یه سوال. من الان از PSN Australia بخوام یه بازی مثلا RE6 بگیرم باید 99 دلار بدم. میشه اکانت امریکا ساخت که 59 یا کمتر بدم یا یه همچین جیزی؟
شدنی که میشه اکانت ریجن یک امریکا بسازی هر جای دنیا که هستی. ولی آیا توی کانبرا ، PSN Card US قابل تهیه است ؟
یه سوال. من الان از PSN Australia بخوام یه بازی مثلا RE6 بگیرم باید 99 دلار بدم. میشه اکانت امریکا ساخت که 59 یا کمتر بدم یا یه همچین جیزی؟
[h=4]Demo[/h] DmC: Devil May Cry
Sine Mora
[h=4]PSN Games[/h] Clan of Champions – $39.99
Sine Mora
The Walking Dead – Episode 5 (Finale)
[h=4]PS3 Games[/h] Darksiders II
Doom Classic Collection
Epic Mickey 2: The Power of Two
F1 Race Stars
Family Guy: Back to the Multiverse
Hitman: Absolution
Kingdoms of Amalur: Reckoning
PlayStation Allstars Battle Royale
Sonic Classic Collection
Tom Clancy’s EndWar
[h=4]Vita Games[/h] Jet Set Radio
Persona 4 Golden
PlayStation Allstars Battle Royale
Sine Mora
[h=4]PSP Games[/h] Elminage Original
[h=4]minis[/h] Breakquest Bundle
Jetpack Joyride
[h=4]PlayStation Mobile[/h] Arctic Adventures Brainfreeze
Bullion Blitz
[h=4]Add-ons[/h] Borderlands 2 – Mr. Torgue’s Campaign of Carnage
LBP – Gravity Rush Costumes
Hitman Absolution
Zen Pinball 2 – Civil War Table
Mass Effect 3
Rock Band 3
Sleeping Dogs
Darksiders II – Soundtrack
سه شنبه شب یا چهارشنبه بامداد به وقت ما استور آمریکا آپدیت میشه:dواکینگ دد 5 که هنوز نیومده
من که از بازیش خوشم نمیاد :dFarcry 3 قرار نيست روي استور us بياد:d؟
شهاب نمیدونم جواب سوالت رو گرفتی یا نه اما اگه master card یا visa card اینا داری مهم نیست که اکانتت برای چه کشوری باشه و بدون PSN Card میتونی با همون کارت ها حسابت رو شارژ کنی. فقط پولی که تو حسابت هست باید یکی باشه با اون اکانتی که می خوای شارژ کنی. مثلا اگه دلار داشته باشی تو حساب ارور میده موقعی که می خوای یک حساب انگلیسی که با پوند هست رو شارژ کنی.یعنی چی دقیقا؟ فقط باید کارت اون کشور باشه؟ با کردیت کارت و اینا جواب نمیده؟
Preorder براي eu اومده اما براي us نيومدهاین فار کرای 3 کی میاد واسه PSN eu . حوصله نسخه فیزیکی رو ندارم