قیمت بود؟
تو us که قیمتش بدون تخفیف 39 دلار فک کنم

---------- نوشته در 09:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:09 PM ارسال شده بود ----------

یکی از بازی های پلاس این ماه آمریکا هم مشخص شد
Bioshock 2 !
خوبه خوبه! :d برای من که بازی نکردم که خوبه :-" + اگر قسمت بشه و اینفینیتی رو بگیریم، شماره ی اول هم توشه در نتیجه کل سری رو میشه بازی کرد دیگه! :d عالیه! :d

علاوه بر این 10% تخفیف روی *R کالکشن زدن و شده 54 دلار(وااااااای چقدر تفاوت :| )
Puddle هم برای ویتا و PS3 50%تخفیف خورده، برای PS3 قسمت 3.50$ـه و ویتا هم 2.80$ :d
پلاس آمریکا که ترکونده:|
این چه وضع تخفیف دادنه؟؟؟؟ اون puddle مگه کراس بای نبود؟..الان گرفته دو تا نسخه رو جدا کرده بعد تخفیف زده:|

Deal 3: Tokyo Jungle – Was £9.99/€12.99, now £5.19/€6.49 (up to 50% off). Additional 10% discount for PS Plus members (£4.67/€5.84). Offer expires 11.59pm on 6th December.
:|
یک بازی هم نمیزنند که ما دوست داشته باشیما :d :-"

---
استور آمریکا هم روی بازی های ورزشی EA تخفیف زده! مثلا فیفا13 شده 50$ ، و البته مثل اینکه 2200 امتیاز برای Ultimate Team داره که ارزشش 20$ یا یه همچین چیزاییه :d (100 ساله فیفا نزدم نمیدونم اصلا اینا چیه :d )

آخرین ویرایش:
این چه وضع تخفیف دادنه؟؟؟؟ اون puddle مگه کراس بای نبود؟..الان گرفته دو تا نسخه رو جدا کرده بعد تخفیف زده:|
نه Puddle تا جایی که من میدونم هیچ وقت Cross Buy نبوده و اولین بازی که با این قابلیت اومد فوتبال دستی بودش که تو تابستون اومد.

راستی Deal 3 هم مشخص شدش:دی Tokyo Jungle رو می تونید با 50% تخفیف بخرید:دی چقدر خنکه تخفیف ها! حداقل Trine 2 اینا رو بزارن ما که نخریدیم بگیریم یک حالی کنیم:دی

نه Puddle تا جایی که من میدونم هیچ وقت Cross Buy نبوده و اولین بازی که با این قابلیت اومد فوتبال دستی بودش که تو تابستون اومد.

راستی Deal 3 هم مشخص شدش:دی Tokyo Jungle رو می تونید با 50% تخفیف بخرید:دی چقدر خنکه تخفیف ها! حداقل Trine 2 اینا رو بزارن ما که نخریدیم بگیریم یک حالی کنیم:دی

Deal 12 هم برای Far Cry 3 هست ، در همین حد می شه حدس زد :d.

ای بابا! چرا من باید دیر بفهمم این Deal هارو! می خواستم BF3 بخرما! ولی دیر رسیدیم . راستی اگه الان که پلاس درام از این تخفبف 3 ماه پلاس بازم بخرم به زمان پلاسم 3 ماه دیگه اضافه میشه دیگه؟ درسته؟

من گذاشتم بايوشاك رو واسه دانود قبلا رو 360 تمومش كردم ولي خب ارزشش رو داره 9 گيگم هست معلوم نشد قراره ديگه چي بياد واسه us ؟ راستي يه سوال درسته هر كي بايوشاك اينفينيتي رو بگيره شماره يك هم داخل بلوريش هست؟

من گذاشتم بايوشاك رو واسه دانود قبلا رو 360 تمومش كردم ولي خب ارزشش رو داره 9 گيگم هست معلوم نشد قراره ديگه چي بياد واسه us ؟ راستي يه سوال درسته هر كي بايوشاك اينفينيتي رو بگيره شماره يك هم داخل بلوريش هست؟

بازی رو ps3 کیفیت 360 رو اصلا نداره ! ارزش نداره .
درسته همرا اینفینیتی قسمت اول هم رایگان هست .

ای بابا! چرا من باید دیر بفهمم این Deal هارو! می خواستم BF3 بخرما! ولی دیر رسیدیم . راستی اگه الان که پلاس درام از این تخفبف 3 ماه پلاس بازم بخرم به زمان پلاسم 3 ماه دیگه اضافه میشه دیگه؟ درسته؟

بله اضافه میشه به اکانتون;)

Deal 4: One Piece: Pirate Warriors – Was £39.99/€49.99, now £19.99/€24.99 (50% off). Offer expires 11.59pm on 8th December.
این رو هم که دارم :-"

2 روز پیش یکی نوشته بود احتمالا اینا تخفیف های بعدی هستن،حالا که وان پیس درست در اومد پس لیستش رو میزارم چون احتمالا بقیش هم درست خواهد بود :d
#4 One Piece Pirate Warriors
#5 Sleeping Dogs
#6 MOH: Warfighter
#7 NBA2K13
#8 Most Wanted 2 (not sure, generic car so could be any race game)
#9 LBP Karting
#10 Unfinished Swan
#11 Hitman Absolution
#12 Far Cry 3

من خودم این چند روزه نرفتم توی استور ولی ملت میگن از کاغذ کادوها میشه حدس زد همینا باشن! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or